Technologické požiadavky júl I/2023

Hľadáte nové technológie, procesy alebo know-how? Aktualizovali sme zoznam technologických požiadaviek za prvú polovicu mesiaca júl 2023.

TRDE20230704017: Hľadajú sa odborné znalosti v oblasti vývoja špeciálnych strojov a automatizácie
Nemecký MSP vyrába horúcu izoláciu pre ingoty pri odlievaní ocele. Spoločnosť hľadá poskytovateľa výskumných služieb na zlepšenie výrobného procesu tepelnej izolácie. MSP ponúka zmluvu o spolupráci pri výskume.

TRMT20230713007: Maltská nemocnica hľadá dodávateľa alebo distribútora medicíny, ktorý by mohol dodať modernizáciu prístroja na zobrazovanie magnetickou rezonanciou (MRI)
Maltská súkromná nemocnica sa snaží vylepšiť jeden zo svojich prístrojov magnetickej rezonancie Siemens Magnetom Essenza aktualizáciou dennej optimalizácie priepustnosti (DOT), ktorá poskytuje optimalizovaný pracovný postup MRI s prispôsobiteľným rámcom pre personalizáciu pacienta, podrobné pokyny pre používateľa a automatizáciu vyšetrení. Hľadá medzinárodného dodávateľa alebo distribútora v oblasti medicíny alebo zdravotnej starostlivosti, ktorý na to môže poskytnúť cenovú ponuku a je schopný poskytnúť takýto upgrade.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  17.7.2023 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 476 krát | Zdieľajte na facebooku