Technologické požiadavky júl II/2023

Hľadáte nové technológie, procesy alebo know-how? Aktualizovali sme zoznam technologických požiadaviek za druhú polovicu mesiaca júl 2023.

TRIT20230428009: Partner hľadá implementáciu robotov v potravinárskej spoločnosti
Taliansky inovatívny MSP, ktorý sa špecializuje na riešenia strojového videnia pre potravinársky priemysel, hľadá partnera na implementáciu robotov, ktoré, riadené nimi poskytovanými systémami videnia, zachytávajú predmety pohybujúce sa na dopravných pásoch. Kompletný systém prevezme klient talianskej spoločnosti po štúdii uskutočniteľnosti, preto sa hľadá dohoda o technologickej spolupráci.

TRIT20230717022: Talianska spoločnosť hľadá medzinárodné spoločnosti na dokončenie výroby senzorov pre námorný sektor
Talianska spoločnosť s desiatkami rokov skúseností v oblasti automatizácie, s talentom na vývoj prototypov a inovatívnych projektov, hľadá dohody o spolupráci v oblasti výroby a výskumu. Táto spoločnosť hľadá spoluprácu s medzinárodnými spoločnosťami vyrábajúcimi ultrazvukové keramické kapsuly (sonary) alebo investorov na vývoj a spoluprácu na dokončení vývoja a výroby vlastného patentovaného produktu pre námornú oblasť.

TRFR20221116034: Hľadá sa dohoda o spolupráci vo výskume pre francúzske nositeľné monitorovacie riešenie
Francúzska spoločnosť vyvinula monitorovacie riešenie zo zdravotníckeho zariadenia spojeného s digitálnou platformou (mobilnou aplikáciou). Dohody o výskumnej spolupráci sa snažia preukázať jej presnosť a medicínsko-ekonomickú efektívnosť. Hľadanými partnermi sú zdravotnícki pracovníci zaoberajúci sa pacientmi so srdcovými alebo respiračnými problémami.

TRGB20230726013: Britská spoločnosť špecializujúca sa na výrobu fantómov na zabezpečenie kvality medicínskeho zobrazovania hľadá odborné znalosti v oblasti mechanického dizajnu na implementáciu určitého pohybu do svojich produktov
Britská spoločnosť sa špecializuje na návrh a výrobu fantómov na zabezpečenie kvality medicínskeho zobrazovania, ktoré sa používajú pri kalibrácii lekárskych zobrazovacích systémov. Teraz chce inovovať a implementovať určitý pohyb do svojich produktov. Preto hľadá partnerov s príslušnými odbornými znalosťami v oblasti strojárskeho dizajnu, ktorí by pomohli pri vývoji mechanického dizajnu a spolupracovali pri vývoji nového produktu. Spolupráca by prebiehala na základe obchodnej dohody s technickou pomocou.

TRIL20230727010: Inovatívna technológia tlakového liatia pre dizajn a výrobu hliníkových a mosadzných produktov
Tento izraelský MSP je vysoko orientovaný na výskum a vývoj a špecializuje sa na vysokotlakové liatie pre automobilový priemysel a priemysel požiarnej ochrany. Spoločnosť hľadá inovatívne liate produkty v štádiu vývoja / dizajnu, ktoré vyžadujú dodatočnú výskumnú a vývojovú prácu, aby sa tieto produkty dostali na trh efektívnym a časovo úsporným spôsobom. Hľadanie licencií, výroby, technickej spolupráce, spoločného podniku, finančnej dohody.

TRIL20230730007: Izraelská spoločnosť hľadá mobilné zariadenie na vykonávanie elektroleštenia na zákazníckej linke
Izraelská spoločnosť sa špecializuje na povrchovú úpravu kovov a vykonáva pasiváciu, odstraňovanie oxidov, špeciálne čistenie, konverzné lakovanie a predovšetkým elektrochemické leštenie. Spoločnosť hľadá mobilné zariadenie na vykonávanie elektroleštenia v závode zákazníka. V ideálnom prípade by malo byť požadované zariadenie priateľské na používanie a malo by slúžiť rôznym tvarom / veľkostiam. Požadovaná technológia / produkt by mal byť plne rozvinutý / na trhu.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  31.7.2023 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 382 krát | Zdieľajte na facebooku