Nemecký fyzioterapeut hľadá rašelinové / bahenné obaly so špeciálnym tvarom prostredníctvom dohody o výrobe

Balíky rašeliny a bahna sa používajú v oblasti krku a ramien a mali by mať špeciálny tvar, aby pokryli všetky tieto časti tela.

Nemecký fyzioterapeut s dlhoročnými skúsenosťami hľadá pre svojich klientov rašelinové / bahenné obaly so špeciálnym tvarom. Chcel by kúpiť tieto balíky od výrobcu a je ochotný uzavrieť výrobnú dohodu. 

Technická požiadavka
Partner by mal mať skúsenosti s výrobou rašelinových / bahenných balíkov určených pre fyzioterapiu. Balíky rašeliny a bahna sa používajú v oblasti krku a ramien a mali by mať špeciálny tvar, aby pokryli všetky tieto časti tela. Partner by mal byť otvorený pre inovácie. 

Kontakt na zahraničnú firmu, ktorá zverejnila svoju požiadavku na spoluprácu Vám radi poskytneme. Stačí ak po kliknutí na ponuku vyplníte formulár "Request more information" a zadáte kontaktné mesto Prešov a kontaktnú organizáciu RPIC Prešov. Množstvo ďalších ponúk na spoluprácu nájdete v anglickom jazyku v Databáze pre spoluprácu podnikateľov siete Enterprise Europe Network. Ak poznáte slovenskú firmu, ktorá vyššie uvedený produkt/y vie dodať, dajte nám vedieť a my ho radi oslovíme. Napomôžete tak slovenským firmám k zákazkam.
 
  30.5.2018 | Autor: sekcia podpory podnikania v EÚ | Obchodná spolupráca | zobrazené: 1065 krát | Zdieľajte na facebooku