Obchodné požiadavky júl II/2023

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Aktualizovali sme zoznam obchodných požiadaviek za druhú polovicu mesiaca júl 2023.

BRDE20230607021: Nemecký veľkoobchodník hľadá výrobného partnera pre tlač materiálov na mieste predaja
Nemecký veľkoobchodník hľadá nových výrobných partnerov na potlač predajných prezentácií (banner a topper) na mieste predaja svojich maloobchodných predajní. Radi by sa dostali do kontaktu s tlačiarenskými spoločnosťami, pokiaľ možno so skúsenosťami s tlačou na nové udržateľné materiály. Nemecká firma dodá predlohy na tlač.

BRSI20230718001: Slovinská spoločnosť ponúka špičkové výrobné služby, 100% prírodné šťavy bez pasterizácie a prírodné ovsené mlieko bez pasterizácie, ako aj dizajnovo a kvalitatívne exkluzívny nábytok svetovej úrovne.
Mimoriadne kreatívna slovinská spoločnosť hľadá obchodných partnerov, investorov a nákupcov pre svoje budúce špičkové profesionálne produkčné služby (TV, video, marketingové akcie, fotografie, pilotné projekty...), celosvetovo exkluzívne ako formou, tak špičkovou kvalitou viacerých linky na výrobu nábytku, vo svetových kritériách chuťovo exkluzívne 100% prírodné šťavy bez pasterizácie a prírodné rastlinné ovsené mlieko bez pasterizácie, ako aj svetovo exkluzívne nástenné hodiny na fotografie.

BRNL20230718002: Holandská spoločnosť hľadá predajcov inovatívneho softvéru na predpovedanie údržby pre odvetvie železničných systémov, založeného na digitálnej technológii Twin
Holandská spoločnosť, ktorá digitalizuje a centralizuje prevádzkové údaje na uľahčenie inteligentnej správy majetku, zlepšuje dostupnosť predpovedaním a znižovaním problémov s údržbou v systémoch a železničnej dopravy, hľadá partnerov s pridanou hodnotou, ktorí by predávali svoj inovatívny softvér a poskytovali lokálnu podporu.

BRRO20230706009: Rumunská spoločnosť špecializujúca sa na služby práškového lakovania hľadá medzinárodných obchodných partnerov schopných poskytnúť elektrostatické práškové farby na základe dodávateľských zmlúv
Rumunská nezávislá spoločnosť sa špecializuje na služby práškového lakovania kovových konštrukcií v elektrostatickom poli. S cieľom zabezpečiť vysokú kvalitu svojich služieb sa spoločnosť snaží rozširovať svoju sieť dodávateľov identifikáciou nových medzinárodných partnerov schopných poskytovať práškové farby pre elektrostatické lakovanie. Spolupráca bude založená na dodávateľských dohodách.

BRRO20230630040: Rumunský nezávislý autoservis a predajca ojazdených áut hľadá nových medzinárodných obchodných partnerov schopných dodávať ojazdené autá na ďalší predaj v Rumunsku
Rumunská nezávislá autoservisná spoločnosť sa špecializuje na autoservisy a predaj ojazdených áut. Spoločnosť sa snaží nájsť nových európskych partnerov schopných dodávať ojazdené autá a dodávky do 3,5 tony. Spolupráca bude založená na dodávateľských dohodách.

BRDE20230714007: Prvý obslužný čašník pomocník - SWELPER - hľadá distribučných partnerov
SWELPER pomáha vašim zamestnancom prenášať taniere rýchlo a efektívne od prvého momentu. SWELPER bol vynájdený s cieľom posilniť výkon mladých dočasných pracovníkov, mini-jobberov a postranných zamestnancov v pohostinskom priemysle na celom svete. SWELPER je nástroj, ktorý sa umiestňuje na dlaň. Váha je rovnomerne rozložená, už žiadny tlak na malíček. Čašníčka či čašník má od prvého momentu ten správny balans.

BRSI20230720012: Slovinská spoločnosť, ktorá buduje čisté priestory pre najnáročnejšie technologické procesy, hľadá prostredníctvom obchodnej dohody partnera, ktorý by testoval ich produkt v prípade požiaru.
Slovinská spoločnosť s 20-ročnou tradíciou a viac ako 200 000 m² dodaných komplexných riešení v dizajne a výstavbe čistých priestorov vyrába čisté priestory len z nekorodujúcich materiálov. Spoločnosť by chcela nájsť obchodného partnera, ktorý by otestoval, či ich závitové stropné tyče udržia strop v prípade požiaru. Spoločnosť hľadá spoluprácu prostredníctvom obchodnej zmluvy.

