Obchodné požiadavky marec II/2023

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Aktualizovali sme zoznam obchodných požiadaviek za druhú polovicu mesiaca marec 2023.

BRPL20230316006: Poľský výrobca krúp hľadá dodávateľov obilia
Spoločnosť so sídlom v Poľsku, ktorá sa špecializuje na výrobu krúp a cereálnych produktov, má záujem nájsť dodávateľov obilia (prevažne) v Európe.

BRKR20230317001: Kórejská spoločnosť hľadá profesionálnu obchodnú spoločnosť so skúsenosťami s manipuláciou s oceľovými rúrami a spojovacími prvkami
Kórejská spoločnosť vyrába a montuje rámy polovodičových zariadení pre spoločnosti Lam Research a Samsung SDI. V súčasnosti pripravujú projekt spolupráce s ASML v Európe.

BRFR20230317027: Francúzsky MSP hľadá výrobcu drevených paliet na základe dodávateľskej zmluvy.
Francúzska spoločnosť špecializujúca sa na stolárstvo hľadá výrobcov drevených paliet na prepravu svojich výrobkov vo Francúzsku a zahraničí. Spoločnosť má záujem najmä o dodávateľskú dohodu s firmami z európskych krajín.

BRNL20230320017: Holandská spoločnosť hľadá dodávateľa vankúšového machu (Leucobryum glaucum).
Holandský MSP súrne hľadá dodávateľa vankúšového machu „Leucobryum glaucum“. Spoločnosť už dlhé roky navrhuje a vyrába unikátne a špeciálne machové steny, machové obrazy a iné exkluzívne machové produkty. V dôsledku environmentálnych faktorov súčasný dodávateľ už nemôže dodať potrebné množstvo, a preto spoločnosť hľadá druhého dodávateľa na vankúšového machu.

BRHU20230320019: Maďarský MSP hľadá výrobcu chirurgických obväzov, ktorý vyrába, balí a sterilizuje chirurgické obaly na distribúciu
Maďarský MSP má viac ako 30-ročné skúsenosti s distribúciou lekárskych nástrojov, prístrojov a jednorazových výrobkov na maďarskom trhu. Je distribútorom niekoľkých európskych a zámorských spoločností vyrábajúcich zdravotnícke pomôcky, diagnostické produkty vrátane starostlivosti o rany a produkty OR (operačné sály). Spoločnosť hľadá európskych partnerov, ktorí vyrábajú, balia a sterilizujú chirurgické súpravy. MSP by rád našiel nových dlhodobých dodávateľov a pôsobil by ako distribútor.

BRDK20230321013: Dánska značka aktívneho oblečenia hľadá výrobcu oblečenia
Nová dánska značka aktívneho oblečenia hľadá výrobcu pre svoju novú kolekciu oblečenia. Majú pripravený dizajnový a technologický balík a hľadajú dlhodobého partnera na výrobu všetkých ich odevov teraz aj v budúcnosti. Dúfajú v dobrý pracovný vzťah s partnerom a radi by mohli navštíviť výrobu a v prípade potreby čerpať z partnerových skúseností.

BRCZ20230316004: Fond sociálneho vplyvu na počiatočný/skorý rast, ktorý sa zameriava na začínajúce podniky z krajín strednej a východnej Európy, hľadá spoločnosti s riešeniami zameranými na naliehavé environmentálne a spoločenské výzvy
Česká investičná spoločnosť poskytujúca počiatočný/včasný rastový kapitál začínajúcim spoločnostiam s riešeniami s významným a hmatateľným sociálnym alebo environmentálnym dopadom hľadá nové príležitosti v regióne strednej a východnej Európy. Vítané sú start-upy zamerané na klímu, zdravie a/alebo pohodu, vzdelávanie a sociálne začlenenie. Riešenia by mali mať počiatočnú trhovú trakciu alebo minimálne dôkaz koncepcie.

BRRO20230322006: Rumunská spoločnosť vyrábajúca dekoratívne ručne vyrábané betónové dlaždice hľadá výrobcov hydraulických lisov na výrobu lisovaním prefabrikovaných betónových dlaždíc a terazzových dlaždíc na podlahy a steny na základe obchodnej dohody
Rodinná firma zo severovýchodného Rumunska, vyrábajúca dekoratívne betónové škridle, má záujem o kúpu špecifického zariadenia na výrobu prefabrikovaných betónových škridiel lisovaním pomocou hydraulických lisov na základe obchodnej dohody

BRGB20230322026: Britský MSP, ktorý navrhuje a predáva kozmetické tašky vlastnej značky, hľadá európskych dodávateľov ekologických a udržateľných materiálov.
MSP so sídlom v Spojenom kráľovstve, ktorý navrhuje, veľkoobchodne a maloobchodne predáva svoju vlastnú značku kozmetických tašiek, hľadá európskych dodávateľov vegánskych ekologických a udržateľných materiálov. Tieto zahŕňajú, ale nie sú obmedzené na: kože na rastlinnej báze, recyklované látky, potiahnutú bavlnu atď. Nové látky sa použijú na výrobu kozmetických tašiek.

