Obchodné požiadavky jún II/2023

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Aktualizovali sme zoznam obchodných požiadaviek za druhú polovicu mesiaca jún 2023.

BRRO20230616005: Rumunská cestovná kancelária hľadá zahraničných partnerov v rámci obchodnej dohody
Rumunská cestovná kancelária so sídlom v severnej Transylvánii, ktorá sa špecializuje na poskytovanie služieb cestovného ruchu, hľadá touroperátorov, ktorí majú záujem o vytvorenie dlhodobého a zvereneckého vzťahu na základe obchodnej zmluvy.

BRRO20230616009: Rumunská spoločnosť hľadá obchodnú požiadavku vo vojenskom, námornom, automobilovom, leteckom, hutníckom, oceliarskom a ropnom priemysle ohľadom tepelnej izolácie
Výroba priemyselných textilných materiálov, ktoré odolajú teplotám do 1500°C, a to na zákazku aj sériovo, s rozsiahlym portfóliom.

BRGR20230607023: Grécka spoločnosť, ktorá ponúka programy aplikovanej nutrigenetiky a potravinového koučingu, vyvinula vzdelávaciu stolovú hru pre deti a požiadavky na partnerov do výroby.
Stolová hra na vzdelávanie o výžive pre malé (aj veľké) deti s kartami.

BRLT20230620001: Litovský závod na spracovanie medu hľadá nového dodávateľa-výrobcu kovových sudov.
Litovská spoločnosť, ktorej hlavnými aktivitami sú nákup medu vo veľkých množstvách (iba v kovových sudoch), výskum medu, chov a predaj včelích kráľovien, tavenie včelieho vosku hľadá nového dodávateľa-výrobcu kovových sudov.

BRPL20230620013: Uzávery fliaš požaduje poľský výrobca nealkoholických mixérov na koktaily.
Výrobca nealkoholických mixérov na koktaily z Poľska má v úmysle predávať svoje produkty v nových 100 ml fľašiach. Z tohto dôvodu spoločnosť hľadá dodávateľov uzáverov fliaš, ktoré sú vysoké 18 mm a majú priemer 25 mm a majú ochranné pásky (bezpečnostné krúžky). Firma je pripravená začať spoluprácu rádovo 5000 viečok s možnosťou v budúcnosti navýšiť množstvo.

BRFR20230621020: Francúzsky výrobca sťahovacích popruhov na palice (bigband) hľadá nového dodávateľa liatinového podstavca pre palice.
Francúzska spoločnosť sa špecializuje na bezpečnostné značenie a vedenie pásovými kotúčmi a popruhmi. Spoločnosť si želá uzavrieť dodávateľskú / outsourcingovú zmluvu so zahraničným partnerom v kapacite na výrobu požadovaných dielov.

BRBG20230621027: Britský (škótsky) biotechnologický MSP hľadá výrobcu tenkých vrstiev na dohodu o komerčnej výrobe
Britská (škótska) biotechnologická spoločnosť hľadá výrobcu fólií na výrobu svojich inovatívnych obalových fólií pre trhy s potravinami, zdravotníckymi pomôckami a farmaceutickými výrobkami. Spolupráca sa predpokladá prostredníctvom obchodnej dohody o výrobe.

BRPL20230609007: Poľská spoločnosť hľadá elektrické vykurovacie systémy, konkrétne vykurovacie rohože, káble a ohrievače. Majú záujem buď o distribučnú (obchodnú) zmluvu alebo dodávateľskú zmluvu.
Spoločnosť z Poľska, ktorá vyrába a distribuuje elektrické vykurovacie systémy, hľadá nových dodávateľov (OEM) pre vykurovacie rohože (150W/m2), káble (15W alebo 18W) a ohrievače. Sú tiež otvorení spolupráci na základe distribučnej (komerčnej) zmluvy s dodávateľmi vyššie uvedených (alebo podobných) produktov.

BRRO20230622004: Výrobca priemyselných textilných materiálov hľadá obchodných klientov
Výroba priemyselných textilných materiálov, ktoré odolajú teplotám do 1500°C, a to na zákazku aj sériovo, s rozsiahlym portfóliom.

BRPT20220921014: Portugalské pečivo a cukrovinky hľadá výrobcov a dodávateľov mletého korenia prostredníctvom distribučnej zmluvy
Portugalská spoločnosť z ostrova Madeira, ktorá sa špecializuje na výrobu tradičných regionálnych koláčov, sušienok a cukríkov, ako je medový koláč (med z cukrovej trstiny), medové sušienky a cukríky.

BRDE20230622024: Nemecký internetový predajca hľadá na základe obchodnej zmluvy výrobcu kvalitného trávnikového hnojiva
Nemecká zásielková spoločnosť, ktorá sa špecializuje na záhradné a domáce produkty, ako aj na personalizované darčekové predmety, by chcela ďalej rozširovať svoje portfólio rôznych záhradných potrieb. Preto hľadajú výrobcov alebo veľkoobchodníkov, ktorí sú schopní vyrábať/predávať rôzne druhy trávnikových hnojív. Predpokladá sa spolupráca na základe obchodnej dohody.

BRSE20230626019:Švédska spoločnosť na výrobu bójí hľadá juhoeurópskeho výrobcu, ktorý by zvýšil výrobnú kapacitu a uspokojil rastúci dopyt po ich prispôsobiteľných produktoch.
Švédska spoločnosť navrhuje a vyrába špičkové bóje. Spoločnosť v súčasnosti vyrába svoje produkty vo Švédsku a vzhľadom na rastúci dopyt hľadá partnerov v južnej Európe na výrobu ich produktov.

