Ako služby EEN prispeli k napredovaniu SHARVAN BIKE?

Prvý rastúci bicykel na svete, ktorý v sebe spája 3 funkcie. Viac sa dočítate v článku.

Skupina podnikov LPH, sídliaca na východnom Slovensku, je známa najmä výrobou špičkových plastových a kovových komponentov. Za vyše 30 rokov pôsobenia na trhu si získala dôveru popredných svetových automobiliek, výrobcov domácej elektroniky, bielej techniky, záhradného vybavenia a ďalších. 

SHARVAN bike predstavuje viac než 10 000 hodín vývoja, inovatívne výrobné postupy s použitím najkvalitnejších materiálov a súčiastok a následne náročné testy v skúšobných ústavoch. Je spoľahlivý, komfortný a tichý. SHARVAN sa dostáva na trh v troch štandardných prevedeniach Classic, City a Country, a taktiež vo verzii e-bike, s elektrickým pohonom. SHARVAN ponúka elegantný pohyb aj vďaka 18-palcovým kolesám, ktoré poháňa klinový remeň namiesto klasickej reťaze.  

Jeden pre celú rodinu!


 je prvý bicykel svojho druhu. Unikátny prototyp, ktorý spája 3 funkcie, spolu dosiaľ nevídané. Rastie, dá sa zložiť, mení farby. Je univerzálny pre celú rodinu. Prečo? Lebo je nastaviteľný, môže na ňom jazdiť dieťa od 120 cm ale aj dospelý do výšky 200 cm. 

 odráža Váš štýl! Laďte prevedenie bicykla k outfitu alebo nálade. Jednoducho, vymeňte stredový kryt za pár minút. Špeciálne zručnosti netreba.

Pri výrobe sa myslí ekologicky ! 

Materiály, ktoré sa používajú na jeho výrobu, sú plne recyklovateľné. Pri výrobe sa produkuje minimum odpadu, a navyše je aj energeticky efektívna. 

POZOR ! SHARVAN je bicykel, ktorého vývoj, výroba hlavných komponentov a montáž je rýdzo slovenská.  „Made in Slovakia“.

Ako služby EEN prispeli k napredovaniu SHARVAN BIKE? 

Bol nám predstavený nápad novo vyvinutého prototypu ADAPTIX - ľahkého skladacieho rastúceho mestského bicykla. Svoj produkt považovali za veľmi inovatívny a hľadali finančnú podporu, štúdiu trhu a testovanie dopytu po tomto produkte na európskych trhoch a celom svete. 

Konzultanti EEN ukázali majiteľovi niekoľko možností výziev na predloženie návrhov v rámci štrukturálnych fondov. SME Instrument bol identifikovaný ako vhodný nástroj, prostredníctvom ktorého môže klient získať spätnú väzbu o stave svojej inovácie aj od odborníkov z „medzinárodného“ hľadiska a ak je úspešný, aj jednorazové financovanie činností.

Dianie bicyklov SHARVAN môžete sledovať na ich webe https://sharvan.bike/sk/ alebo sociálnych sieťach (FB: SHARVAN BIKE IG: sharvanbike). 

V prípade otázok či záujmu o informácie, ako financovať Váš inovatívny nápad napíšte nám na een@rpicpo.sk

 
  16.6.2020 | Autor: Sekcia podpory podnikania v EÚ | Inovácie, výskum ... | zobrazené: 1334 krát | Zdieľajte na facebooku