Technologické požiadavky jún I/2023

Hľadáte nové technológie, procesy alebo know-how? Aktualizovali sme zoznam technologických požiadaviek za prvú polovicu mesiaca jún 2023.

TRES20230606004: Španielska spoločnosť špecializujúca sa na výrobu zdravých funkčných nápojov a nealkoholických nápojov hľadá partnerov pre spoluprácu na výskume a vývoji nových produktov.
Španielska spoločnosť sa špecializuje na výrobu a komercializáciu kombuchy, koktailov a nápojov pripravených na pitie. Spoločnosť si váži inovácie a chce spolupracovať s inštitúciami, výskumnými centrami či inými spoločnosťami špecializovanými na výskum a vývoj nových potravinárskych produktov.

TRLV20230608006: Lotyšské družstvo rastlinnej výroby hľadá vákuové baliace zariadenie
Družstvo z Lotyšska hľadá vákuové baliace zariadenie (VPD). VPD by mala zvládnuť zabaliť aspoň 1100 jednotiek 5kg produktov denne. Hlavné skupiny produktov: zemiaky, mrkva, cibuľa. Družstvo hľadá zariadenie pripravené na použitie s obchodnou dohodou alebo dohodou o spolupráci. Cieľoví partneri: spoločnosti/organizácie v Európe.

TRLV20230608007: Lotyšské družstvo rastlinnej výroby hľadá dopravník na mrkvu s funkciou lúpania a krájania.
Družstvo z Lotyšska hľadá dopravník na mrkvu s funkciou lúpania a rezania (CC). CC by mala pracovať synchrónne s lúpacím strojom a produktivita by mala byť aspoň 300 kg hotového výrobku za hodinu.
Družstvo hľadá zariadenie pripravené na použitie s obchodnou dohodou alebo dohodou o spolupráci. Cieľoví partneri: spoločnosti/organizácie v Európe.

TRIT20230615006: Fotokatalycký filter na čistenie vzduchu (iba viditeľný pás)
Malý a stredný podnik so sídlom v severnom Taliansku, ktorý sa špecializuje na systémy čistenia vzduchu, hľadá dodávateľov schopných dodať fotokatalytický filter na čistenie vzduchu, ktorý sa má použiť v čističke vzduchu pre vnútorné priestory. Hľadaný typ spolupráce je výrobná zmluva, obchodná zmluva s technickou pomocou alebo licenčné zmluvy.

TRIT20230615007: Fotokatalytický náter na čistenie vzduchu
Malý a stredný podnik so sídlom na severe Talianska hľadá dodávateľov schopných dodať fotokatalytický náter na účely čistenia vzduchu. Hľadá sa obchodná zmluva s technickou asistenciou, výrobná zmluva alebo licencovanie.

TRIT20230615008: Vzduchový filter (mechanický, nie HEPA filter)
Malý a stredný podnik so sídlom na severe Talianska hľadá dodávateľov schopných dodať vzduchový mechanický filter. Filter bude slúžiť na účely čistenia vzduchu a potiahnutý treťou spoločnosťou fotokatalytickým nanopovlakom. SME hľadá jedného z týchto:
Biela keramická otvorená pena s 8-10 PPI . Iné riešenie schopné zabezpečiť vysoký povrchový kontakt a nízky pokles tlaku.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  16.6.2023 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 352 krát | Zdieľajte na facebooku