26.10.2023: Chem-Match: Corporates meet Startups 2023 "Green & Digital"

Cieľom kooperačného podujatia je spájať korporácie so startupmi pôsobiacimi v oblasti chémie, biotechnológie, bioelektroniky, environmentálnych technológií a udržateľnosti, riadenia digitálnych procesov a digitálnych inovácií.

Dátum: 26. -27.10.2023
Miesto: hybrid
Registrácia prebieha do: 27.10.2023

Účasť na kooperačnom podujatí je pre všetky spoločnosti bezplatná. Okrem toho má 10 startupov s potvrdenými stretnutiami možnosť získať bezplatný vstup na konferenciu CIEX Europe 2023 v dňoch 25. a 26. októbra 2023.

Špeciálne podmienky pre startupy
Startupy s akceptovanými stretnutiami môžu získať benefit bezplatnej účasti na konferencii CIEX v dňoch 25. a 26. októbra. Priestor je obmedzený a preto túto možnosť má 10 startupov (1 účastník na firmu) s najvyšším počtom akceptovaných stretnutí.

Pri registrácii na kooperačné podujatie si v časti „Settings“ v rámci položky „Support office“ vyberte TUKE ako Vašu podpornú inštitúciu. Následne Vašu prihlášku obratom radi potvrdíme v registračnom systéme podujatia. Nezabudnite na vyplnenie tzv. Marketplace. Ďakujeme.

Táto aktivita je financovaná Európskou komisiou a v rámci tejto aktivity sa vyžaduje spätná väzba o vašej účasti. Preto vás žiadame, aby ste vášmu „Support office“ oznámili všetky nadviazané spolupráce, ktoré uzavriete s inými účastníkmi kooperačného podujatia (aj mimo b2match platformy). Tieto informácie budú považované za dôverné.

Ak sa chcete zúčastniť konferencie CIEX 2023, môžete sa prihlásiť TU. Všetky začínajúce podniky majú vstupné s 30% zľavou. Pre viac informácií kontaktujte organizátorov konferencie CIEX Europe 2023 na jens@merlien.org.
 
  27.9.2023 | Autor: Enterprise Europe Network | Veľtrhy, výstavy ... | zobrazené: 285 krát | Zdieľajte na facebooku