Obchodné požiadavky august II/2023

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Aktualizovali sme zoznam obchodných požiadaviek za druhú polovicu mesiaca august 2023.

Turecká spoločnosť vyrábajúca produkty z lieskových orieškov hľadá zákazníkov v krajinách EÚ.
BRTR20221226006
Turecká spoločnosť, ktorá vyrába produkty z lieskových orieškov, hľadá zákazníkov v krajinách EÚ. Vyrába lieskovoorieškovú pastu, lieskovcovú múku, handmade čokoládu a výrobky z lieskových orieškov...
Švédska spoločnosť hľadá európskeho výrobcu ekologických kultivačných vriec. Výrobca musí používať trvalo udržateľné a ekologické materiály a výrobné metódy.
BRSE20230818016
Švédska spoločnosť rozširuje svoje produktové portfólio a hľadá európskeho výrobcu, ktorý by dokázal vyrábať kultivačné vrecia z ekologicky šetrnej tkaniny, ako je opätovne použitý PET, prírodné vlákna alebo tkaniny z tohto sortimentu. Je veľmi dôležité, aby materiál a spôsob výroby boli udržateľné a ekologické. Hlavné využitie pestovateľského vaku je na pestovanie zeleniny a kvetov na balkóne.

Portugalská značka klasického pánskeho oblečenia a obuvi hľadá partnerov na uzavretie distribučných a výrobných dohôd
BRPT20230822009
Portugalský výrobca kvalitného, no cenovo dostupného pánskeho oblečenia a klasickej obuvi má záujem rozšíriť svoj trh uzavretím dlhodobých distribučných a výrobných dohôd.

Poľská spoločnosť s niekoľkoročnými skúsenosťami s uzatváraním medzinárodných obchodných transakcií má záujem začať spoluprácu ako obchodný zástupca zahraničných spoločností plánujúcich vstup na poľský trh.
BRPL20230822008
Túto poľskú spoločnosť založenú v roku 2018 vedú dvaja nadšenci obchodu a medzinárodných vzťahov s dlhoročnými skúsenosťami v spájaní zahraničných výrobcov s poľskými príjemcami. Predchádzajúcou špecializáciou spoločnosti boli potravinárske výrobky. V súčasnosti je spoločnosť otvorená aj iným odvetviam (napr. automobilový priemysel) a je pripravená spolupracovať ako obchodný zástupca zahraničných spoločností so záujmom o vstup na poľský trh.

Lotyšský SME hľadá dodávateľov špenátu
BRLV20230824004
S cieľom rozšíriť lokálnu výrobu lotyšská spoločnosť hľadá dodávateľov špenátu z Európskej únie alebo susedných krajín. Skúšobné množstvo by mohlo byť 100 kg za mesiac s možnosťou ďalšieho zvýšenia. Špenát môže byť rôznej odrody, pretože zásoby sú potrebné na celý rok.

Nemecký výrobca jednoúčelových výrobných liniek hľadá kooperačných partnerov v oblasti výroby dielov na dodávateľské zmluvy
BRDE20230822004
Spoločnosť ako výrobca jednoúčelových strojov so sídlom v Nemecku hľadá partnerov v oblasti výroby dielov podľa výkresov na dlhodobú spoluprácu. Spoločnosť hľadá partnerov v nemeckom pohraničnom regióne alebo vo východnej Európe, ktorí sú schopní vyrábať sústružené diely, frézované diely, plechy ako aj zvárané diely, od jednotlivých kusov až po malé série. Predpokladá sa spolupráca formou dodávateľských zmlúv.

Spoločnosť zaoberajúca sa obchodom s použitými strojmi z Turecka hľadá dodávateľov náhradných dielov pre elektrárne
BRTR20230824002
Turecká spoločnosť zaoberajúca sa obchodovaním so strojmi, založená v roku 2006, pôsobí v oblasti ďalšieho predaja použitých elektrární, pomocných zariadení a náhradných dielov pre plynové turbíny. V poslednej dobe sa spoločnosť vyvíja smerom k obchodovaniu s použitými, prebytočnými, renovovanými a použitými náhradnými dielmi plynových turbín. V tomto zmysle spoločnosť hľadá vhodných partnerov dodávajúcich náhradné diely, najmä tie, ktoré súvisia s plynovými turbínami, plynovými motormi a súvisiacimi pomocnými zariadeniami na základe dodávateľskej zmluvy.

