Podporte trvalo udržateľný rozvoj filmového turizmu s projektom GreenFilmTourism! - Videoreportáž

Zdieľame s vami novú videoreportáž o našom projekte GreenFilmTourism!

Projekt GreenFilmTourisms sa zameriava na propagáciu a trvalo udržateľný rozvoj filmového dedičstva poľsko-slovenského pohraničia. Sme presvedčení, že zvyšovaním turistickej atraktivity tejto oblasti, môžeme pozitívne ovplyvniť aj rozvoj ostatných oblastí hospodárstva.

Hlavným cieľom projektu je správne využitie, propagácia a rozvoj filmového kultúrneho dedičstva pohraničnej oblasti a zvýšenie jej turistickej atraktivity. V tíme GreenFilmTourism sme spojili sily, aby sme vytvorili online znalostný portál s databázami o filmovom dedičstve, zmapovali cezhraničnú trasu filmového dedičstva a vypracovali odporúčané proekologické riešenia pre budúce filmové produkcie.

Naša iniciatíva je určená pre turistov a obyvateľov, zástupcov samosprávy, podnikateľských a spoločenských organizácií zaoberajúcich sa cestovným ruchom a kultúrnym a prírodným dedičstvom, ako aj pre predstaviteľov filmového priemyslu. Spoločne pracujeme na tvorbe trvalo udržateľných riešení a nástrojov zameraných na rozvoj filmovej produkcie šetrnej k životnému prostrediu. Pozrite si našu videoreportáž a pridajte sa k nám na ceste za udržateľným filmovým turizmom!

Videoreportáž nájdete na YouTube portáli projektu GreenFilmTourism TU

 
  27.2.2023 | Autor: RPIC Prešov - Sekcia projektového riadenia | Interreg PL-SK | zobrazené: 247 krát | Zdieľajte na facebooku