BRGB20230724012: Britský výrobca presných nízkonákladových monitorov kvality ovzdušia hľadá distribútorov na medzinárodných trhoch
South Coast Science vyrába presné monitory kvality ovzdušia s kvalitou údajov overenou nezávislými orgánmi. Vďaka vývoju algoritmov strojového učenia ponúkajú cenovo dostupné zariadenia, ktoré poskytujú orientačné údaje o PM a plynoch, s cieľom dosiahnuť údaje na referenčnej úrovni z tých istých nástrojov. Ich produkty sú určené na monitorovanie mestského, cestného a staveniska (prach) s plánom vrátane monitorovania kvality vzduchu v interiéri a zápachu v sektore čistenia odpadových vôd.

BRIT20230726023: Taliansky MSP súrne hľadá dodávateľa štvorhranných hákových kľúčov a okrúhlych hákových kľúčov vyrobených z chróm-vanádiovej ocele – povrchová úprava saténovým chrómom.
Talianska spoločnosť pôsobiaca v segmente profesionálneho ručného náradia naliehavo hľadá potenciálnych partnerov schopných zabezpečiť špecifické hotové výrobky. Požadované produkty sú najmä štvorcové hákové kľúče a okrúhle hákové kľúče z chróm-vanádiovej ocele – vyrobené podľa tabuliek DIN 1810 – povrchová úprava saténovým chrómom – neutrálne s logom. Potenciálny partner by mal mať k dispozícii lisovacie stroje a obrábacie centrá, aby splnili podrobné požiadavky spoločnosti.

BRFR20230726027: Hľadáme klientov na 3D, skenovanie, vytváranie digitálnych dvojčiat v historických alebo iných lokalitách
Start-up so sídlom v Paríži považovaný za jedného z lídrov vo Francúzsku v oblasti digitálnych technológií pre kultúrne dedičstvo hľadá nových klientov.

BRNL20230727015: Holandský dodávateľ spojovacích materiálov hľadá výrobcu skrutiek do sadrokartónu v Európe
Holandský dodávateľ spojovacích materiálov pre stavebných profesionálov hľadá výrobcu pre svoj sortiment skrutiek do sadrokartónu v rôznych typoch hláv. Ich hlavným cieľom je vyrábať bližšie k domovu. Pre legislatívu a predpisy je dôležité, aby skrutky pochádzali z EÚ.

BRNL20230727014: Holandský dodávateľ spojovacích materiálov hľadá výrobcu skrutiek do dreva/drevotriesky v Európe
Holandský dodávateľ spojovacích materiálov pre stavebných profesionálov hľadá výrobcu pre svoj sortiment skrutiek do drevotriesky s rôznymi typmi hláv, vybraní a povrchových úprav. Ich hlavným cieľom je vyrábať bližšie k domovu. Pre legislatívu a predpisy je dôležité, aby skrutky pochádzali z EÚ.

BRPT20230728003: Portugalská spoločnosť chce pôsobiť ako distribútor a hľadá partnerov pre obchodné zastúpenie pre zariadenia na výrobu zeleného vodíka
Portugalský MSP poskytujúci služby s viac ako 15-ročnými skúsenosťami v oblasti technickej analýzy a implementácie energetických riešení hľadá zariadenie na výrobu zeleného vodíka na komercializáciu a inštaláciu na terciárnom a priemyselnom trhu na základe obchodnej dohody s technickou pomocou. MSP je zapojený do viacerých procesov v rámci národnej energetickej stratégie, energetickej transformácie a v poslednom čase aj do ďalších, a to do projektov v oblasti výroby zeleného vodíka.

BRRO20230731001: Rumunská spoločnosť špecializovaná na ambulantnú starostlivosť by chcela na základe dodávateľských zmlúv spolupracovať na medzinárodnej úrovni.
Rumunská spoločnosť špecializujúca sa na softvérové a hardvérové riešenia pre predoperačné plánovanie zložitých chirurgických výkonov má záujem o spoluprácu so zahraničnými poskytovateľmi infraštruktúry pre lekárske testy. Majú záujem o spoluprácu v rámci dodávateľských zmlúv s medzinárodnými partnermi.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  31.7.2023 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 355 krát | Zdieľajte na facebooku