Obchodné požiadavky marec I/2023

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Aktualizovali sme zoznam obchodných požiadaviek za prvú polovicu mesiaca marec 2023.

BRFR20230301020: Hľadajú sa začínajúce firmy v športovej oblasti
Inkubátor so sídlom v Paríži hľadá start-upy, ktoré by sa zapojili do ambiciózneho projektu vyvinutého v spolupráci s Adidas s názvom Innovation lab. Cieľom tohto laboratória je identifikovať a podporovať iniciatívy, ktoré ženám a dievčatám umožnia lepší prístup k výhodám športu a umožnia im dosiahnuť svoj potenciál a uspieť vo všetkých oblastiach života.

BRNL20230301021: Holandský dovážajúci veľkoobchod s fitness vybavením a fitness produktmi hľadá dohodu o výrobe s výrobcom tašiek do telocvične vyrobených z imitácie kože napa
Veľkoobchodná spoločnosť so sídlom v Holandsku dováža a obchoduje s fitness vybavením a fitness produktmi. Pre využitie v sektore fitness pre voľný čas, SME hľadá nového partnera na výrobu tašiek do telocvične z imitácie kože napa. SME má záujem o výrobnú zmluvu na výrobu športových tašiek.

BRBE20230301023: Belgická spoločnosť špecializujúca sa na projekty na kľúč v medicínskom, environmentálnom a agropriemysle hľadá investičných partnerov na rozšírenie kapacity financovania projektov a subdodávateľov na kompletizáciu technických a obchodných ponúk.
Belgická spoločnosť založená v roku 1997 realizuje projekty na kľúč a poskytuje zariadenia v niekoľkých oblastiach činnosti: medicínsko - paramedicínske, environmentálne a agropriemyselné. Spoločnosť hľadá obchodných partnerov na kompletizáciu technických a obchodných ponúk a hľadá partnerstvo na rozšírenie kapacity financovania cez ďalšie krajiny.

BRRO20230228012: Rumunský výrobca prírodnej kozmetiky hľadá dodávateľov olivového oleja (prvý lis a výlisky) na základe dodávateľských zmlúv
Rumunská spoločnosť vyrába prírodnú kozmetiku pre ženy, mužov a deti. Spoločnosť ponúka široký sortiment kozmetických produktov založených na originálnych receptúrach firmy, ako sú pleťové a telové krémy, prírodné mydlá, pleťové toniká, opaľovacie krémy, mlieka odpudzujúce hmyz, vody po holení atď. Pre zabezpečenie solídneho prísunu ingrediencií, spoločnosť hľada medzinárodných obchodných partnerov schopných dodávať kvalitný olivový olej (prvý lis a výlisky). Spolupráca bude založená na dodávateľských dohodách.

BRSE20230302007: Švédska dizajnérska spoločnosť hľadá domáce interiérové svietidlá
Švédska spoločnosť zaoberajúca sa domácimi interiérmi so zameraním na rôzne druhy svietidiel hľadá nových dodávateľov svietidiel vo všetkých druhoch rôznych materiálov a dizajnu.

BRIT20230302008: Talianska spoločnosť špecializujúca sa na navrhovanie, výrobu a marketing reklamných produktov vo veľkom meradle hľadá výrobcov/dodávateľov držiakov na karty vyrobených z polypropylénu a dodávateľov polypropylénových fólií
Talianska spoločnosť zameraná na návrh, výrobu, marketing a logistické riadenie hľadá dodávateľov polypropylénových fólií a dodávateľov držiakov na karty vyrobených z polypropylénu. Kvôli pandémii a jej účinkom by spoločnosť chcela prepracovať časť svojho dodávateľského reťazca tak, aby bola založená na geografickej blízkosti a aby bola nezávislá od čínskych dodávateľov, a preto hľadá partnerov prednostne z EÚ (ale spoločnosti z krajín mimo EÚ nie sú vylúčené).

BRDE20230210008: Hľadáme dodávateľov automobilových dielov do distribučnej siete
Pre ďalší rozvoj svojej distribučnej siete hľadá nemecký distribútor automobilových dielov partnerov, ktorí dodávajú diely pre osobné automobily, úžitkové vozidlá, nákladné autá a autobusy, ako aj pre priemyselné a poľnohospodárske vozidlá. Nemecká spoločnosť ponúka distribúciu týchto produktov v Európe. Spolupráca by bola založená na dohodách o dodávkach.

BRDE20230306009: Nemecká spoločnosť hľadá výrobcov chemických surovín súvisiacich s trhom lepidiel, náterov alebo polymérov na základe zmluvy o distribučných službách
Nemecká spoločnosť pôsobiaca ako distribútor pre medzinárodných výrobcov chemických surovín pre priemysel plastov a lepidiel hľadá výrobcov chemických surovín, ktorí chcú rozšíriť svoje podnikanie. Chemické suroviny by sa mali vzťahovať na trh s lepidlami, nátermi alebo elastomérmi. Ponúka sa zmluva o distribučných službách.

BRDE20230306014: Spoločnosť hľadá dodávateľov rôznych stavebných materiálov.
Nemecká firma, ktorá sa zaoberá rekonštrukciou obytných priestorov, hľadá dodávateľov rôznych stavebných materiálov.

BRDK20230307003: Dánska spoločnosť hľadá dodávateľov plagátov.
Dánska spoločnosť hľadá dodávateľov plagátov a nástenného umenia s udržateľným nádychom.

