Obchodné požiadavky január II/2023

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Aktualizovali sme zoznam obchodných požiadaviek za druhú polovicu mesiaca január 2023.

BRDK20230112008: Dánska spoločnosť hľadá dodávateľa proteínového prášku
Dánska spoločnosť hľadá dodávateľa proteínového prášku z Ukrajiny alebo EÚ

BRAT20230116004: Hornorakúska firma hľadá výrobcu, ktorý vyrába lisované a ohýbané diely z nerezového plechu
Hornorakúska firma hľadá výrobcov (žiadnych obchodníkov), ktorí vyrábajú lisované a ohýbané diely z nerezového plechu v 8 rôznych veľkostiach. Spoločnosť ich potrebuje na výrobu odolných samofarbiacich pečiatok. Množstvo by malo byť okolo 30 000 kusov. do 220 000 ks. každý. Spoločnosť má záujem o dlhodobý obchodný vzťah.

BRIT20230113015: Softvérovú platformu na monitorovanie, analýzu a optimalizáciu spotreby energie a environmentálnych parametrov maloobchodných predajní ponúka taliansky MSP na základe obchodnej zmluvy s technickou asistenciou
Talianska spoločnosť ponúka maloobchodníkom neinvazívne a ľahko použiteľné riešenie pre monitorovanie v teréne, energetickú analýzu založenú na AI a optimalizáciu HVAC (kúrenie, vetranie, klimatizácia). Systém nedokáže príjemcom monitorovať spotrebu energie, znižovať množstvo odpadu a zabezpečiť skvelú zákaznícku skúsenosť. Riešenie je šité na mieru každému príjemcovi a navrhovateľ zabezpečí technickú asistenciu pri implementácii riešenia v rámci obchodnej zmluvy.

BRCZ20230116005: Zmes derivátu rastlinného sekundárneho metabolitu a rastlinných extraktov s antimikrobiálnou aktivitou proti mikroorganizmom podieľajúcim sa na vzniku zubného kazu
Univerzita Palackého vyvinula novú zmes derivátu rastlinného sekundárneho metabolitu a rastlinných extraktov s antimikrobiálnou aktivitou proti S.mutans a iným mikroorganizmom podieľajúcim sa na vzniku zubného kazu. Rastlinný sekundárny metabolit patrí do skupiny fenylpropanoidov a je zmiešaný s rastlinným extraktom. Je dokázaný synergický efekt oboch týchto zložiek. Zmes má konzervačný účinok, takže výrobok napr. zubná pasta nevyžaduje ďalšie stabilizátory ani konzervačné látky.

BRIT20230116007: Talianska spoločnosť hľadá výrobcov MDF drevovláknitých dosiek strednej hustoty
Etablovaná talianska spoločnosť vyrábajúca polotovary z dreva hľadá výrobcov MDF drevovláknitých dosiek strednej hustoty. Spoločnosť už začiatkom roka 2022 uzavrela dohodu o partnerstve s významnou tureckou spoločnosťou (hľadala preglejku) a je veľmi spoľahlivá, hoci nemá webovú stránku. Spoločnosť má v súčasnosti záujem o nákup kontajnerov z MDF (typická hustota 600–800 kg/m3).

BRFR20230117008: Francúzsky veľkoobchodník s ekologickým jednorazovým riadom a udržateľnými výrobkami hľadá dohodu o výrobe v Európe.
Francúzsky MSP distribuuje široký sortiment jednorazového riadu, ako sú poháre, taniere, tašky, príbory, škatule so sebou. Produkty sú 100% ekologické a biologicky odbúrateľné a/alebo kompostovateľné. Spoločnosť sa snaží získať nové produkty alebo nájsť nových výrobcov na začatie partnerstva. Spoločnosť hľadá partnerov na základe výrobnej zmluvy. Prednostne sa hľadajú partneri z krajín EÚ, Spojeného kráľovstva, Stredomoria.

BRFR20230117012: Francúzsky MSP špecializujúci sa na vyskladňovanie hľadá zásoby produktov od výrobcov, distribútorov, logistických platforiem na základe dohody o distribučných službách
Francúzska spoločnosť špecializujúca sa na vyskladňovanie značkových produktov s výraznými zľavami pre svojich zákazníkov. Firma predáva nepredané veci od výrobcov, preskladnenie firmy, poškodenie pri preprave, zmeny balenia, storno objednávok. Ich činnosť spočíva najmä v textile a outdoorových doplnkoch, športe, športovom oblečení, vo svete domácnosti, kutilov a záhradníctve, domácich miláčikoch, automobiloch, vínach a destilátoch. Spoločnosť hľadá partnerov v rámci zmluvy o distribučných službách.

BRPL20230117009: Poľská obchodná spoločnosť hľadá zahraničných partnerov na uzatvorenie dodávateľskej zmluvy na prírodné textílie a tovar.
Poľský MSP z textilného sektora sa špecializuje na predaj prírodných tkanín vyrobených z ľanu, bavlny a vlny. Spoločnosť hľadá ponuky od potenciálnych partnerov - továrne na tkaniny a predajne s výrobkami a hotovými výrobkami z prírodných tkanín. Uvažovaným druhom spolupráce je dodávateľská zmluva.

BRFR20230117015: Francúzsky veľkoobchodník hľadá nových dodávateľov textilu z PVC, kože a iných tkanín zo surovín používaných v automobilovom priemysle, čalúnení a bytových zariadeniach, hľadá partnerov v Európe.
Francúzsky veľkoobchodník špecializujúci sa na export textilu z Európy do Afriky hľadá nových a ďalších dodávateľov textilu z PVC, kože a iných surových tkanín používaných v automobilovom, čalúnnickom a bytovom sektore v Európe. Spoločnosť hľadá partnerov v rámci výrobnej zmluvy.

