Technologická požiadavka marec I/2024

Hľadáte nové technológie, procesy alebo know-how? Aktualizovali sme zoznam technologických požiadaviek za prvú polovicu mesiaca marec 2024.

TRLV20240313005: Lotyšská spoločnosť vznikla v roku 2016 a vtedy ako jedna z prvých ponúkala zdravé a rozmanité strukovinové snacky pečené bez tuku pomocou unikátnej technológie, ktorá bola jediná svojho druhu v Európe. 

Výrobky sú zdravými a hodnotnými maškrtami novej generácie pre deti, obyvateľov miest, priaznivcov prirodzenej stravy a zdravého životného štýlu, návštevníkov športových klubov, jednoducho aktívnych, dynamických ľudí, študentov a tých, ktorým životný štýl neumožňuje dodržiavať pravidelný a zdravý životný štýl. 

V súčasnosti sa spoločnosť zamerala na podstatné zvýšenie exportu. Preto by chceli zvýšiť aj výrobnú kapacitu. Požadovaná výrobná linka na bezolejové praženie strukovín by pomohla dosiahnuť tento cieľ. Spoločnosť hľadá riešenie, ktoré nielenže spĺňa určité špecifikácie, pozri časť „Technické špecifikácie“, ale kladie dôraz aj na efektivitu, udržateľnosť a kontrolu kvality počas celého procesu praženia. 

Je nevyhnutné mať aj inovatívne funkcie ponúkaných systémov. Cieľom je dosiahnuť konzistentný výkon približne 250 kg/h rovnomerne pražených strukovín. Spoločnosť má záujem o obchodnú zmluvu.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk

 
  15.3.2024 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 315 krát | Zdieľajte na facebooku