Obchodné požiadavky jún I/2023

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Aktualizovali sme zoznam obchodných požiadaviek za prvú polovicu mesiaca jún 2023.

BRNL20230605014: Holandská spoločnosť hľadá východoeurópskeho výrobcu káblových zväzkov pre svoje stredne veľké cestné nákladné vozidlá
Holandská spoločnosť vyrába stredne veľké až veľké cestné nákladné autá na prepravu a iné špecifické účely. Pre svoje produktové portfólio nákladných vozidiel vyrábaných na mieru (v relatívne malých sériách) poháňaných naftou, batériami alebo vodíkom hľadajú skúseného výrobcu káblových zväzkov podľa európskych noriem kvality. Výrobca má ideálne sídlo vo východnej Európe (Poľsko, Rumunsko, Bulharsko atď.)

BRGB20230605017: Britská spoločnosť vyrábajúca hubové kultúry hľadá obchodné zmluvy a distribútorov v oblasti mlieka a mliečnych výrobkov.
Britská spoločnosť chová a vyrába nové kultúry húb penicillium na výrobu plesňového zrejúceho syra. Spoločnosť hľadá dovozcov a distribútorov na zásobovanie výrobcov syrov.

BRBE20230607013: Belgický startup hľadá robustné Bluetooth tlačidlo pre hands-free mobilné interakcie vo výrobných odvetviach
Belgický startup hľadá robustné tlačidlo Bluetooth s 3 až 5 klávesmi, ktoré je v súlade s normami GATT Bluetooth, pokiaľ možno na batérie. Tlačidlo sa používa na hands-free interakciu s mobilnými zariadeniami počas manuálnych operácií vo výrobných odvetviach. Jeho cieľom je ovládať všetky interakcie s tlačidlom, a to aj vtedy, keď je obrazovka smartfónu vypnutá. Spoločnosť je otvorená partnerstvu s poskytovateľom hotových produktov, výrobcom/distribútorom zariadení alebo partnerom pre spoločný vývoj.

BRFR20230515023: Francúzsky dovozca obuvi hľadá celosvetových nových dodávateľov prostredníctvom outsourcingu / dodávateľských zmlúv.
Francúzsky dovozca/veľkoobchodník všetkých druhov topánok a obuvi hľadá nových dodávateľov lacných papúč, topánok do snehu a topánok do dažďa. Spoločnosť chce uzavrieť dodávateľskú / outsourcingovú zmluvu so zahraničnými partnermi.

BRDE20230612014: Nemecká servisná a poradenská spoločnosť hľadá dodávateľov potravinárskych surovín na základe dodávateľskej zmluvy.
Nemecká spoločnosť, poskytujúca služby a poradenstvo v oblasti zásobovania potravinami a prania, hľadá na základe dodávateľskej zmluvy dodávateľské firmy potravinárskych komodít.

BRBG20230612017: Bulharský SME, distribútor lekárskych a stomatologických prístrojov a zariadení pre humánnu a veterinárnu medicínu hľadá partnerov v rámci obchodnej dohody pre bulharský trh
Bulharský MSP s viac ako 20-ročnými skúsenosťami v obchodnom poradenstve a manažmente s bohatým portfóliom kontaktov so zákazníkmi lekárskej a stomatologickej techniky sa chce stať obchodným zástupcom alebo distribútorom výrobcov lekárskych a stomatologických prístrojov a zariadení pre humánnu a veterinárnu medicínu.

BRRO20230613005: Malá spoločnosť z juhovýchodného Rumunska, ktorá sa špecializuje na obchod so zdvíhacími a viazacími zariadeniami, obchod s automobilovými dielmi a príslušenstvom so záujmom o medzinárodnú spoluprácu.
Malá a mladá spoločnosť z juhovýchodného Rumunska špecializujúca sa na obchod so zdvíhacími a viazacími zariadeniami, obchod s automobilovými dielmi a príslušenstvom so záujmom o medzinárodnú spoluprácu. Spoločnosť má záujem o spoluprácu s európskym poskytovateľom technológií v oblasti energetickej/vodnej efektívnosti, obnoviteľnej energie, zdravotnej starostlivosti a ďalších oblastiach.

