Obchodné požiadavky máj II/2023

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Aktualizovali sme zoznam obchodných požiadaviek za druhú polovicu mesiaca máj 2023.

BRDK20230504002: Dánsky MSP predávajúci jazdecké vybavenie pre koňa a jazdca hľadá nových európskych dodávateľov
Dánsky MSP ktorý predáva jazdecké vybavenie prostredníctvom online predajných kanálov a platforiem, ako aj z ich kamennej predajne, hľadajú nových európskych dodávateľov a/alebo výrobcov na spoluprácu v rámci dodávateľskej a/alebo výrobnej zmluvy. Dánsky MSP hľadá nových dodávateľov a/alebo výrobcov, ktorí by pridali nové produkty a značky do svojho súčasného produktového portfólia.

BRPT20230518009: Portugalská spoločnosť pôsobiaca v sektore energetiky, ropy a obnoviteľných zdrojov, hľadá partnerov prostredníctvom obchodnej dohody
Spoločnosť z Portugalska žiada o partnerstvá v oblasti automobilovej mobility (autoservis + čerpacia stanica + elektrická mobilita) a obnoviteľných energií. Táto spoločnosť patrí do skupiny s viac ako 30-ročnou pôsobnosťou v sektore veľkoobchodu a maloobchodu s pohonnými hmotami. Spoločnosť hľadá partnerov/zastúpenia značiek/spoločností na zastupovanie na iných trhoch súvisiacich s fosílnymi palivami, elektrickou mobilitou, mazivami, autoumyvárňou a autoservisom.

BRPT20230524011: Portugalská spoločnosť pôsobiaca v oblasti povrchových úprav hľadá partnerov
Portugalská spoločnosť vyvíja individuálne kompletné riešenia pre náročných zákazníkov po celom svete v oblasti povrchových úprav ocele, nehrdzavejúcej ocele, titánu, kompozitu, medi a hliníka pre letecký sektor. Táto spoločnosť žiada partnerov, aby ju zastupovali v iných krajinách.

BRPL20230523006: Poľský distribútor a dovozca zdravej výživy, kávy a čistiacich prostriedkov hľadá nové zahraničné produkty, ktoré by zaradil do svojho portfólia a uviedol ich na poľský trh
Podnik zo severovýchodnej časti Poľska, distribútor a dovozca zdravej výživy, kávy, čistiacich prostriedkov a iného rýchloobrátkového tovaru, hľadá nové, originálne a jedinečné produkty, ktoré by sa mohli uviesť na poľský trh. Spoločnosť má záujem o spoluprácu na základe distribučných služieb alebo zmluvy o obchodnom zastúpení.

BRNL20230525006: Holandsky Startup, ktorý vyvinul inovatívny model katalógu údajov, hľadá finančných a/alebo IT partnerov na ďalší vývoj produktu
Startup z Holandska, ktorý založili 2 skúsení analytici údajov, vyvinul nový inovatívny systém katalogizácie údajov. Model bol overený potenciálnymi klientmi, ktorí uznali jedinečnosť produktu. Ďalším krokom pre spustenie je skutočný vývoj produktu z drôteného modelu na skutočný softvér. Na tento účel organizácia hľadá potenciálnych finančných alebo IT partnerov, ktorí sú ochotní investovať do vývoja buď vecne, alebo finančne
BRPT20230525025: Portugalská spoločnosť hľadá nové produkty v oblasti znižovania energie/energetickej účinnosti na komerčnú dohodu
Portugalský MSP s viac ako 12-ročnými skúsenosťami v oblasti technickej analýzy a implementácie riešení energetickej účinnosti hľadá nové inovatívne produkty, ktoré by pridal do svojho portfólia. Spoločnosť hľadá súkromné spoločnosti na uzavretie obchodnej zmluvy.

BRRO20221209003: Výrobca papierových a kartónových obalov
Only Pack SRL je skúseným výrobcom papierových a kartónových obalov v regióne. Spoločnosť hľadá suroviny na výrobu obalov - rolky papiera a lepenky.

BRFR20230526003: Francúzska spoločnosť hľadá dodávateľa turbidimetrov s vysokým rozlíšením na základe distribučnej zmluvy na použitie ako online meranie zákalu vody v súkromných bazénoch
Francúzsky MSP hľadá dodávateľa turbidimetrov s vysokým rozlíšením na online meranie zákalu v hydraulickom okruhu rodinných bazénov v súkromných domoch. SME hľadá turbidimetrické sondy schopné merať malé odchýlky zákalu (0,1 nefelometrickej jednotky zákalu) s rozsahom merania 0-5 NTU vo vode pri teplote od 1°C do 40°C. Sondy by nemali vyžadovať veľkú presnosť meraní. Hľadá sa dohoda o distribúcii s dlhodobým partnerom takýchto zariadení.

BRHU20230321019: Maďarská spoločnosť hľadá partnerov na predaj a podporu svojich vonkajších platobných terminálov (OPT) pre čerpacie stanice v rámci obchodnej alebo dodávateľskej zmluvy.
Maďarská spoločnosť by chcela nájsť nové zahraničné trhy pre svoje vonkajšie platobné terminály (OPT), kde by ich bolo možné vybaviť na čerpacích staniciach s obsluhou aj bez obsluhy. Pre distribúciu a technickú podporu zariadení hľadajú firmy s relevantnými skúsenosťami a aktívnymi obchodnými vzťahmi.

BRDE20230519014: Nemecký predajca náboženských predmetov hľadá obchodné a dodávateľské zmluvy s výrobcami a predajcami náboženských predmetov, kníh, bohoslužobných predmetov a cirkevných potrieb v Českej republike, Taliansku, Poľsku, na Slovensku a v Rumunsku
Nemecká spoločnosť ponúka svoje produkty na internete a hľadá nové produkty, aby rozšírila svoje portfólio. Spoločnosť hľadá nových dodávateľov náboženských predmetov, kníh, bohoslužobných predmetov a cirkevných potrieb v Českej republike, Taliansku, Poľsku, na Slovensku a v Rumunsku.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  1.6.2023 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 241 krát | Zdieľajte na facebooku