17.05.2021: MURCIA FOOD 2021 - ONLINE

Nepremeškajte novinky z oblasti potravinárskych technológií a taktiež možnosť zúčastniť sa b2b stretnutiach, so spoločnosťami z rôznych európskych krajín. 
 
Dátum podujatia: 17.-21.05.2021
Miesto: online
Registrácia prebieha do:  21.5.2021
Oficiálna web stránka:  https://murciafood2021.b2match.io/

TEMATICKÉ OBLASTI:

Hygienický dizajn zariadení a bezpečnosť potravín:

  • Alergény
  • Autentifikácia potravinárskych výrobkov, systémy rýchlej kontroly atď.

Biotechnológia:

  • Biosenzory
  • Nové potravinové výrobky (prebiotické, funkčné atď.)

Obehové hospodárstvo:

  • Životný cyklus
  • Eko dizajn
  • Opätovné použitie potravinových produktov
  • Minimalizácia strát po zbere
  • Ďalšie zaujímavé témy pre potravinársky priemysel

Konzervačná technológia. Aktívne a inteligentné balenie :

  • Plyny v superkritickom stave
  • Aktívne obaly a nové kontajnery, iné.

Automatizačné a riadiace procesy:

  • Monitorovanie procesov, senzory, komunikácia, robotika atď.

Hydraulické technológie v potravinárskom priemysle:

  • Opätovné použitie potravinových produktov 
V prípade otázok nás kontaktujte na een@rpicpo.sk
 
  9.3.2021 | Autor: Enterprise Europe Network | Veľtrhy, výstavy ... | zobrazené: 161 krát | Zdieľajte na facebooku