Obchodné požiadavky február I/2023

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Aktualizovali sme zoznam obchodných požiadaviek za prvú polovicu mesiaca február 2023.

BRNL20230202005: Holandská spoločnosť pôsobiaca v oblasti výfukových systémov hľadá dodávateľa montážnych rohoží na reguláciu emisií.
Spoločnosť z Holandska pôsobí v oblasti dodávky, opravy, renovácie a čistenia výfukových systémov, napríklad katalyzátorov a filtrov pevných častíc. Hľadajú dodávateľa montážnych rohoží emisnej kontroly. Aktuálna značka, ktorú vo svojom podnikaní používajú, je Unifrax. Hľadajú ďalšieho dodávateľa Unifrax alebo podobného, rohože nemusia byť nevyhnutne rohože Unifrax.

BRIT20230202011: Taliansky startup hľadá autonómne mobilné roboty (AMR), coboty a robotické riešenia na základe obchodných dohôd
Tento taliansky startup zameraný na technologické riešenia pre transformáciu a digitalizáciu obchodných a/alebo priemyselných procesov, s osobitným zreteľom na sektor maloobchodnej a skladovej logistiky, hľadá nové robotické riešenia s cieľom rozšíriť svoje produktové portfólio na základe obchodných zmlúv.

BRRO20230206012: Spoločnosť z Rumunska je ochotná pôsobiť ako obchodný zástupca a distribútor v oblasti kuchynského, obývačkového nábytku, kancelárskeho nábytku a kúpeľňového nábytku.
Rumunská obchodná spoločnosť hľadá dlhodobé partnerstvá s výrobcami a obchodnými zástupcami v oblasti drobného nábytku, kancelárskeho nábytku, úložných predmetov, vstupných rohoží, predsieňového nábytku, kúpeľne, spálne, obývačky, kuchyne, ktorá má záujem o generovanie exportného predaja v Rumunsku prostredníctvom zmlúv o obchodnom zastúpení alebo distribučných zmlúv.

BRAT20230127010: Rakúsky inovátor hľadá výrobného partnera, ktorý by priniesol na trh vysoko modulárny systém rozdeľovačov
Rakúska spoločnosť vyvinula skutočnú inováciu: vysoko flexibilný systém predlžovacích káblov s ďalšími funkciami. Systém je voľne škálovateľný podobne ako Lego s modulmi elektrických zásuviek a voľne voliteľnými modulmi funkčnosti. Fáza vývoja je blízko dokončenia a k dispozícii je prototyp. Ďalším krokom je príprava uvedenia na trh. K tomu spoločnosť hľadá výrobného partnera, ktorý začne ďalšiu fázu a prípadne finančne prispeje.

BRFR20230208019: Francúzska spoločnosť špecializujúca sa na modelové železničné výrobky hľadá priemyselného partnera v Európe prostredníctvom dohody o výrobe/outsourcingu.
Francúzska spoločnosť so sídlom v regióne Paríž, špecializujúca sa na modely, hľadá priemyselného partnera na výrobu a montáž časti svojich nových radov modelov s využitím viacerých technológií (elektronika, vstrekovanie plastov alebo kovov, maskovanie sprejom, tampoprint atď.). Zvažuje sa výrobná/subdodávateľská zmluva.

BRBG20230209006: Certifikačná spoločnosť hľadá partnerov na základe obchodných zmlúv, aby pre ňu ako subdodávateľov realizovali potrebné audity, poradenstvo a testovanie na územiach svojich krajín.
Bulharská spoločnosť akreditovaná a pôsobiaca v oblasti posudzovania zhody a certifikácie hľadá audítorov, konzultantov a laboratóriá, ktorí by pre ňu ako subdodávatelia vykonávali príslušné služby (audit, poradenstvo a testovanie) pre príslušné územia v súlade s podmienkami obchodných dohôd. Na základe toho bude spoločnosť certifikovať bežných klientov, či ich produkty/činnosť zodpovedajú platným medzinárodným štandardom.

BRIT20220804014: Taliansky výrobca drevených polotovarov hľadá dodávateľov preglejky na základe dodávateľskej zmluvy
Talianska spoločnosť so sídlom na Sicílii hľadá dodávateľov preglejky akéhokoľvek druhu dreva, v kvalite BB \ CC, s rozmermi: mm 3x228x1220 \ mm 9x2280x1220 \ mm 16,5x2440x1220, na základe dodávateľskej dohody.

BRFR20230209011: Francúzska spoločnosť špecializujúca sa na obrábanie hadíc a konektorov z nehrdzavejúcej ocele hľadá výrobcov koncoviek z nehrdzavejúcej ocele 316L na základe zmluvy o outsourcingu.
Francúzska spoločnosť vyrába hadice a ich konektory a montuje technické flexibilné hadice. Na outsourcing časti svojej výroby „malých“ dielov spoločnosť hľadá obrábaciu spoločnosť, ktorá dokáže vyrábať koncové uzávery z nehrdzavejúcej ocele 316L na dohodu o outsourcingu.

