RDES20150930001

H2020: Hľadajú sa partneri pre nový projekt Era-net Cofund na výrobné technológie

Baskická vláda vedie návrh NMBP-21-2016: ERA-NET na výrobné technológie podporou priemyslu a najmä MSP v globálnej konkurencii. Európske a mimo európske krajiny a regióny so silným výrobným sektorom sú hľadané pre vstup do konzorcia. Účastníci musia byť výskumní financovatelia: právnické osoby vlastniace alebo riadiace verejné výskumné a inovačné programy so záujmom o podporu výskumu a vývoja v oblasti vyspelej výroby. 
Deadline výzvy: 21.1.2016
Deadline pre EoI: 10.11.2015

Typ partnera: 
Partner musia byť právnické osoby vlastniace alebo riadiace verejné výskumné alebo inovačné programy so záujmom podporovať výskum a vývoj v oblasti pokročilej výroby. Európski a medzinárodní partner sú vítaní. 
Vlastníci programu sú typické národné/regionálne ministerstvá/orgány zodpovedné za definovanie, financovanie alebo riadenie výskumných programov uskutočňované na národnej alebo regionálne úrovni. 
Manažéri programu sú typické výskumné rady alebo finančné agentúry alebo iné národné alebo regionálne organizácie, ktoré implementujú výskumné programy pod dohľadom vlastníka programu. 

Špecifická oblasť činnosti partnera: 
Partneri by mali mať záujem na podporu výskumu a vývoja v oblasti vyspelej výroby. 

Úloha partnera:
Účastníci sa budú podieľať ako plnohodnotní partneri v tejto novej iniciatíve zvyšujúc počet krajín / regiónov v sieti. Musia sa podieľať na príprave a začatí každoročných spoločných výziev a poskytovať finančnú podporu (granty) pre nadnárodné projekty. Každá agentúra financuje iba organizácie zo svojej vlastnej krajiny / oblasti.

V prípade záujmu vyplňte formulár pod článkom a zašlite ho na een@rpicpo.sk
 

Prílohy

eoi_2015_new.doc [  DOC - 71,5 kB]
  9.10.2015 | Autor: sekcia Podpora podnikania v EÚ | PROJEKTOVÉ PARTNE... | zobrazené: 1496 krát | Zdieľajte na facebooku