Obchodné požiadavky september II/2023

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Aktualizovali sme zoznam obchodných požiadaviek za druhú mesiaca september 2023.

BRGB20230915015: Britský poskytovateľ integrovaných služieb pre aktíva poháňané vodíkom mimo siete hľadá európskych používateľov vodíkových generátorov, ako aj dodávateľov a kupujúcich systémov riadenia vodíka pre obchodné dohody, aby rozšírili a prepojili dodávateľské reťazce.
Britská spoločnosť zjednodušuje a integruje komplexný dodávateľský reťazec vodíka pre stroje mimo siete, poskytuje riadené služby a platformu na nasadenie prenosných zariadení. Uľahčujú, zrýchľujú a znižujú riziko nasadzovania vodíkových generátorov a iných necestných mobilných strojov na vodíkový pohon. Chce rozšíriť svoj dosah po celej Európe a vypočuť si dodávateľov vodíka a generátorov, ale aj iných integrátorov. Požadovaný typ dohôd je predovšetkým obchodný.

BRTW20230918002: Zástupca taiwanskej textilnej agentúry pre renomovanú európsku látkovú spoločnosť. už 30 rokov a rozširuje svoje podnikanie o zastupovanie európskych značiek golfového oblečenia. Hľadajú európskych partnerov so záujmom o propagáciu produktov alebo značiek v zahraničí.
Taiwanská spoločnosť je obchodnou spoločnosťou. a textilná agentúra už 30 rokov. Sú zástupcami renomovanej európskej látkovej spol. ako napríklad Deveaux SA z Francúzska, Inseta z Talianska a tiež niektoré látkové spol. z Japonska a Kórey. Rozširujú svoje podnikanie o zastúpenie európskych značiek golfového oblečenia a aktívne hľadajú spolupracovníkov so záujmom o medzinárodnú propagáciu produktov alebo značiek.

BRFR20230915016: Francúzsky špecialista na použití potravinárske zariadenia (zariadenia a stroje) hľadá nových partnerov prostredníctvom dodávateľských zmlúv
Táto spoločnosť so sídlom vo Francúzsku pravidelne vyhľadáva použité potravinárske stroje alebo dokonca závody od spoločností z agropotravinárskeho priemyslu z celého sveta. Predovšetkým pre pekárne, sušienky, ale môže sa to týkať aj čokolády, cukroviniek, mlieka, syrov, mäsa, obalov. V súčasnosti hľadá nových dodávateľov v rámci dodávateľských zmlúv.

BRAT20230921005: Rakúske kompetenčné centrum kempingu a vanlife hľadá plechových technikov, ktorí sú schopní vyrábať „komplexné“ komponenty vozidiel.
Kompetenčné centrum kempingu a vanlife premieňa bežné dodávky/prepravníky na (offroad-)kampery. Vyvinuli vysokú strešnú konštrukciu pre MAN TGE a funkčné bočné karosérie pre VW T6. Teraz hľadajú spoľahlivého partnera pre kovoobrábanie v oblasti hliníka v rámci EÚ, ktorý sa špecializuje na CNC frézovanie, ohýbanie, rezanie laserom, eloxovanie, e-povlakovanie a práškové lakovanie...

BRRO20230921009: Rumunský maloobchodník má záujem nakupovať produkty pre dom a záhradu od zahraničných partnerov na základe obchodných zmlúv.
Rumunská spoločnosť sa špecializuje na maloobchodný predaj v oblasti domácich potrieb. Majú záujem podpísať obchodné zmluvy, v rámci ktorých budú nakupovať produkty pre dom a záhradu za konkurenčné ceny.

BRRO20230922008: Rumunská spoločnosť pôsobiaca v oblasti recyklácie nie nebezpečného odpadu hľadá kúpu linky na recykláciu biomasy.
Rumunská spoločnosť hľadá na základe obchodnej dohody linku na recykláciu biomasy na spaľovanie odpadu (plasty, papier, domový odpad), spracovanie a získavanie biouhlia, zachytávanie a premenu plynných prvkov získaných z procesu spaľovania na potenciálnu elektrickú energiu.

BRDE20230922003: Nemecká kovoobrábacia spoločnosť hľadá výrobcov napínacích svoriek na dodávateľskú zmluvu
Nemecká spoločnosť špecializujúca sa na projektovanie, výrobu, distribúciu, dodávku a montáž priemyselných podpier a iných kovových stavebných výrobkov hľadá výrobcov odliatkov, ktorí by na základe dodávateľskej zmluvy dokázali vyrobiť ťažné spony podľa DIN 1681-1985.

RBRRO20230925005: Rumunská spoločnosť hľadá spoluprácu a výmenu osvedčených postupov v oblasti služieb pre ľudské zdravie na základe obchodnej zmluvy.
Rumunská spoločnosť hľadá spoluprácu a výmenu osvedčených postupov v oblasti služieb pre ľudské zdravie na základe obchodnej dohody o efektívnom využívaní zdrojov v tejto oblasti a ekologizácii služieb.

BRUA20230921008: Ukrajinský start-up v rámci národnej stratégie ponúka spustenie výroby elektrických áut na Ukrajine a export do Európy. Európska zelená dohoda.
Ukrajinský start-up hľadá strategického partnera/investora

BRRO20230828006: Rumunský výrobca ručne vyrábaných dámskych tašiek a doplnkov hľadá medzinárodných dodávateľov kvalitnej prírodnej kože na základe dodávateľských zmlúv
Rumunská spoločnosť vyrába ručne vyrábané kožené tašky pre dámy. Produkty spoločnosti kombinujú kožu s inými nekonvenčnými materiálmi (napr. plast, drevo, hrozienka atď.) a sú dostupné v rôznych tvaroch a veľkostiach. S cieľom rozšíriť sieť dodávateľov spoločnosť hľadá nových partnerov schopných dodávať kvalitnú kožu. Spolupráca bude založená na dodávateľských dohodách.

BRRO20230928002: Rumunská spoločnosť hľadá spoluprácu v oblasti automobilových a autobazárskych služieb na základe obchodnej zmluvy
Rumunská spoločnosť hľadá spoluprácu a výmenu osvedčených postupov, v oblasti automobilových a autobazárových služieb, s perspektívou nepretržitého rozvoja na základe obchodnej dohody.

BRNL20230505012: Holandský výrobca výrobkov z vysoko technickej gumy hľadá výrobcu foriem
Holandský výrobca výrobkov z vysoko technickej gumy a špecializujúci sa na lepenie gumy na kov hľadá výrobcu foriem špecializovaného na výrobu gumových foriem. Oblasti záujmu sú Nemecko, Taliansko, Portugalsko, Španielsko, Poľsko, Česká republika a Slovensko.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  2.10.2023 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 433 krát | Zdieľajte na facebooku