Španielska spoločnosť ponúka svoje distribučné služby pre materiály na jedno použitie a výrobky HoReCa

Spoločnosť hľadá dlhodobé partnerstvo s podnikmi, ktoré dodržiavajú všetky typické charakteristiky tohto sektora.

Španielska spoločnosť sa zaujíma o materiál na jedno použitie a produkty HoReCa, ktoré distribuuje na svojom území (pozri nižšie) a hľadá dodávateľov v európskych krajinách, v Ázii (najmä v Indii), ale je tiež otvorená obchodným ponukám z iných krajín. 

Technická požiadavka
Partner by mal poskytovať inovatívne jednorazové / HORECA produkty. Spoločnosť hľadá dlhodobé partnerstvo s podnikmi, ktoré dodržiavajú všetky typické charakteristiky tohto sektora. Predovšetkým musí partner dodržiavať právne predpisy EÚ týkajúce sa bezpečnosti a zdravia pri práci, pracovných podmienok atď. Spoločnosť je tiež otvorená pre analýzu rôznych návrhov výrobkov z odvetvia tovarov na jedno použitie. 

Kontakt na zahraničnú firmu, ktorá zverejnila svoju požiadavku na spoluprácu Vám radi poskytneme. Stačí ak po kliknutí na ponuku vyplníte formulár "Request more information" a zadáte kontaktné mesto Prešov a kontaktnú organizáciu RPIC Prešov. Množstvo ďalších ponúk na spoluprácu nájdete v anglickom jazyku v Databáze pre spoluprácu podnikateľov siete Enterprise Europe Network. Ak poznáte slovenskú firmu, ktorá vyššie uvedený produkt/y vie dodať, dajte nám vedieť a my ho radi oslovíme. Napomôžete tak slovenským firmám k zákazkam.
 
  28.5.2018 | Autor: sekcia podpory podnikania v EÚ | Obchodná spolupráca | zobrazené: 1110 krát | Zdieľajte na facebooku