BRHU20230627012: Maďarská obchodná spoločnosť odoberá pomarančový koncentrát pre svoje spracovateľské závody v EÚ.
Maďarská obchodná spoločnosť pôsobiaca v poľnohospodárskom sektore je zameraná na priemyselné poľnohospodárske produkty. Predmetom skutočného hľadania je koncentrát pomarančovej šťavy. Dodávateľ môže byť priamym dodávateľom pre kupujúceho, ale spracovateľský závod bude robiť audity a skúšobnú výrobu z dodaných produktov. Je to dobrá príležitosť byť dlhodobým dodávateľom pre tieto závody.

BRPL20230627007: Poľský výrobca spojovacích materiálov z drôtu a pocínovaného plechu hľadá obchodných partnerov a dodávateľov materiálov
Poľský výrobca spojovacích materiálov z drôtu a pocínovaného plechu hľadá obchodných partnerov (distribútorov/zástupcov) a dodávateľov materiálov (drôtov). Predpokladaná spolupráca bude založená na dohode o distribúcii/agentúre a/alebo dohode s dodávateľom.

BRMK20230622016: Výrobca produktov z juhovýchodnej Európy (FSC) PRINTED s viac ako 20-ročnými skúsenosťami v odvetví tlače a reklamných produktov ponúka svoje služby pre potenciálnych zákazníkov na trhu EÚ
Macedónska spoločnosť s bohatými skúsenosťami v oblasti tlačených produktov, grafického dizajnu, reklamných predmetov a produktovej fotografie ponúka svoje služby spoločnostiam, ktoré hľadajú alternatívneho výrobcu/medzinárodného partnera, ktorý by ich produkty z Ďalekého východu preniesol do Európy. Spoločnosť sa špecializuje na komplexné ofsetové tlačené produkty vyžadujúce ručnú úpravu, najmä detské knihy, stolové knihy, stolové hry, vzdelávacie detské hry, karty, puzzle, kalendáre.

BRDE20230627018: Nemecká technická full-service spoločnosť pre mobilné zásobovanie pitnou vodou, zásobovanie energiou, čistenie pitnej vody a likvidáciu odpadových vôd hľadá lokálnych partnerov pre spoločnú realizáciu projektov.
Nemecká spoločnosť má bohaté skúsenosti s dočasnými infraštruktúrami, napr. pre zásobovanie pitnou vodou, zásobovanie energiou, úpravu pitnej vody a likvidáciu odpadových vôd v komerčnom, humanitárnom a obrannom sektore. Aby spoločnosť mohla realizovať projekty v mnohých rôznych európskych krajinách, hľadá spoločnosti z rôznych sektorov (napr. elektrina, dodávka vody, logistika atď.) so špeciálnymi certifikáciami a hlbokými znalosťami v rámci zmlúv o outsourcingu.

BRMK20230627025: Renomovaná macedónska spoločnosť hľadá nových klientov pre svoje dizajnérske a tlačové služby na základe zmluvy o distribučných službách.
Macedónska tlačiareň, ktorá ponúka kompletný balík tlačových služieb s rýchlymi dodacími lehotami a dodaním, hľadá nových klientov po celom svete, ktorí by jej mohli ponúknuť širokú škálu dizajnérskych a tlačových služieb na základe zmlúv o distribučných službách. Ponúkané produkty a služby zahŕňajú návrh a prípravu tlačových materiálov, tlač, konečnú úpravu kníh a dopravu (v závislosti od miesta určenia).

BRAT20230629002: Rakúska firma hľadá výrobcu drevených znáškových hniezd pre kurčatá.
Spoločnosť je etablovanou a jednou z najväčších zásielkových spoločností v poľnohospodárskom sektore. Veľký dôraz sa kladie na chov zvierat vrátane kurčiat. Firma hľadá výrobcu znáškových hniezd, ktorý sa vyzná v spracovaní dreva. Ročné množstvá rádovo cca. potrebných je 400 kusov, rozdelených do 3 modelov. Okrem toho sú potrebné doplnky, ktoré by mali byť tiež vyrobené z dreva a kokosovej podložky.

BRDK20230630002: Dánska spoločnosť hľadá európskych dodávateľov chladiacich produktov, ktoré pokrývajú všetky potreby chladenia potravín, liekov, častí tela a iných položiek
Dánska spoločnosť je dobre etablovaná na dánskom trhu s veľkým počtom zákazníkov a hľadá dodávateľov na zabezpečenie modernejšej a efektívnejšej výroby chladiacich tašiek.

BRPL20230630018: Poľská spoločnosť ponúka na distribúciu unikátny telový, tvárový a vlasový olej.
Poľská spoločnosť ponúka pre zahraničných distribútorov olej, ktorý má unikátnu prírodnú receptúru s obsahom Q10, oleja z divokej ruže, nigelly. Olej je určený na telo, tvár a vlasy. Vyhľadávajú sa zahraniční distribútori, najmä tí, ktorí spolupracujú s kúpeľmi, masážnymi salónmi, kozmetickými salónmi, kozmetickými predajňami s prírodnými produktmi.

BRGR20230630029: Α Grécky startup hľadá právnu podporu v oblasti telemedicíny
Grécky startup pôsobiaci v oblasti telemedicíny vyvinul online platformu. Prostredníctvom tejto platformy majú pacienti možnosť vyhľadať lekársku pomoc a služby od celosvetovo uznávaných špecialistov, ktorí sú poprednými odborníkmi vo svojich oblastiach. Startup v súčasnosti hľadá právnu podporu, aby mohol rozvíjať svoje právne vyhlásenia a obmedziť svoju zodpovednosť v Európe a USA. Konkrétne hľadajú právnické firmy špecializované na telemedicínu a zdravotnícke právo.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  3.7.2023 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 439 krát | Zdieľajte na facebooku