BRIL20230613003: Spoločnosť vyrábajúca potraviny z Izraela hľadá dodávateľa suchých špenátových vločiek (veľkosť asi 9 mm bez stopky).
Izraelská potravinárska spoločnosť vyrába mrazené potraviny. Spoločnosť hľadá medzinárodných dodávateľov suchých špenátových vločiek na výrobu rôznych potravinárskych výrobkov.

BRFR20230613006: Francúzsky módny dom špecializovaný na luxusné spoločenské šaty hľadá výrobného partnera pre svoju novú kolekciu
Tento francúzsky módny dom má špeciálne skúsenosti v šití luxusných šiat. S cieľom zvýšiť svoju produkciu hľadá krajčírsky závod na výrobu novej kolekcie.

BRIE20230503021: Írsky výrobca a distribútor pevných povrchových materiálov hľadá európskeho partnera na dodávku kremeňa, porcelánu, spekaných kamenných materiálov pre komerčné a domáce interiéry prostredníctvom dodávateľskej zmluvy
Európski dodávatelia kremeňa, porcelánu a spekaného kameňa sú vyhľadávaní na základe dodávateľskej dohody pre írskeho výrobcu a distribútora pevných povrchových materiálov, aby pridali materiály do svojho produktového portfólia.

BRIE20230503020: Írska spoločnosť na výrobu nealkoholických nápojov hľadá malého a stredného plniča nealkoholických nápojov, ktorý by mohol vyrábať produkty podľa jej receptúr pre spoločný podnik alebo dohodu o outsourcingu
Írska spoločnosť špecializujúca sa na predaj, marketing a distribúciu nealkoholických nápojov a zmrzlín s vlastnou receptúrou hľadá malého až stredne veľkého plniča nealkoholických nápojov na fľašovanie jej produktov na základe dohody o spoločnom podniku alebo zmluvy o outsourcingu. Preferované veľkosti zahŕňajú 500 ml, 1 000 ml a 2 000 ml PET fľaše a 335 ml a 750 ml sklenené fľaše.

BRIE20230503017: Írsky výrobca produktov zameraných na rovnováhu, určených na zlepšenie rovnováhy, stability a koordinácie hľadá dodávateľa prírodnej drevnej suroviny v podobe nábytkárskej preglejky z baltskej brezy prostredníctvom dodávateľskej zmluvy
Írsky výrobca produktov zameraných na rovnováhu, určených na zlepšenie rovnováhy, stability a koordinácie hľadá dodávateľa prírodnej drevnej suroviny v podobe nábytkárskej preglejky z baltskej brezy prostredníctvom dodávateľskej zmluvy.

BRRO20230531016: Rumunský výrobca prírodnej kozmetiky na báze levandule hľadá dodávateľov surovín na základe dodávateľských zmlúv
Rumunský výrobca prírodnej kozmetiky na báze levandule hľadá výrobcov a distribútorov schopných dodávať suroviny (t. j. maslá, oleje, povrchovo aktívne látky atď.) na kozmetické použitie. Spolupráca s medzinárodnými partnermi bude založená na dodávateľských dohodách.

BRRO20230531015: Rumunský výrobca prírodnej kozmetiky na báze levandule hľadá dodávateľov sklenených a plastových obalových riešení pre kozmetický priemysel na základe dodávateľských zmlúv
Rumunský výrobca prírodnej kozmetiky na báze levandule hľadá výrobcov a distribútorov schopných dodávať kozmetické obalové riešenia (t. j. sklenené a plastové fľaše a nádoby v rôznych veľkostiach). Spolupráca s medzinárodnými partnermi bude založená na dodávateľských dohodách.

BRCY20230612019: Cyperská spoločnosť, ktorá sa špecializuje na výrobu solárnych systémov na ohrev vody, má na základe obchodnej dohody záujem o čierne dosky zo sklenenej vlny bez povrchovej úpravy.
Cyperská spoločnosť, ktorá sa špecializuje na výrobu solárnych systémov na ohrev vody, má záujem pôsobiť ako obchodný zástupca alebo distribútor pre produkty inej spoločnosti, čierne dosky zo sklenenej vlny bez povrchovej úpravy.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  16.6.2023 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 376 krát | Zdieľajte na facebooku