Grécka nezisková organizácia, ktoré opravuje staré počítačové vybavenie pre spoločenský prínos hľadá organizácie, ktoré sú ochotné prispieť takýmto zariadením prostredníctvom dohody s dodávateľom

Grécka mimovládna organizácia hľadá také organizácie, ktoré obhajujú sociálnu zodpovednosť a enviromentálne povedomie a sú ochotné dodať gréckej mimovládnej organizácii zastaralé/ nepoužívané počítačové vybavenie, ktorý by grécki odborníci mohli vyvinúť v počítačový zdroj v prospech verejných škôl v Grécku.

BRGR20200128001: Grécky sociálny podnik, ktorý sa špecializuje na opravu zastaralého/nepoužívaného počítačové hardvéru v prospech nedostatočne vybavených verejných škôl v Grécku, žiada organizácie, ktoré sú si vedomé svojej spoločenskej zodpovednosti a environmentálneho dopadu, aby prispeli takýmto hardvérom Prostredníctvom dohody s dodávateľom. 

Technická špecifikácia
Grécka spoločnosť hľadá MSP, malé a veľké spoločností, výskumné organizácie, ako aj vládne a samosprávne orgány, asociácie a únie, organizácie zriadené na poskytovanie verejných služieb, vzdelávacie inštitúcie a univerzity, vedecké jednotky, neziskové mimovládne organizácie, skupiny pre európsku územnú spoluprácu a výcvikové školy, ktoré majú počítačové vybavenie v stave nepoužívania/rozpadu, ktoré by chceli, aby ich grécka spoločnosť opravila/aktualizovala pre spoločenské blaho. Hľadá sa toto zariadenie:
- Laptopy
- Stolové počítače
- tablety

Typ a úloha partnera
Partneri môžu byť súkromné alebo verejné subjekty z oblasti IKT a vzdelávania, ako sú MSP, mikropodniky a veľké podniky, výskumné organizácie, ako aj vládne a samosprávne orgány, združenia a zväzy, organizácie zriadené na poskytovanie verejných služieb, vzdelávacie inštitúcie a univerzity, vedecké jednotky, neziskové mimovládne organizácie, skupiny európskej územnej spolupráce a školy odbornej prípravy. Grécka mimovládna organizácia hľadá také organizácie, ktoré obhajujú sociálnu zodpovednosť a enviromentálne povedomie a sú ochotné dodať gréckej mimovládnej organizácii zastaralé/ nepoužívané počítačové vybavenie, ktorý by grécki odborníci mohli vyvinúť v počítačový zdroj v prospech verejných škôl v Grécku. Grécka mimovládna organizácia bude zdieľať náklady na prepavu vybavenia uo zahraničia do Atén. Taktiež bude propagovať pripsievajúce organizácie na svojej webovej stránke, sociálnych médiách a kampani financovania. V závislosti od množstva darovaného vybavenia budú mať darcovia väčšie výhody. 

 
  2.3.2020 | Autor: sekcia podpory podnikania v EÚ | Obchodná spolupráca | zobrazené: 509 krát | Zdieľajte na facebooku