Technologické požiadavky september II/2023

Hľadáte nové technológie, procesy alebo know-how? Aktualizovali sme zoznam technologických požiadaviek za za druhú polovicu mesiaca september 2023.

TRAT20230808008: Hľadajú sa dlhodobé partnerstvá na výrobu presných oceľových dielov (hlavne vo východnej Európe)
Rakúsky start-up, ktorý vyvinul inovatívny koncept prevodovky pre technológiu pohonu, hľadá dlhodobých partnerov pre CNC výrobu (hlavne vo východnej Európe). Osobitný záujem je o partnerov schopných poskytnúť presné oceľové komponenty vo veľkostiach od niekoľkých milimetrov do cca. 150 milimetrov. Cieľom je nadviazať partnerstvá s výrobcami, ktorí dokážu dodať vysokokvalitné CNC komponenty vrátane možnosti tepelného spracovania, či už vo vlastnej réžii alebo prostredníctvom externých zdrojov.

TRES20230918014: Podpora digitálnej participácie občanov v ich obciach
Organizácia z Biskajska (severné Španielsko) spustila výzvu otvorenej inovácie: Ako môžeme ťažiť z informácií a z najpoužívanejších a najzaujímavejších verejných služieb, aby sa zlepšili vzťahy a komunikácia medzi občanmi a správou stredne veľkých samospráv? ? Druhom spolupráce je obchodná dohoda s technickou pomocou

TRES20230919001: Správa informácií o využívaní športových zariadení – pumptrackov
Organizácia z Biskaja (severné Španielsko) spustila výzvu otvorenej inovácie: zlepšiť správu informácií o vonkajších športoch, ako sú napríklad pumptracky. Predpokladaný typ spolupráce je obchodná dohoda s technickou pomocou.

TRES20230919003: Komunikácia o problémoch súvisiacich s poistením v rámci administratívnych oddelení
Organizácia z Biskajska (severné Španielsko) spustila výzvu otvorenej inovácie: zlepšiť komunikáciu medzi administratívnymi oddeleniami, kde sa vyskytnú incidenty, na ktoré sa vzťahuje krytie poistných zmlúv uzavretých Provinčnou radou Biskajska. Predpokladaný typ spolupráce je obchodná dohoda s technickou pomocou

TRES20230920004: Riadenie dopytu po využívaní prírodných rekreačných oblasti
Organizácia z Biskajska (severné Španielsko) spustila výzvu otvorenej inovácie: zlepšiť riadenie dopytu po využívaní prírodných verejných priestorov (rekreačných oblastí). Predpokladaný typ spolupráce je obchodná dohoda s technickou pomocou.

Lotyšská spoločnosť hľadá partnera na testovanie a implementáciu pohlcujúceho vzdelávacieho nástroja pre študentov a profesionálov veterinárnej medicíny.
TRLV20230921003
SME z Lotyšska v procese vývoja inovatívneho produktu: veterinárneho simulátora (VET VR), čo je vzdelávacia aplikácia virtuálnej reality (VR) pre študentov veterinárnej medicíny a mladých profesionálov na štúdium a precvičovanie anatómie psov. Hľadajú vzdelávacie inštitúcie na testovanie produktov, aby pochopili miestne potreby a požiadavky na vzdelávací systém vo VR.

TRES20230922010: Hodnotenie vplyvu automatickej extrakcie údajov
Organizácia z Biskajska (severné Španielsko) spustila výzvu otvorenej inovácie: posúdiť vplyv grantových programov pre MSP prostredníctvom automatickej extrakcie údajov, inteligentnej vizualizácie a porovnávania s externými údajmi. Predpokladaný typ spolupráce je obchodná dohoda s technickou pomocou.

TRNL20230925011: Holandský veľkoobchodník hľadá riešenie pre diaľkovo ovládané digitálne etikety
Spoločnosť z Holandska obchoduje s mnohými nepotravinovými výrobkami. V súčasnosti sú všetky položky nalepené ručne. Hľadá digitálne riešenie pre svoje štítky, ktoré je centrálne riadené.

TRGR20230927007: Spoločnosť s efektívnym vykurovacím systémom pre skleníkové rastliny hľadá výrobcov materiálov na vykurovacie závesy
Grécka spinoff spoločnosť vyvinula systém na udržiavanie a reguláciu teploty samotných skleníkových rastlín (namiesto vzduchu) na požadovaných hodnotách vyžarovaním infračervenej energie a potláčaním tejto energie prostredníctvom strategickej aplikácie tepelných závesov v skleníku. Spoločnosť hľadá výrobcov vybraných prvkov inovačného ekosystému prostredníctvom obchodnej zmluvy s technickou asistenciou.

TRNL20230928013: Nadnárodná spoločnosť zaoberajúca sa balíkovými službami hľadá vo svojom vozovom parku riešenia pre vybité batérie vozidiel poháňaných batériami
Najväčšia nadnárodná spoločnosť zaoberajúca sa balíkovými službami hľadá vo svojom vozovom parku riešenia pre vybité batérie vozidiel poháňaných batériami. Spoločnosť ponúka zadanie na realizáciu prototypu alebo pilota a kontakt s jedným z najväčších poskytovateľov logistických služieb na svete.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  2.10.2023 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 413 krát | Zdieľajte na facebooku