31.07.2023: Digital Logistics Award 2023

Opäť hľadáme inovatívne a digitálne logistické riešenie. Zúčastnite sa a predstavte svoje inovatívne riešenie digitálnej logistiky pre oblasti výroby, obchodu, automobilového priemyslu, farmárstva a potravinárstva, mobility alebo finančného sektora alebo pre akékoľvek iné sektory a nechajte svoj podnikateľský nápad zrealizovať.

Týmto ocenením by spoločnosť Digital Hub Logistics chcela oceniť, oceniť a podporiť kreatívne obchodné riešenia pre digitálne pracovné prostredia v logistike. Prečo sa neprihlásiť a nepodieľať sa na formovaní tejto digitálnej transformácie?
Ocenenie Digital Logistics Award je jedným z najvýznamnejších ocenení na scéne začínajúcich logistických spoločností. Osem finalistov bude mať na Future Congress Logistics 2023 príležitosť predstaviť svoje nápady pred viac ako 500 osobami s rozhodovacou právomocou z odvetvia logistiky.

Kto sa môže zúčastniť?
Ocenenie Digital Logistics Award oslovuje start-upy, začínajúce podniky / firemné inovácie / intrapreneur tímy z oblasti logistiky. Začínajúce podniky sú inovačné tímy v rámci logistickej a/alebo výrobnej spoločnosti, ktoré vyvíjajú digitálnu službu alebo digitálny produkt nad rámec existujúceho rozsahu služieb v ich spoločnosti.
Vítame aplikácie od start-upov + začínajúcich tímov / firemných inovácií / intrapreneurských tímov s blockchainom, AI, IoT, dronmi, robotikou, autonómnym riadením, inteligentným doručovaním, dátovou analýzou, digitálnymi platformami, mobilnými aplikáciami, cloud computingom, hard + softvérovými riešeniami pre logistiku a SCM.

Dôležité: Začínajúce tímy / Podnikové inovácie / Intrapreneur Tímy by mali mať slobodu robiť vlastné rozhodnutia, mať zodpovednosť za svoju prácu a mať vlastný rozpočet. Start-upy sa môžu zúčastniť až 4 roky po svojom založení (rok založenia 2020). Generátori nápadov a vynálezcovia by mali mať zrelý produkt alebo podnikateľský nápad v oblasti logistiky.

Ako podať žiadosť?
Pošlite kreatívnu prihlášku vrátane krátkeho videa (maximálne jednu minútu) a prezentačného balíka (dvanásť snímok PPT) a odošlite ju do 31. júla prostredníctvom nasledujúceho webového formulára.

Viac informácií nájdete na Digital.Hub Logistics
 
  20.6.2023 | Autor: Enterprise Europe Network | Iné | zobrazené: 305 krát | Zdieľajte na facebooku