Techologické požiadavky máj I/2023

Hľadáte nové technológie, procesy alebo know-how? Aktualizovali sme zoznam technologických požiadaviek za prvú polovicu mesiaca máj 2023.

TRDE20230413010: Softvérová spoločnosť sa snažila spolupracovať s blockchainovou spoločnosťou na digitálnej certifikácii pre dodávateľský reťazec
Start-up so sídlom v Nemecku zameraný na globálny trh so zeleným vodíkom poskytuje službu Software-as-a-Service na podporu energetického prechodu prostredníctvom digitálneho dodávateľského reťazca. Start-up zabezpečuje, že výroba zeleného vodíka skutočne pochádza z obnoviteľných zdrojov prostredníctvom digitálnej certifikácie pre trh Power-to-X. Hľadá softvérovú spoločnosť na overenie konceptu, ktorá by pomohla s vývojom architektúry Blockchain a integráciou API.

TRAT20230511005: Naliehavé: Rakúska spoločnosť hľadá partnera na implementáciu užívateľsky orientovanej aplikácie životného štýlu s podporou AI
Hľadaný partner bude zodpovedný za vývoj častí aplikácie životného štýlu s podporou AI. Aplikácia by mala byť schopná dotazovať sa na preferencie a okolnosti používateľov a ponúkať prispôsobené odporúčania produktov a obsahu. AI funguje ako asistent, ktorý používateľom radí so zmenou životného štýlu a odporúča vhodné produkty. Spoločnosť ponúkajúca odborné znalosti v oblasti architektúry systému, vývoja a integrácie AI, elektronického obchodu a vývoja aplikácií hľadáme na technickú spoluprácu.

TRIT20230512014: Inteligentné obalové riešenia na monitorovanie čerstvosti potravín: hľadajú sa noví partneri pre vývoj na mieru a priemyselné rozšírenie
Vysoko vedecký taliansky start-up a akademický spin-off venovaný prenosu know-how chemického snímania do inteligentných obalových riešení na monitorovanie čerstvosti potravín podliehajúcich skaze, vyvinul a patentoval niekoľko prototypov testovaných v laboratóriu. Na základe obchodnej dohody s technickou pomocou alebo dohody o spolupráci v oblasti výskumu a vývoja sa hľadajú noví partneri na prispôsobený vývoj a priemyselné rozšírenie.

TRGR20230515012: Grécka digitálna platforma, ktorá ponúka profesionálneho virtuálneho administratívneho asistenta a bezpečné pracovné prostredie, hľadá technologického partnera, ktorý umožní optimalizáciu všetkých aspektov projektu.
Spoločnosť poskytuje holistický podporný prístup s personalizovanými outsourcingovými marketingovými a administratívnymi službami a priebežným školením pre existujúcich zamestnancov, ktoré zodpovedajú potrebám podnikov.

TRSI20230515016: Slovinská firma zaoberajúca sa výrobou hasičských áut hľadá pomoc pri návrhu elektrifikovaného navijaka hasičských hadíc a funkčnej zvýšenej bočnej hrany hasičského auta.
Slovinská spoločnosť založená v roku 1985 sa zaoberá najmä výrobou hasičských áut. Súčasný objem výroby je 80 kusov ročne. Spoločnosť by chcela nájsť partnera, ktorý im pomôže s vývojom navijaka hasičských hadíc s elektrickým pohonom a s návrhom funkčnej zvýšenej bočnej hrany hasičského auta prostredníctvom zmluvy o výskumno-vývojovej spolupráci.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  16.5.2023 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 298 krát | Zdieľajte na facebooku