Obchodné požiadavky august I/2023

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Aktualizovali sme zoznam obchodných požiadaviek za prvú polovicu mesiaca august 2023.

BRRO20230726002: Rumunská spoločnosť pôsobiaca v oblasti rozvoja podnikania a poradenských služieb hľadá medzinárodných dodávateľov stavebných strojov
Rumunská spoločnosť sa špecializuje na poskytovanie poradenských služieb na mieru pre malé a stredné podniky v celej krajine, ako aj na podporu svojich klientov pri realizácii investičných projektov v oblasti stavieb. Rumunská firma chce rozšíriť svoju činnosť o rozvoj novej obchodnej línie na distribúciu stavebných strojov. Spoločnosť hľadá nových medzinárodných obchodných partnerov schopných dodávať takéto stroje na základe dodávateľských zmlúv.

BRLT20230801012: Litovský výrobca organických zmesí ovocia a zeleniny hľadá prášok z rôznych produktov.
Litovský MSP, ktorý vyrába organické zmesi ovocia a zeleniny, hľadá medzinárodných partnerov. Spoločnosť má záujem nájsť partnerov z Európy prostredníctvom dodávateľskej zmluvy rôznych lyofilizovaných produktov, ktoré by boli vo forme prášku.

BRUA20230801026: Ukrajinský výrobca koženého tovaru hľadá dodávateľa vysokokvalitných odevných doplnkov na distribučnú zmluvu
Ukrajinský výrobca koženého tovaru hľadá dodávateľa vysokokvalitných odevných doplnkov na distribučnú zmluvu. Spoločnosť je pripravená odkúpiť časť produktov pre vlastnú potrebu, ako aj pôsobiť ako distribútor produktov.

BRIT20230801029: Talianska spoločnosť hľadá vysoko výkonné holografické filmy
Talianska spoločnosť pôsobiaca v holografickom priemysle hľadá partnera, ktorý by mohol dodávať špičkové a vysoko výkonné holografické filmy ("polovičné zrkadlo"), ktoré by použil pre svoju holografickú servisnú stanicu a holografické videokonferenčné jednotky.

BRGB20230802020: Dodávateľ odpadovej biomasy (konkrétne drevná kôra a uzly)
Mykor hľadá výrobcov papiera a buničiny v celej Európe, ktorí chcú predať svoju odpadovú biomasu (konkrétne drevenú kôru a uzly)

BRES20230804003: Španielska spoločnosť hľadá dodávateľov jabĺk a hrušiek na dodávateľskú zmluvu
Spoločnosť hľadá dodávateľov ovocia v Európskej únii, najlepšie z Talianska, Poľska alebo Maďarska, s cieľom nadviazať dlhodobú dodávateľskú zmluvu. Spoločnosť vyhľadáva najmä jablká a hrušky.

BRNL20230804010: Holandský MSP v obchode s umelými kvetmi hľadá dodávateľskú zmluvu s veľkoobchodníkom alebo výrobcom umelých kvetov
Holandský MSP pôsobí v oblasti obchodu s umelými kvetmi. SME ponúka voľné hodvábne stonkové kvety, kytice, vázy a girlandy. Ich trh rýchlo rastie, ale nie je ľahké nakúpiť požadovanú odrodu a množstvo v prijateľnom čase dodania v Európe. Holandský MSP hľadá dodávateľskú zmluvu s európskym veľkoobchodníkom alebo výrobcom umelých kvetov.

BRAT20230809019: Rakúska MSP zaoberajúca sa obchodom s multimateriálovými obalovými riešeniami hľadá dodávateľov
Rakúska spoločnosť vyvíja a predáva všetky druhy obalových riešení, zákazkové a štandardné riešenia (prototyp, predsériová a sériová výroba). Spoločnosť spolupracuje s rôznymi národnými a medzinárodnými veľkými hráčmi v automobilovom, leteckom, priemyselnom, medicínskom a farmaceutickom sektore, a tak ich zásobuje. Keďže sa MSP už angažuje v nadnárodnej spolupráci, teraz sa snaží uzatvárať dodávateľské zmluvy s dôveryhodnými partnermi na celom svete.

BRPT20230809026: Portugalský výrobca 100% ekologických vzdelávacích hračiek pre deti, ktorí hľadajú distribútorov a obchodných zástupcov po celej Európe
Tento startup so sídlom v Portugalsku vyvinul jedinečné hračky vyrobené z korku. Hračky sú funkčné, vzdelávacie, zábavné a podnecujú predstavivosť a kreativitu, zatiaľ čo deti formujú svoju emocionálnu, sociálnu a kognitívnu identitu. Startup vidí veľký potenciál na globálnom trhu a hľadá partnerov na základe zmluvy o distribúcii alebo obchodnej agentúre.

BRPT20230809030: Portugalská spoločnosť hľadá výrobných partnerov na výrobu a/alebo predaj inovatívnych prenosných boxov na potraviny prostredníctvom licenčných/výrobných zmlúv.
Táto portugalská spoločnosť vyvinula inovatívny prenosný box na jedlo kdekoľvek. Ich dizajn obalov je funkčný, užitočný a ekologický. Hľadajú dlhodobého strategického partnera na prototypovanie a výrobu nových tvarov a nových materiálov. Spoločnosť hľadá výrobných partnerov a licenčné/výrobné zmluvy v Európe, nevylučujú však záujem z iných krajín.

BRRO20230801014: Rumunský výrobca ručne vyrábaných dámskych tašiek a doplnkov hľadá medzinárodných dodávateľov vegánskej kože na základe dodávateľských zmlúv
Rumunská spoločnosť sa špecializuje na výrobu ručne vyrábaných kožených tašiek pre dámy. Produkty spoločnosti kombinujú kožu s inými nekonvenčnými materiálmi (napr. drevo, hrozienka atď.) a sú dostupné v rôznych tvaroch a veľkostiach. S cieľom orientovať svoje podnikanie na udržateľnosť má spoločnosť záujem identifikovať dodávateľov vegánskej kože, najmä z rastlín (t. j. kaktusov a húb). Spolupráca bude založená na dodávateľských dohodách.

BRDE20230811009: Nemecký start-up, ktorého cieľom je podporovať ekologicky uvedomelú zdravotnú starostlivosť, hľadá v Európe nové ekologické produkty, ktoré by pridal do svojho online obchodu.
Nemecký start-up ponúka workshopy, konzultácie a obchod s ekologickými výrobkami pre lekárske praxe, aby pomohol lekárom a zdravotníckym pracovníkom stať sa ekologickejšie. Ich cieľom je urobiť zdravotníctvo ekologickejším a poskytnúť alternatívy ku konvenčným produktom.

BRIL20230814005: Distribútor/obchodník v oblasti stavebníctva, priemyslu, poľnohospodárstva a záhradného náradia hľadá výrobcov na zmluvu o obchodnom zastúpení
Popredný izraelský dovozca, obchodník a predajca so skúsenosťami v oblasti stavebných materiálov hľadá výrobcov stavebných, priemyselných produktov, poľnohospodárskych a záhradníckych nástrojov a zariadení. Produkty sú určené na použitie v príslušných miestnych podnikoch. Medzi výhody patrí veľké skúsenosti, dlhoročné pôsobenie na trhu, rýchly a flexibilný servis, exkluzívne distribučné zariadenia a pod. Hľadá sa obchodné/franšízové zastúpenie a zmluva o distribučných službách.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  15.8.2023 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 406 krát | Zdieľajte na facebooku