Technologické požiadavky august II/2023

Hľadáte nové technológie, procesy alebo know-how? Aktualizovali sme zoznam technologických požiadaviek za druhú polovicu mesiaca august 2023.

TRDE20230830005: Hľadá sa partner pre spoločnú spoluprácu týkajúcu sa hydrodynamického kavitačného procesu na odstraňovanie mikropolutantov
Nemecké laboratórium Clean Water Technology Lab vyvíja nový pokročilý oxidačný proces (AOP) založený na hydrodynamickej kavitácii na odstránenie ťažko odbúrateľných mikropolutantov (napr. PFAS, pesticídy, liečivá), pre ktoré sú existujúce alternatívy liečby nedostatočné. Hľadajú partnerov so záujmom podieľať sa na vývoji technológie prostredníctvom financovaných alebo bilaterálnych projektov, napr. poskytovanie vzoriek vody na laboratórne testy, inštalácia pilotného zariadenia bypassu.

TRCA20230831019: Kanadská organizácia ponúka možnosť financovania vo výške 50 miliónov dolárov na podporu demonštračných projektov vodíkovej technológie v Alberte
Kanadská organizácia hľadá medzinárodné technologické spoločnosti, ktoré majú záujem o testovanie a predvádzanie svojich technologických riešení v Alberte. Náš klient ponúka až 7 miliónov kanadských dolárov na podporu jednotlivých projektov. Zainteresované strany by mali byť otvorené uzavretiu investičnej zmluvy s našim klientom. Termín na odoslanie EOI pre túto príležitosť je 24. septembra 2023.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte namailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  5.9.2023 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 466 krát | Zdieľajte na facebooku