Dánska spoločnosť hľadá dodávateľov senzorov pre ich IoT riešenia pre monitorovanie železničnej infraštruktúry
BRDK20230825002
Dánska spoločnosť je založená inžiniermi so zručnosťami a vývojom produktov fyzického technického monitorovania, ako aj vývojom softvéru na obsluhu produktov a analýzov údajov, ktoré sa získavajú zo senzorov vo fyzických monitorovacích produktov. Teraz potrebujú vyvinúť svoje senzory.

Dánska spoločnosť hľadá výrobcov energetických tyčiniek/energetických gélov.
BRDK20230825004
Dánska spoločnosť už nejaký čas vyvíja energetické tyčinky a energetické gély. Doteraz mali len malú výrobu, ale na zvýšenie objemu výroby teraz hľadajú špecializovaných výrobcov energetických tyčiniek a energetických gélov.

Rumunská spoločnosť zaoberajúca sa doplnkami výživy so sídlom v Transylvánii s 23-ročnou pôsobnosťou na trhu hľadá zahraničných partnerov
BRRO20230825005
Rumunská spoločnosť zaoberajúca sa doplnkami výživy so sídlom v Transylvánii hľadá partnerov so záujmom o vytvorenie dlhodobého a dôverného vzťahu.

Hľadá sa ekologický obal na popruhy/remienky
BRFR20230704008
Francúzska spoločnosť pracujúca pre hodinársky priemysel hľadá riešenie šetrné k životnému prostrediu na balenie remienkov, ktoré sa predávajú a posielajú zákazníkom. Možno uvažovať o rôznych riešeniach (nové udržateľné materiály, recyklované alebo recyklovateľné obaly, iné).

Francúzsky výrobca kvalitného bytového textilu hľadá udržateľné obaly pre svoje výrobky
BRFR20230828003
Francúzsky výrobca kvalitného bytového textilu hľadá udržateľné obaly. Keďže spoločnosť poskytuje produkty šetrné k životnému prostrediu, v súčasnosti sa snažia rozšíriť svoju angažovanosť o balenie svojich produktov, približne 35 000 ročne.

Spoločnosť z Rumunska je ochotná pôsobiť ako obchodný zástupca a distribútor v obchode s prírodnými kvetmi.
BRRO20230829004
Rumunská obchodná spoločnosť hľadá dlhodobé partnerstvo s výrobcami a obchodnými zástupcami v oblasti obchodu s kvetmi. Rumunská SME ponúka pestrú škálu kvetov, kytíc, váz a girlánd. Ich trh rýchlo rastie, ale nie je ľahké kúpiť požadovanú škálu produktov. Rumunská spoločnosť hľadá dodávateľskú zmluvu s európskym veľkoobchodníkom alebo výrobcom prírodných kvetov.

Digitálna diagnostika
BRFR20230829007
Francúzska spoločnosť so sídlom vo Francúzsku, ktorá sa špecializuje na digitálnu diagnostiku, hľadá obchodné poradenské spoločnosti, ktoré budú platformu využívať. Predplatitelia budú mať prospech z 3 rôznych diagnostických metód, 115 ukazovateľov a referenčných údajov. Partneri budú realizovať programy digitálnej transformácie svojich klientov a pomôžu spoločnosti lokalizovať obsah platformy tak, aby vyhovoval ich miestnemu trhu.

Švédska spoločnosť poskytujúca oplotenie hľadá nových dodávateľov s inovatívnymi produktmi
BRSE20230830004
Spoločnosť z južného Švédska poskytuje riešenia v oblasti oplotenia a ochrany plôch pre rôzne využitie, ako sú záhrady vil, zvieratá, farmy, priemysel, železnica a cesty atď. Spoločnosť sa snaží zostať v popredí a ponúkať svojim zákazníkom najinovatívnejšie riešenia na trhu. Preto hľadá nových dodávateľov s inovatívnymi produktmi, ktoré sú blízke jej hlavnej činnosti a používajú sa v poľnohospodárstve a záhradníctve.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  5.9.2023 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 510 krát | Zdieľajte na facebooku