Zhrnutie a hlavné zistenia z podujatia agentúry EU-OSHA zameraného na výmenu osvedčených postupov pre oficiálnych partnerov kampane

Oficiálni partneri kampane a zástupcovia z Európskej komisie a Európskeho parlamentu sa 13. – 14. júna v Bruseli zúčastnili na výmene osvedčených postupov partnerov kampane Zdravé pracoviská. Zdieľali odborné znalosti a rozsiahle skúsenosti prostredníctvom inšpiratívnych a dynamických diskusií o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci (BOZP).

Na nedávnom podujatí agentúry EU-OSHA zameranom na výmenu osvedčených postupov sa pozornosť venovala súčasným výzvam v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci (BOZP) prostredníctvom vytvorenia špecializovanej skupiny oficiálnych partnerov kampane. Počas dvoch dní v Bruseli diskutovali odborníci z praxe, sociálni partneri a ďalší odborníci na BOZP o najlepších spôsoboch boja proti poruchám podporno-pohybovej sústavy a problémom v oblasti duševného zdravia, najmä počas pandémie COVID-u, ako aj o tom, ako odstrániť prekážky, ktorým čelí BOZP v oblasti vzdelávania a odbornej prípravy, a začleniť BOZP do stratégií digitalizácie a udržateľnosti.

Ďalšie informácie získate kliknutím na zhrnutie podujatia

Prečítajte si ďalšie informácie o aktivitách na výmenu osvedčených postupov oficiálnych partnerov našej kampane

 
  8.7.2022 | Autor: Enterprise Europe Network | BOZP | zobrazené: 267 krát | Zdieľajte na facebooku