Obchodné požiadavky september I/2023

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Aktualizovali sme zoznam obchodných požiadaviek za prvú polovicu mesiaca september 2023.

BRDE20230901005: Softvérová spoločnosť s odbornými znalosťami v oblasti riešení RoR sa snažila zlepšiť platformu na rezervácie pre hudobníkov
Nemecká spoločnosť prevádzkujúca rezervačnú platformu pre hudobníkov hľadá softvérovú spoločnosť využívajúcu rámec webovej aplikácie Ruby on Rails na zlepšenie softvéru rezervačnej platformy

BRSE20230905009: Švédska spoločnosť zaoberajúca sa dizajnom nábytku hľadá vysokokvalitného výrobcu nábytku na skladovanie produktov.
Inovatívne architektonické a nábytkové dizajnérske štúdio vo Švédsku hľadá výrobného partnera pre rad modulárnych skladovacích nábytkových jednotiek. Hľadané partnerstvo sa týka vývoja prototypov a sériovej výroby.

BRNL20230905014: Holandská spoločnosť hľadá spoločnosti, ktoré potrebujú expanziu, pomoc alebo chcú outsourcovať svoj výrobný proces.
Holandská spoločnosť hľadá spoločnosti, ktoré potrebujú expanziu, pomoc alebo chcú outsourcovať svoj výrobný proces. Spoločnosť je zručná v poskytovaní služieb zákazníkom pri hľadaní outsourcingu (čiastkového) procesu. Dôvodom môže byť nedostatok miesta klientov alebo vhodný personál. Vďaka schopnostiam v oblasti spracovania kovov, práškového lakovania, elektroniky a montážnych operácií v rámci jedného výrobného prostredia je často ekonomicky výhodné zveriť (čiastočný) výrobný proces tejto spoločnosti.

BRDE20230906011: Popredný nemecký veľkoobchod s chovateľskými potrebami hľadá dodávateľa korkových produktov a konárov viniča.
Nemecká obchodná spoločnosť sa etablovala ako popredný veľkoobchod s potrebami pre domáce zvieratá v Európe. Ponúkajú široký sortiment chovateľských potrieb. Pre rozšírenie portfólia produktov hľadajú nových dodávateľov korkových produktov a viniča.

BRTR20230907011: Spoločnosť, ktorá sa špecializuje na priemyselnú energetickú efektívnosť a environmentálne technológie, má za cieľ vstúpiť na turecký trh a chce uzavrieť výrobné a distribučné dohody so spoločnosťami, ktoré chcú vstúpiť na trh.
Spoločnosť, ktorá sa špecializuje na priemyselnú energetickú efektívnosť a environmentálne technológie v Turecku, má za cieľ vstúpiť na turecký trh a chce uzavrieť výrobné a distribučné dohody so spoločnosťami, ktoré chcú vstúpiť na trh. Spoločnosť vyrába na kľúč systémy rekuperácie odpadového tepla, výmenníky tepla, práčky spalín, systémy zachytávania prachu, systémy prirodzeného vetrania a systémy rekuperácie vody. Majú záujem o spoluprácu s firmami.

BRNL20230907014: Holandská spoločnosť zaoberajúca sa opravou, reštaurovaním a personalizáciou topánok na vysokých opätkoch hľadá predajcov alebo agentov tejto služby a produktu v zahraničí
Holandská spoločnosť vyvinula celoštátnu pracovnú platformu, kde si spotrebitelia môžu neskoro zrenovovať alebo prispôsobiť podpätky topánok v konštrukcii B2B2C.
V Holandsku končí na skládke ročne okolo 40 - 50 miliónov párov topánok, z toho 8,5 milióna párov topánok s vyšším opätkom.
Spoločnosť ponúka trvalo udržateľné riešenie tým, že dáva topánkam 2. alebo 3. životnosť a teraz hľadá partnerov v zahraničí.

BRUA20230906010: Ukrajinský výrobca poľnohospodárskych strojov navrhuje prívesy na prekládku obilia (Chaser beans)
Prekladací príves (CHASER BIN) špeciálne skonštruovaný na prepravu obilia z kombajnu a jeho prekládku do iných strojov alebo kontajnerov. Aj tento stroj dokáže zabezpečiť rýchle nakladanie sejačiek a nakladanie BigBagov.
CHASER ZÁSOBNÍK - OBJEM OD 9 DO 50 M3, NOSNOSŤ – OD 7 DO 40 TON.

BRNL20230911012: Holandská spoločnosť v oblasti dizajnu a výroby interiérov múzeí hľadá partnerov vo východnej Európe s výrobnými zariadeniami pre interiéry a kusy nábytku
Spoločnosť hľadá možných partnerov so sídlom v Bulharsku, Maďarsku alebo Poľsku, prípadne inde vo východnej Európe Firma sa špecializuje na výrobu nábytku do múzeí, výrobkov z dreva a/alebo kovu, súčasťou práce je aj vonkajšia úprava náterom alebo laminátom. Partneri by im mali vyrábať najmä interiérové diely. Spoločnosť má veľa klientov s projektmi vo východnej Európe, preto hľadá miestnych a regionálnych partnerov pre dlhodobé partnerstvá.

BRDK20230912007: Dánsky výrobca produktov na senzorickú stimuláciu hľadá dodávateľov výplňového materiálu.
Dánsky výrobca produktov senzorických pomôcok hľadá dodávateľov malých plastových zŕn a malých kovových guľôčok, ako aj 100 % polyesterovej vaty.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktuje na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  19.9.2023 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 371 krát | Zdieľajte na facebooku