Obchodné požiadavky október I/2023

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Aktualizovali sme zoznam obchodných požiadaviek za prvú mesiaca október 2023.

BRMK20230627016: Macedónska spoločnosť na výrobu častí strojov, nástrojov a služieb hľadá dodávateľov surovín.
Macedónsky výrobca vysokokvalitných strojných dielov, nástrojov a služieb hľadá zahraničných dodávatelia surovín na výrobu kovov, tyčí a profilov. Spoločnosť hľadá partnerov, ktorí im budú vedieť dodávať suroviny na základe dodávateľskej zmluvy.

BRNL20230928014: Online trh hľadá európskych transparentných a udržateľných malých a stredných výrobcov a značiek odevov, textilu a kože
Európsky online trh, ktorý spája uvedomelé značky a udržateľných výrobcov odevov, textilných a kožených výrobkov (tašky, topánky a doplnky) z celej Európy efektívnym, transparentným a - čo je najdôležitejšie - udržateľným spôsobom. Platforma hľadá nových členov. Spoluprácu možno podpísať na základe dodávateľskej, obchodnej a outsourcingovej zmluvy.

BRIT20231003006: Talianska spoločnosť špecializujúca sa na dodávku vysokokvalitného stolového riadu, príborov a porcelánových výrobkov pre sektor horeca hľadá dodávateľov
Spoločnosť pôsobí na trhu HO. RE. CA už viac ako 28 rokov. Všetky ich produkty (príbory, doplnky, porcelán a obrusy) sú kompletne ručne vyrábané v ich továrni. V súčasnosti spoločnosť hľadá zahraničných dodávateľov výrobcov porcelánu a látok, ako sú obrusy z bavlny, ľanu a iných zmesí rôznych vlákien, posteľné doplnky ako froté a ľanové obliečky a uteráky.

BRRO20231009001:Rumunská spoločnosť sa snaží získať lekárske vybavenie a služby na základe obchodnej zmluvy.
Rumunská spoločnosť sa snaží o partnerstvo s ďalšími organizáciami s cieľom zdieľať najlepšie postupy a vyvíjať inovatívne riešenia pre efektívne a udržateľné poskytovanie zdravotníckych služieb, vrátane akvizície zdravotníckeho vybavenia na základe obchodnej zmluvy.

BRRO20231010010: Rumunská spoločnosť špecializujúca sa na výrobu tvrdého dreveného a záhradného nábytku hľadá partnerov na základe distribučnej zmluvy
Rumunská spoločnosť založená v roku 1993 v Transylvánii ako rodinný podnik má viac ako 20-ročné skúsenosti v oblasti spracovania dreva. V portfóliu spoločnosti nájdeme nábytok z masívu, okná a drevené dvere či drevostavby, no najdôležitejší nábytok z palivového dreva. Spoločnosť hľadá medzinárodnú spoluprácu formou zmluvy o distribučných službách.

BRDE20221021002: Nemecký výrobca chemických spracovateľských závodov hľadá subdodávateľov
Nemecký výrobca chemických spracovateľských závodov hľadá medzinárodných subdodávateľov. Spoločnosť navrhuje a stavia závody na chemické spracovanie so zameraním na výrobu polyuretánov a syntetických živíc. Hľadajú medzinárodných subdodávateľských partnerov na dlhodobú spoluprácu. Možnosťou môže byť prevzatie spoločnosti alebo jej častí.

BRDK20230925018: Dánske SME hľadá partnera na diagonálne rezanie peny.
Dánsky MSP navrhol systém na bezpečné uloženie mobilných telefónov študentov počas vyučovacieho dňa v škole. Spoločnosť hľadá partnera na diagonálne rezanie peny a laminovanie podkladu na základe dohody o výrobe.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  16.10.2023 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 507 krát | Zdieľajte na facebooku