BRGR20230307007: Grécky dovozca a veľkoobchodník čerstvých rýb ponúka svoje služby dodávateľom na základe obchodných dohôd
Grécka obchodná spoločnosť špecializujúca sa na dovoz a veľkoobchod s čerstvými rybami a morskými plodmi má záujem ponúkať svoje služby prostredníctvom uzatvárania obchodných zmlúv s dodávateľmi zo zahraničia.

BRKR20230307009: Nový systém veternej energie využívajúci horizontálne lopatky
Kórejský MSP so sídlom v Soule vyvinul nový typ systému na výrobu veternej energie pomocou horizontálnych lopatiek. Aplikovaním Bernoulliho teorému na výrobu veternej energie môže tento systém generovať 4-krát viac energie ako VAWT (existujúce veterné turbíny), len s využitím 1/80 svojho priestoru s nižšími nákladmi. Spoločnosť má záujem o medzinárodné partnerstvá na základe licenčných zmlúv, finančnej podpory a zmlúv o spoločných podnikoch.

BRKR20230308013: Nová terapeutická technológia pre liek na reumatoidnú artritídu (RA).
Kórejská biotechnologická spoločnosť vyvinula novú terapeutickú technológiu lieku na reumatoidnú artritídu (RA), ktorá zmierňuje zápal ľudského kĺbu zacielením na nový rekombinantný proteín. Nový rekombinantný proteín pomáha pacientom s RA obnoviť poškodené kĺby a zvýšiť hojenie kĺbov. Ich cieľom je vykonávať klinické skúšky a získať schválenia IND (Investigational New Drug) v USA do roku 2022. Kórejská spoločnosť hľadá biotechnologických partnerov, ktorí by získali nový liek proti RA na základe licenčnej zmluvy.

BRLT20230308020: Litovská spoločnosť v oblasti priemyselnej izolácie, prefabrikácie pocínovaného plechu, hľadá výrobcov alebo dodávateľov kovových zvitkov a trapézových plechov.
Litovská spoločnosť, jedna z popredných spoločností v oblasti služieb priemyselnej izolácie, lešenia a prefabrikácie pocínovaného plechu v celej Európe, s napájaním približne 500 mužov a 100 000 m3 vlastného materiálu na lešenie.

BRUA20230308046: Ukrajinský výrobca kovových 3D tlačových systémov hľadá investície a strategické partnerstvá
Spoločnosť sídli v Kyjeve. Spoločnosť má 25-ročné skúsenosti s vývojom high-tech riešení pre kovovýrobu. Spoločnosť má vlastný konštrukčný tím a výrobné zariadenia na výrobu kritických komponentov zariadení, ktoré obsahujú IP. Patentovaná technológia kovovej 3D tlače spoločnosti umožňuje rýchlu a ekologickú výrobu vďaka úspore materiálov a energie. Spoločnosť hľadá investície, najlepšie od strategických priemyselných partnerov, na uvedenie do prevádzky

BRTR20230309001: Turecká spoločnosť hľadá spoluprácu pre HORIZON-EIE-2023-CONNECT-01-01: Organizácia Women TechEU Scheme Call
Klientka získala skúsenosti s akceleráciou a využívaním start-upov v oblasti mobility, vedy o živote a udržateľnosti, pričom zdôraznila dôležitosť prítomnosti žien v tomto ekosystéme prostredníctvom Arya Women Investment Platform. Preto by radi spolupracovali na tejto výzve a zahrnuli svoje kompetencie do projektu.

BRTR20230309002: Turecká spoločnosť hľadá partnerov pre HORIZON-EIE-2023-CONNECT-01-02: Prípravná akcia na vytvorenie spoločných programov medzi aktérmi inovačných ekosystémov
Turecká spoločnosť hľadá partnerov pre HORIZON-EIE-2023-CONNECT-01-02: Prípravná akcia na vytvorenie spoločných programov medzi aktérmi inovačných ekosystémov

BRSE20230310010: Švédska spoločnosť so softvérom na ovládanie minimálneho, ľahkého, digitálneho kamerového systému pre letecké drony. Hľadá partnerov po celom svete.
Poslaním spoločnosti je vyvíjať a predávať minimálny, ľahký, digitálny kamerový systém pre letecké drony. Hľadajú sa partneri na ďalšie skúmanie prípadov použitia vyvinutého produktu. Pomoc pri vývoji cieľových platforiem.

BRFR20230313007: Miesto pre pozemné testy vesmírneho motora LOX/LCH4
Miesto vyžaduje kontrolovaný prístup, testovaciu oblasť a poľnú kanceláriu/kontrolnú miestnosť, prípadne dielňu/sklad s jedálňou a sanitárnym zariadením.
Testovacia oblasť musí rešpektovať:
Uzavretý obvod s regulovaným prístupom (spravuje spoločnosť alebo hostiteľ)
Prístup k 10T nákladnému autu
Vykladacia plocha pre približne 4 štandardné prepravné kontajnery s dĺžkou 20 stôp
Vzdialenosť od obytnej zóny > 100m
Elektrický výkon 220V, 16A
Testovacia oblasť môže byť otvorený priestor alebo chránená stavba.

BRGB20230306019: Obchodný zástupca pre kovy v Spojenom kráľovstve ponúka svoje služby kovovýrobám.
Britská spoločnosť s 11-ročnými skúsenosťami s ponúkaním zásobného materiálu, voľnej kovanej guľatiny, plochých tyčí a plechu v špeciálnych materiáloch sa snaží pôsobiť ako zástupca pre kováčske mlyny využívajúce jednotky rôznej hmotnosti a veľkosti, ktoré sa snažia rozšíriť prostredníctvom Spojeného kráľovstva a Európy v rámci zmluvy o obchodnom zastúpení.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  16.3.2023 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 410 krát | Zdieľajte na facebooku