Litovský MSP hľadá technológiu prirodzenej extrakcie rastlín

Superkritický extraktorový systém 5L CO2 s 5 až 12 litrovou extrakčnou nádobou. Systém tiež potrebuje ďalšiu sušiareň, kde by z extrakčnej kvapaliny vytvoril suchý práškový materiál.

MSP so sídlom v Litve rozširuje svoje podnikanie tým, že do svojho profilu pridáva novú špecializáciu – výrobu suchých rastlín a ovocných extraktov pomocou metódy superkritického oxidu uhličitého. Spoločnosť hľadá technológiu a / alebo vybavenie spoločnosti, pre možnosť spolupráce v rámci obchodu s technickou pomocou, dohody o spoločnom podniku alebo dohody o poskytovaní služieb. 

Technická požiadavka
Superkritický extraktorový systém 5L CO 2 s 5 až 12 litrovou extrakčnou nádobou. Systém tiež potrebuje ďalšiu sušiareň, kde by z extrakčnej kvapaliny vytvoril suchý práškový materiál. 

Kontakt na zahraničnú firmu, ktorá zverejnila svoju požiadavku na spoluprácu Vám radi poskytneme. Stačí ak po kliknutí na ponuku vyplníte formulár "Request more information" a zadáte kontaktné miesto Prešov a kontaktnú organizáciu RPIC Prešov. Množstvo ďalších ponúk na spoluprácu nájdete v anglickom jazyku v Databáze pre spoluprácu podnikateľov siete Enterprise Europe Network. Ak poznáte slovenskú firmu, ktorá vyššie uvedený produkt/y vie dodať, dajte nám vedieť a my ho radi oslovíme. Napomôžete tak slovenským firmám k zákazkam.
 
  25.5.2018 | Autor: sekcia podpory podnikania v EÚ | Technologická spo... | zobrazené: 1354 krát | Zdieľajte na facebooku