Technologické požiadavky september I/2023

Hľadáte nové technológie, procesy alebo know-how? Aktualizovali sme zoznam technologických požiadaviek za za prvú polovicu mesiaca september 2023.

TRGB20230911006: Technológie na výrobu trvalo udržateľných parafínov a olefínov
Spoločnosť poskytujúca služby technologického prieskumu so sídlom vo východnom Anglicku spolupracuje so zavedenou chemickou spoločnosťou, ktorá hľadá technológie na výrobu udržateľných parafínov (alkánov) a olefínov (alkénov) C9-C16. Potenciál na zníženie emisií CO2 má výroba chemikálií z obnoviteľných zdrojov, a nie zo surovín na báze ropy. Typ spolupráce sa môže líšiť v závislosti od vyspelosti navrhovanej technológie.

TRIE20230911011: Spolupráca na platforme udržateľného auditu odevov: Zlepšenie súladu s PEFCR, metodológií LCA, súborov údajov a zosúladenia právnych predpisov
Sme írska spoločnosť zaoberajúca sa digitálnym pasom produktov, ktorá sa zameriava na udržateľné audity v odevnom priemysle. Naším hlavným cieľom je umožniť transparentnosť a sledovateľnosť v dodávateľskom reťazci využívaním digitálnych technológií. Naša platforma slúži širokému spektru zainteresovaných strán, od malých a stredných podnikov až po veľké nadnárodné spoločnosti, s cieľom podporovať transparentnosť na úrovni produktov v celom dodávateľskom reťazci odevov a obuvi. Budeme ponúkať cloudové udržateľné audítorské služby.

TRDE20230907008: Generatívna výroba komponentov pre výrobu termogenerátorov na využitie odpadového tepla
Nemecká spoločnosť hľadá technologických alebo R&D partnerov a produkty v oblasti generatívnej výroby alebo technológie 3D tlače. Zameriava sa na aplikácie v oblasti generatívnej výroby a 3D tlače rôznych materiálov (zlúčenín materiálov) najmä v kombinácii s keramickými materiálmi.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil prosím kontaktujte nás na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  19.9.2023 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 251 krát | Zdieľajte na facebooku