30.11.2016- Súťaž o najlepší podnikateľský nápad Nápad si TY! a kvíz Mladý europodnikateľ- dokáž, že o podnikaní niečo vieš!

Zapoj sa do súťaže a kvízu o podnikaní do 30.11.2016 a vyhraj jednu z cien spolu za 2300 eur - určené pre študentov študujúcich na stredných a vysokých školách Východného Slovenska.

RPIC Prešov pripravilo pre študentov študujúcich na stredných a vysokých školách Východného Slovenska súťaž o najlepší podnikateľský nápad Nápad si TY! a kvíz Mladý europodnikateľ – dokáž, že o podnikaní niečo vieš. Študenti môžu získať ceny v hodnote 50-400 eur v celkovej sume 2300 eur.

Súťaž aj kvíz sú súčasťou projektu Aj tvoj nápad môže posunúť Európu!. Jeho cieľom je zvýšenie povedomia študentov a učiteľov stredných a vysokých škôl o podnikaní, inováciách, výskume a vývoji a inšpirovať tak študentov, aby aktívne ovplyvnili svoju budúcnosť. Okrem možnosti zapojiť sa do súťaže a kvízu, na web stránke projektu nájdu študenti aj učitelia materiály s tematikou podnikania, inovácií, výskumu a vývoja spracované formou prístupnou pre študentov, ktoré majú inšpirovať študentov k podnikateľskej dráhe. Zároveň sú na stránke zverejnené príbehy úspešných podnikateľov z Východného Slovenska a študentov úspešných v súťažiach.

Súťažiť môžete na www.napadsity.rpicpo.sk do 30.11.2016.

Súťaž sa realizuje s finančnou podporou Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí SR v rámci predsedníctva SR v Rade EÚ prostredníctvom dotačného programu v oblasti medzinárodných vzťahov a zahraničnej politiky. Za obsah tohto dokumentu je výlučne zodpovedné Regionálne poradenské a informačné centrum Prešov.

 
  3.11.2016 | Autor: RPIC Prešov | Aktuálne | zobrazené: 3324 krát | Zdieľajte na facebooku