BRCZ20230213004: Český výrobca výrobkov z lipového dreva hľadá dodávateľov lipovej guľatiny
Český výrobca výrobkov z lipového dreva hľadá partnera na spoluprácu na základe dodávateľskej zmluvy. Lipové polená žiadajú partneri v Poľsku, na Slovensku, v Maďarsku, Chorvátsku, Srbsku, Rumunsku a na Ukrajine.

BRFR20221121020: Francúzsky MSP hľadá výrobcu drevovláknitých dosiek strednej hustoty a škatúľ z tvrdého dreva na základe dohody o výrobe
Francúzsky MSP špecializovaný na balenie hľadá drevospracujúceho výrobcu škatúľ z drevovláknitých dosiek strednej hustoty (MDF) a/alebo škatúľ z topoľovej preglejky/ľahkého tvrdého dreva. Spoločnosť hľadá dlhodobého výrobného partnera v Európe.

BRPL20230214012: Poľská spoločnosť pôsobiaca v inštalačnom priemysle hľadá výrobcov a dodávateľov energetických zariadení
Poľská firma z inštalačného priemyslu vykonáva vzduchotechniku a klimatizáciu, vodu a kanalizáciu, chladenie, kúrenie, elektroinštalácie a osvetľovacie systémy, ako aj technologické a priemyselné inštalácie. Spoločnosť hľadá zahraničné subjekty na spoluprácu v oblasti energetiky.

BRIT20230214020: Dynamická priemyselná spoločnosť so silnou odbornosťou v oblasti lisovania plastov pomocou technológie vstrekovania hľadá dodávateľov recyklovaného materiálu v Európe.
Spoločnosť, ktorej aktivity a skúsenosti sú v oblasti vstrekovania plastov, žiada o dohodu o spolupráci na dodávku recyklovaných materiálov s cieľom neustále experimentovať s novými technológiami, novými metódami spracovania a inovatívnymi materiálmi; neustále sa meniace problémy sú úspešne riešené vďaka vysokým znalostiam plastov, ich nekonečným aplikáciám a extrémnym odborným znalostiam v oblasti spracovania.

Dánsky MSP predávajúci kuchynské/kúpeľňové výrobky hľadá dodávateľa materiálu a výrobcu utierok.
BRDK20230205001
Dánsky MSP predáva utierky na riad a iné kuchynské výrobky zo svojho internetového obchodu a prostredníctvom maloobchodníkov. Hľadajú nového dodávateľa a výrobcu pre svoje utierky, schopného vyrobiť ich podľa aktuálneho dizajnu. Materiálom môže byť napríklad mikrovlákno, ľan a ekologická bavlna. Výrobky musia byť vyrobené z udržateľných materiálov, napríklad z recyklovaného polyesteru alebo organickej bavlny. Možný by mohol byť aj poškodený materiál (deadstock) alebo zvyšky látok.

BRES20230214030: Španielska obchodná agentúra hľadá nových výrobcov a dodávateľov spodnej bielizne, ktorí by zastupovali ich produkty v rámci obchodných zastúpení/distribučných zmlúv
Spoločnosť zaoberajúca sa distribúciou textilu v Španielsku a výhradným zástupcom významných značiek z Nemecka a Holandska. Jeho distribučná oblasť pokrýva celé územie Španielska. Špecializuje sa na spodnú bielizeň, plavky a spodnú bielizeň.

BRRO20230210014: Rumunská spoločnosť hľadá výrobcov pracích prostriedkov.
Spoločnosť komercializuje rôzne druhy tovaru po celej krajine. Portfólio by chcela rozšíriť o čistiace prostriedky – rôzne značky pracích prostriedkov od výrobcov z EÚ na základe dodávateľských zmlúv.

BRLT20230214017: Litovský výrobca veterinárnych produktov hľadá dodávateľa surovín.
Spoločnosť z Litvy, ktorá vyrába produkty pre zvieratá, hľadá dodávateľa surovín. Výrobné spektrum spoločnosti je široké a požadované suroviny rôznorodé. Partneri by mali pracovať na základe dodávateľskej zmluvy.

BRUA20230215001: Ukrajinský podnik sa sústredí na oblasť energetiky a životného prostredia. Spoločnosť má záujem o investorov, veriteľov, partnerov, ktorí sa chcú podieľať na obnove Ukrajiny
Ukrajinský podnik sa sústredí na oblasť energetiky a životného prostredia. Spoločnosť má záujem o investorov, veriteľov, partnerov, ktorí sa chcú podieľať na obnove Ukrajiny, decentralizácii energetického sektora štátu, v ktorejkoľvek časti tohto veľkého projektu, o prepravu a predaj elektriny a bioplynu do krajín EÚ.
 
  16.2.2023 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 341 krát | Zdieľajte na facebooku