BRDE20230117019: Nemecký distribútor detských balančných bicyklov hľadá európskeho výrobcu 10" a 12,5" kolies s polyamidovými ráfikmi a bezvzduchovými pneumatikami EVA (etylénvinylacetát) pre bicykle
Nemecká spoločnosť sa špecializuje na distribúciu detských balančných bicyklov. Dlhodobo hľadá nového spoľahlivého partnera v EÚ na výrobu 10" a 12,5" kolies pre detské balančné bicykle. Ráfiky by mali byť vyrobené z polyamidu alebo podobného materiálu, bezvzduchové pneumatiky by mali byť vyrobené z EVA (etylénvinylacetát).

BRGR20230118008: Grécky podnikateľ hľadá inovatívne produkty a technológie pre projekty obnoviteľnej energie
Grécky odborník na inžinierstvo a obnoviteľné zdroje hľadá nové riešenia na integráciu do priemyselných a inžinierskych zariadení v Grécku s osobitným zameraním na veternú a solárnu energiu.

BRDK20230118012: Dánsky MSP, ktorý predáva energetické doplnky pre športovcov a bežných užívateľov, hľadá nových dodávateľov pre spoločný vývoj výživových produktov v Európe.
Dánsky MSP, ktorý predáva energetické doplnky pre športovcov a bežných užívateľov, hľadá nových dodávateľov pre spoločný vývoj výživových produktov v Európe. MSP hľadá najmä energetické gumové cukríky, Energetický gél a Elektrolytové šumivé tablety.

BRDK20230119015: Dánska spoločnosť hľadá dodávateľov na rozdelenie tenisových a padelových loptičiek na gumu a textil.
Dánska spoločnosť recykluje a upcykluje tenisové a padelové loptičky. Tenisové a padelové loptičky zbierajú z Dánska, Estónska, Švédska a Nemecka.

BRDK20230119016: Dánska spoločnosť hľadá dodávateľov plastových komponentov
Dánska spoločnosť recykluje a upcykluje tenisové a padelové loptičky. Tenisové a padelové loptičky zbierajú z Dánska, Estónska, Švédska a Nemecka. Dánska spoločnosť potrebuje dodávateľov plastových komponentov kombinovať s časťami recyklovaných loptičiek.

BRJP20230127004: Japonský distribútor hardvéru hľadá partnerstvo s výrobcami výrobkov z EÚ, ktoré možno predávať v obchodoch pre domácich majstrov
Japonský distribútor hardvéru, nástrojov a produktov pre domácich majstrov, strojových zariadení, potrieb pre domáce zvieratá a kempingového vybavenia hľadá partnerstvo s výrobcami z EÚ, ktorí môžu poskytnúť stabilné dodávky hardvérových produktov vyrobených v EÚ, ako sú spojovacie materiály a stavebné materiály na základe zmlúv o obchodnom zastúpení alebo distribučných službách.

BRLU20230130011: Luxemburská obchodná spoločnosť sa snaží dovážať stavebné materiály, najmä v sektoroch stavebných panelov, podláh a dreva v rámci distribučných služieb alebo zmlúv o obchodnom zastúpení.
Luxemburská spoločnosť pôsobiaca v oblasti dovozu a predaja stavebných materiálov sa snaží rozšíriť svoj katalóg produktov. S dôležitou sieťou v Luxembursku, Belgicku, Holandsku a Francúzsku sa snaží rozšíriť svoju medzinárodnú sieť dodávateľov. Požaduje spoluprácu v rámci distribučných služieb alebo zmlúv o obchodnom zastúpení s výrobcami schopnými poskytovať zaujímavé, inovatívne a špecializované stavebné panely, podlahy a výrobky z dreva, ktoré majú záujem na uvedených trhoch.

BRHU20230124015: Maďarská spoločnosť hľadá partnerov predávajúcich alebo vyrábajúcich produkty pre dom a záhradu, záhradnícke produkty, náradie, pracovné odevy a pod. na zastupovanie na maďarskom trhu v rámci obchodnej alebo dodávateľskej zmluvy.
Maďarská spoločnosť hľadá spoľahlivého partnera s kvalitnými výrobkami, ktorých by mohla zastupovať na maďarskom trhu. Spoločnosť sa zameriava predovšetkým na produkty pre domácnosť a záhradu, záhradnícke produkty, náradie a pod. Spoločnosť predáva tieto produkty vo veľkoobchode aj v maloobchode. Vo svojom veľkoobchodnom reťazci spoločnosť pokrýva približne 1000 farmárskych obchodov a predajní v krajine. Majú tiež 9 vlastných farmárskych obchodov, kde predávajú široký sortiment záhradkárskych produktov.

BRBA20230125005: Výrobca elektrických elektrární a telekomunikačných zariadení z Bosny a Hercegoviny hľadá partnerov na základe dohody o výrobe
Spoločnosť sa nachádza na severozápade Bosny a Hercegoviny. Činnosť spoločnosti zahŕňa výrobu elektrických elektrární, telekomunikačných zariadení a kovových dielov pre automobilový priemysel a strojárstvo. Najcennejšou devízou spoločnosti je vysoká kvalita výrobkov a moderné výrobné technológie. Spoločnosť hľadá partnerov na prácu na základe výrobných zmlúv.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  1.2.2023 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 331 krát | Zdieľajte na facebooku