Obchodné požiadavky júl I/2023

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Aktualizovali sme zoznam obchodných požiadaviek za prvú polovicu mesiaca júl 2023.

Britský výrobca námorných produktov a jachtárskeho hardvéru a príslušenstva hľadá výrobcu prostredníctvom zmluvy o outsourcingu na výrobu radu tašiek pre námornú kvalitu v rôznych veľkostiach a špecifikáciách.
BRGB20230704011
Britská spoločnosť zaoberajúca sa morskými výrobkami hľadá výrobcu na výrobu radu námorných tašiek, ideálne vyrobených z polyesteru. Výrobky musia byť odolné a morskej kvality a musia byť vyrobené v rôznych veľkostiach a typoch. Hľadajú výrobcu so skúsenosťami s produktmi námornej kvality prostredníctvom zmluvy o outsourcingu.

Veľká nemocnica zo severného Nemecka hľadá dodávateľov udržateľných medicínskych produktov a strategických partnerov na podporu pri vývoji udržateľnejších procesov a vlastných produktov
BRDE20230704021
Nemocnica patrí k priekopníkom ochrany životného prostredia medzi nemocnicami v Nemecku. Klient sa snaží ďalej znižovať svoju uhlíkovú stopu a na tento účel rozvíjať stratégie v oblasti dizajnu produktov a procesov. Na spoluprácu sú vyhľadávaní dodávatelia udržateľných medicínskych produktov a inovatívne podniky ochotné vyvíjať produkty a procesy ekologickejším udržateľným spôsobom.

Grécka spoločnosť hľadá dodávateľov pre sójové proteínové chrumky na výrobu občerstvenia
BRGR20230706029
Rýchlo rastúca grécka spoločnosť špecializujúca sa na sušené orechy a ovocie hľadá certifikovaných dodávateľov sójových proteínových chrumiek. Spoločnosť hľadá vysokokvalitné produkty s obsahom bielkovín 80-90% a veľkosťou od 3-9mm. Vyžaduje sa hromadné balenie pre priemyselnú výrobu. Ideálny dodávateľ by mal spĺňať normy IFS alebo BRC, spĺňať európsku legislatívu a poskytovať potravinárske produkty špeciálne vhodné pre proteínové tyčinky.

Írska online maloobchodná spoločnosť hľadá od potenciálnych partnerov dohodu o outsourcingu na dodávanie predmetov s írskou tematikou pre darčekové krabičky
BRIE20221003011
Internetová maloobchodná spoločnosť z Írska hľadá dohodu o outsourcingu s cieľom nájsť nové a nákladovo efektívnejšie položky s írskou tematikou, ktoré by boli zahrnuté do jej darčekových škatúľ s predplatným.

Írska spoločnosť hľadá partnerov pre výrobu, outsourcing alebo dodávateľskú zmluvu pre značkové ekologické obalové riešenia
BRIE20221003009
Rýchlo rastúca online maloobchodná spoločnosť z Írska hľadá dohodu o výrobe, outsourcingu alebo dodávateľovi, aby našla nové a nákladovo efektívne značkové ekologické obalové riešenia pre svoje nové predplatné boxy.

Nemecký stredne veľký pivovar vynašiel alkoholický pivný prášok a hľadá veľké pivovary, technologických partnerov a investorov, ktorí sú pripravení urobiť revolúciu na trhu s pivom.
BRDE20230515024
Inovatívne alkoholické pivo-prášok vyvinul rodinný kláštorný pivovar z Nemecka, ktorý pivo podáva už od roku 1589. Tento pivný prášok šetrí značné množstvo dopravných nákladov a je cenným príspevkom k ochrane klímy. Spoločnosť teraz hľadá investorov na vybudovanie prvej gigatovárne na výrobu práškového piva. Hľadajú tiež pivovary na odbornú výmenu práškových a technologických partnerov na optimalizáciu produktu.

Poľská obchodná spoločnosť hľadá výrobcov medicínskych ohrievačov a ponúka zmluvu o distribučných službách
BRPL20230712001
Poľský importér a distribútor zdravotníckych pomôcok s viac ako 20-ročnými skúsenosťami na trhu hľadá výrobných a obchodných partnerov schopných dodať moderné medicínske ohrievače (komory alebo skrinky). Zariadenia by mali spĺňať kategóriu I podľa MDR (Nariadenie o zdravotníckych pomôckach) 2017/745. Distribútor má dobre rozvinuté kontakty v poľskom medicínskom sektore. Do úvahy prichádza spolupráca na základe dodávateľskej zmluvy alebo zmluvy o distribučných službách.

Holandský MSP hľadá výrobcov potravín na recykláciu vedľajších tokov potravín
BRNL20230712004
Holandský MSP hľadá výrobcov potravín a konkrétne výrobcov za studena lisovaných olejových koláčov, ktorí chcú premeniť svoje vedľajšie potravinové toky na hodnotné ingrediencie pomocou patentovanej technológie MSP. Spoločnosť je otvorená licencovaniu technológie alebo diskusii o iných typoch udržateľnej spolupráce (napr. dohoda o spoločnom podniku). Spoločnosť je otvorená aj diskusii o spolupráci v aplikáciách Eurostars.

Britská spoločnosť vyrábajúca hubové kultúry hľadá obchodné zmluvy a distribútorov v oblasti mlieka a mliečnych výrobkov.
BRGB20230712021
Britská spoločnosť chová a vyrába nové kultúry húb penicillium na výrobu plesňového zrejúceho syra. Spoločnosť hľadá dovozcov a distribútorov na zásobovanie výrobcov syrov.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  17.7.2023 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 395 krát | Zdieľajte na facebooku