Technologické požiadavky január I/2023

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Aktualizovali sme zoznam technologických požiadaviek za prvú polovicu mesiaca január 2023.

TRNL20230104008: Holandská spoločnosť hľadá technológie a riešenia na vývoj ergonomicky ľahkého plniaceho nosníka proti úniku pre dávkovanie latexu.
Holandská spoločnosť čelí významnej výzve týkajúcej sa vývoja vylepšeného plniaceho nosníka na výrobu matracov z hľadiska ergonómie, kvality, zamedzenia úniku, stability a jednoduchého čistenia. Spoločnosti, akademici alebo vynálezcovia sa hľadajú prostredníctvom dohody o spolupráci pri výskume. Táto požiadavka je súčasťou inovačnej výzvy.

TRNL20230110001: Holandská spoločnosť hľadá technológie na renováciu akumulátorov ojazdených vozidiel
Holandská spoločnosť hľadá technológie renovácie batériových blokov ojazdených vozidiel, aby podporila predaj ojazdených elektromobilov, aby sa udržateľná mobilita urýchlila aj v súkromnom segmente. Hľadajú preto partnerov, ktorí môžu ľahko dokončiť technológie pripravené na použitie.

TRNL20230110004: Holandská spoločnosť na výrobu vlasovej kozmetiky hľadá inovatívne riešenia, aby boli kadernícke salóny udržateľnejšie.
Holandská rodinná vlasová kozmetika pevne verí, že ich zodpovednosťou je starať sa o planétu a ľudí. Spoločnosť hľadá udržateľné technológie a inovatívne riešenia s cieľom zlepšiť:
1. spotrebu vody a likvidáciu odpadových vôd,
2. spotrebu energie a
3. nakladanie s pevným odpadom pre svojich obchodných partnerov: kadernícke salóny.
MSP a akademická obec môžu poskytnúť svoje riešenia alebo zlepšiť existujúcu technológiu prostredníctvom dohody o spolupráci v oblasti výskumu.

TRNL20230110003: Holandská dopravná spoločnosť hľadá presvedčivý systém na kontrolu, skenovanie a kontrolu toho, čo je naložené v prívesoch trajektov
Táto mladá holandská spoločnosť so sídlom v oblasti Rotterdamu sa špecializuje na prepravu medzi Spojeným kráľovstvom a EÚ. Na zabezpečenie obsahu nákladu spoločnosť hľadá systém, ktorý dokazuje, čo a koľko je naložené v návesoch trajektov. Preto spoločnosť hľadá partnerov, ktorí ponúkajú riešenia v rámci obchodnej zmluvy s technickou asistenciou alebo zmluvy o výskume a vývoji.

TRNL20230109003: Holandská spoločnosť hľadá inováciu materiálu pre bezpečnú, opakovane použiteľnú nádobu na potraviny
MSP z Holandska je spoločnosť pôsobiaca v oblasti obehového hospodárstva v oblasti balenia potravín. Spoločnosť nahrádza jednorazové nádoby na potraviny opakovane použiteľnými.
Pri prechode na nulové odpadové hospodárstvo spoločnosť hľadá vynález alebo prezentáciu materiálu, ktorý by mohol nahradiť jednorazové nádoby na potraviny, ktoré sa nachádzajú v obchodoch s potravinami.

TRSE20230113013: Švédska polygrafická spoločnosť hľadá výrobcov zvyškových produktov
Švédska spoločnosť s cieľom/víziou byť najudržateľnejšou tlačiarenskou spoločnosťou vo Švédsku. Hľadajú partnera, ktorý im pomôže rozvinúť ich predstavu o využití odpadového papiera a jeho premene na nový materiál – látkový papier. Majú svoje predstavy o jeho prepracovaní do nových produktov; kartón pre stavebníctvo, obaly na potraviny, či hygienický papier. Hľadajú odbornosť a spoluprácu v materiáloch na báze papiera a textilných vlákien.

V prípade záujmu kontaktujte mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  16.1.2023 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 272 krát | Zdieľajte na facebooku