GreenFilmTourism 2.0 - Pozvánka na verejné konzultácie

Pozývame zástupcov samospráv, kreatívneho priemyslu, filmových inštitúcií, turistických organizácií a rezidentov na verejné konzultácie o aktivitách smerujúcich k rozvoju filmovej tvorby a rozvoju celoročného priestoru cestovného ruchu v poľsko-slovenskom pohraničí .

Filmová turistika, t.j. tiež objavovanie a túlanie sa po lokalitách, kde boli natočené vaše obľúbené filmy ????, vychutnávanie ich atmosféry, či zažívanie dobrodružstiev, tak, ako ich zažívali aj hlavní filmoví hrdinovia, je výborným nástrojom na propagáciu regiónov. Poľsko ???????? - slovenský ???????? Chodník filmového kultúrneho dedičstva má šancu stať sa vlajkovým produktom prispievajúcim k posilňovaniu zmyslu pre regionálnu identitu. S ohľadom na vyššie uvedené pozývame zástupcov:
 
➡️miestne samosprávy
➡️ kreatívny priemysel
➡️ filmové inštitúcie
➡️ turistické organizácie
➡️ rezidenti

na verejné konzultácie ???? o aktivitách smerujúcich k rozvoju filmovej produkcie ???? a rozvoju celoročného turistického priestoru v prihraničnej oblasti.

Nižšie je uvedená krátka prezentácia projektu s podrobnými návrhmi.

Okrem toho v prílohe nájdete aj formulár na zaslanie pripomienok, otázok a návrhov, ktoré je možné zaslať v písomnej forme  poštou na nasledujúcu adresu:

- Poľská strana: Agencja Rozwoju Regionalnego S.A. v Bielsko-Biała, ul. 1. obrnená divízia 45, 43-382 Bielsko-Biała

- Slovenská strana: Regionálne poradenské a informačné centrum Prešov, Raymanova 9, 080 01 Prešov

a e-mailom:

- Poľská strana: pdaczkowska@arrsa.pl

- Slovenská strana: zuzana.hudacka@rpicpo.sk

Konzultácie potrvajú od 16. marca - 5. apríla 2023!

Okrem toho Vás pozývame na stretnutia pracovných tímov, na ktorých sa budú diskutovať detaily aktivít a vypracovaných riešení ovplyvňujúcich konečnú podobu projektu.

Viac informácií nájdete na www.greenfilmtourism.eu

 

Prílohy

Projekt GFT 2.0 [  PNG - 1745,1 kB]
Návrhy GFT 2.0 [  PDF - 147,9 kB]
Formulár - pripomienky, návrhy [  DOC - 150 kB]
  16.3.2023 | Autor: RPIC Prešov - Sekcia projektového riadenia | Interreg PL-SK | zobrazené: 470 krát | Zdieľajte na facebooku