Povlak oxidu volfrámu potrebný pre komponenty z keramickej peny

MSP hľadá spoločnosti s technickými skúsenosťami v oblasti povrchových úprav, ktoré upravujú svoju keramickú penu oxidom volfrámu. Sú ochotní zmeniť svoju keramickú penu na iný druh materiálu na základe žiadosti partnera.

TRIT20191216001: MSP so sídlom v severovýchodnom Taliansku hľadá spoločnosti, ktoré sa špecializujú na povrchové úpravy. Najmä musia spracovať zložku výrobku vyrobenú z keramiky s oxidom volfrámu. Talianska spoločnosť je ochotná zmeniť svoju keramickú penu na iný druh materiálu, ak je potrebné, na lepšie čistenie vzduchu pomocou foto-katalýzy. 
Hľadajú spoločnosti s technológiami povrchovej úpravy, ktoré sú schopné ošetrovať keramiku prostredníctvom výrobnej dohody alebo obchodnej dohody s technickou asistenciou. 

Technická špecifikácia 
MSP hľadá spoločnosti s technickými skúsenosťami v oblasti povrchových úprav, ktoré upravujú svoju keramickú penu oxidom volfrámu. Sú ochotní zmeniť svoju keramickú penu na iný druh materiálu na základe žiadosti partnera. Na zvýšenie katalytického výkonu povlaku je potrebné mať nanomateriál alebo použiť niektoré prísady. Táto voľba je zverená budúcemu partnerovi. Potrebujú tiež pomoc z technického hľadiska, aby pochopili skutočnú pridanú hodnotu tohto druhu povrchovej úpravy. Spoločnosť nehľadá spoluprácu s akademickou obcou, pretože potrebuje tento produkt industrializovať do konca roka 2020. Potrebujú technológiu “pripravenú na trh”. 

Typ a úloha partnera
Pre výrobnú dohodu: hľadajú sa partneri s odbornými znalosťami o povlakoch z oxidu volfrámu, ktoré majú prostriedky na uskutočnenie procesu poťahovania. 
Pre obchodnú dohodu s technickou asistenciou: hľadajú partnerov s odbornými znalosťami v oblasti povlakov oxidu volfrámu, aby poskytli svoje know-how a pomohli talianskej spoločnosti pri zavádzaní jej najnovších inovácií na trh. 

 
  19.12.2019 | Autor: sekcia podpory podnikania v EÚ | Technologická spo... | zobrazené: 937 krát | Zdieľajte na facebooku