BRGB20230322025: MSP v Spojenom kráľovstve, ktorý navrhuje a predáva kozmetické tašky vlastnej značky, hľadá partnerov na výrobu svojho nového radu.
MSP je spoločnosť so sídlom v Spojenom kráľovstve, ktorá navrhuje, veľkoobchodne a maloobchodne predáva svoju vlastnú značku kozmetických tašiek. Hľadajú partnerov v Európe na výrobu ich sortimentu. Spoločnosť je otvorená pre vypočutie výrobcov, ktorí podporujú návrhový proces pri vývoji prototypov.

BRIT20230323020: Zníženie environmentálnej stopy
Inovatívny start-up so sídlom v Janove hľadá nového obchodného partnera na expanziu do zahraničia. Start-up ponúka korporáciám a malým a stredným podnikom merateľné, zábavné, dlhodobé outdoorové B2B programy s vysokým environmentálnym a sociálnym dopadom vďaka vedecky overenej zákazkovej metóde založenej na občianskej vede. Inovácia sa opiera o kombináciu outdoorových aktivít s vedeckými aktivitami, ktoré vytvárajú trvalo udržateľný vplyv, ktorý je definovaný ako odtlačok ruky (uhlíková ruka), a nie ako stopa.

BRDE20230324015: Nemecký start-up z regiónu Frankfurt nad Mohanom hľadá dodávateľov výplne/peny pre obaly na notebooky z východnej Európy, Balkánu alebo Ázie na základe dohody o výrobe
Nemecká spoločnosť pôsobí v internetovom obchode s príslušenstvom pre notebooky už dva roky a hľadá výrobcu vysokokvalitných výsteliek alebo peny pre vrchné a spodné vnútorné strany pevných obalov na notebooky. Výplň je určená na ochranu hardvéru notebooku. Preferované typy materiálov sú EPDM (Ethylen Propylen Dien Monomer) pena a PE (polyetylén). Start-up by chcel na základe výrobnej dohody spolupracovať s výrobcami z východnej Európy, Balkánu či Ázie.

BRDE20230324016: Nemecký distribútor elektroniky a elektrických komponentov hľadá výrobcov vysokofrekvenčných komponentov alebo snímačov na spoluprácu na základe zmluvy o obchodnom zastúpení alebo distribučných službách
Nemecká spoločnosť sa špecializuje na predaj a distribúciu elektroniky a elektrických komponentov. Hľadajú výrobcov rádiofrekvenčných komponentov alebo senzorov pre internet vecí alebo aplikácie pre priemysel 4.0. Svoje služby ponúkajú na zvýšenie predaja svojich partnerov v Európe, na Strednom východe a v Afrike. Hľadajú priemyselných partnerov s obchodnými alebo technickými výhodami, aby sa stali ich obchodnými partnermi na základe zmluvy o obchodnom zastúpení alebo distribučných službách.

BRAT20230328027: Rakúska obchodná spoločnosť hľadá výrobcov drevených hrebeňov na vlasy (široké ozubené pre kučeravé vlasy) so značkovými rytinami
Rakúsky klient, ktorý je obchodnou spoločnosťou pôsobiacou najmä v e-commerce (B2C), hľadá výrobcov hrebeňov na vlasy (široké ozubené pre kučeravé vlasy) z európskych krajín a Turecka. Veľkosť hrebeňov by mala byť od 15 cm (dĺžka) do 6 cm (šírka) a mala by byť označená vyrytým logom spoločnosti.

BRSE20230327015: Švédska spoločnosť zaoberajúca sa interiérovým dizajnom hľadá predajcov a distribútorov pre inovatívne inteligentné obúvacie lyžice.
Švédska spoločnosť zaoberajúca sa interiérovým dizajnom hľadá predajcov a distribútorov inovatívnych inteligentných obuvákov. Obuvák je produkt, ktorý používate každý deň a ktorý je ľahko dosiahnuteľný a nemožno ho stratiť.

BRRO20230331013: Spoločnosť z Rumunska je ochotná pôsobiť ako obchodný zástupca a distribútor v oblasti pečiva, pečiva a HORECA výrobkov ako mliečne výrobky a lahôdky, konzervy a koreniny, sladkosti a čokoládové ozdoby.
Rumunská obchodná spoločnosť hľadá dlhodobé partnerstvá s výrobcami a obchodnými zástupcami v oblasti výrobkov pre pekárske, cukrárske a HORECA produkty, ako sú mliečne výrobky, lahôdky, konzervy, koreniny, sladkosti a čokoládové ozdoby, ktorá má záujem o generovanie exportného predaja v Rumunsku prostredníctvom tovární, obchodných zastúpení alebo distribučných zmlúv.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  3.4.2023 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 337 krát | Zdieľajte na facebooku