Francúzsky MSP, ktorý kladie vonkajšie podlahové rohože hľadá ekologické spojivá

Hľadá ekologické spojivá ako náhradu za bežne používané petrochemické spojivá.

Francúzsky MSP navrhuje a vyrába vonkajšie detské a športové ihriská vyrobené z mäkkých liatinových podlahových rohoží, hľadá ekologické spojivá ako náhradu za bežne používané petrochemické spojivá. Spoločnosť má záujem o nájdenie partnera pre obchodnú dohodu s technickou asistenciou. 

Technická požiadavka
Spojivo by malo pochádzať z čisto prirodzeného a udržateľného zdroja. Malo by mať rovnakú väzobnú charakteristiku ako polyuretán pre použitie vo vonkajšej mäkkej liatej vrstve s EPDM granulátmi. 
Takže by malo byť odolné voči vonkajším obmedzeniam, ako sú zmeny teploty, vlhkosť, UV a tak ďalej. 

Kontakt na zahraničnú firmu, ktorá zverejnila svoju požiadavku na spoluprácu Vám radi poskytneme. Stačí ak po kliknutí na ponuku vyplníte formulár "Request more information" a zadáte kontaktné miesto Prešov a kontaktnú organizáciu RPIC Prešov. Množstvo ďalších ponúk na spoluprácu nájdete v anglickom jazyku v Databáze pre spoluprácu podnikateľov siete Enterprise Europe Network. Ak poznáte slovenskú firmu, ktorá vyššie uvedený produkt/y vie dodať, dajte nám vedieť a my ho radi oslovíme. Napomôžete tak slovenským firmám k zákazkam.
 
  25.5.2018 | Autor: sekcia podpory podnikania v EÚ | Technologická spo... | zobrazené: 1322 krát | Zdieľajte na facebooku