1.4.2014 - NORDBYGG 2014-Veľtrh stavebníctva

Na štokholmskom výstavisku sa od 1. do 4. apríla 2014 uskutoční najväčší škandinávsky veľtrh v odbore stavebníctva "NORDBYGG 2014". Tento významný veľtrh má dlhoročnú tradíciu a pravidelne sa na ňom zúčastňuje okolo 800 vystavovateľov z viac ako 30 krajín.

Odborný stavebný veľtrh je určený predovšetkým pre dodávateľov produktov a služieb v oblasti stavebného priemyslu. Medzi zastúpenými odbormi sú kategórie produktov ako napr. stavebný materiál (betón, oceľ, drevené komponenty a pod.), pevné stavebné časti (okná, izolácie), zariadenie a vybavenie interiérov (podlahy, schody, dvere), povrchová úprava (omietky, farby), stavebné komponenty, ručné stavebné nástroje a náradie, stavebné stroje a zariadenia, vykurovanie a sanita, ventilácia, chladenie, klimatizácia a regulačné zariadenia.

Medzi návštevníkmi sú predovšetkým profesionálni nákupcovia rôznych stavebných firiem, architekti, projektanti, obchodníci s nehnuteľnosťami a prevádzkovatelia nehnuteľností, konštruktéri, poradcovia, atď.

Ústrednou témou bude otázka udržateľného stavebného rastu a rozvoja miest energeticky úsporných projektov bývania a inteligentných riešení. Počas veľtrhu sa uskutoční rad seminárov, prednášok a prezentačných akcií.

Ide o jednu z vhodných príležitostí pre uplatnenie výrobkov slovenských firiem na švédskom či škandinávskom trhu v odbore stavebníctva, modernizácie bytového fondu atď. 
Od januára 2014 bude otvorená REGISTRÁCIA ONLINE na adrese www.nordbygg.se, kde je možné už teraz nájsť podrobnejšie informácie.
 
  25.2.2014 | Autor: sekcia Podpora podnikania v EÚ | Kalendár akcií | zobrazené: 2336 krát | Zdieľajte na facebooku