Technologické požiadavky október II/2023

Hľadáte nové technológie, procesy alebo know-how? Aktualizovali sme zoznam technologických požiadaviek za za druhú polovicu mesiaca október 2023.

TRCZ20231016013: Česká spoločnosť hľadá dodávateľa radiačnej a žiaruvzdornej elektroinštalácie a izolačného (krycieho) náteru
Významná spoločnosť jadrového inžinierstva v Českej republike hľadá európsku spoločnosť schopnú zabezpečiť dodávku špeciálneho žiaruvzdorného a radiačne odolného drôtu so špeciálnym izolačným systémom.
Potreba technológie pozostáva z:
- Drôt na navíjanie cievky
- Kábel na pripojenie cievky
- Krycí plášť/tesnenie vinutia cievky

TRKR20231017003: Známy kórejský výrobca elektrických rozvádzačov hľadá technológie na zlepšenie svojho rozvádzača z hľadiska bezpečnosti, riadenia a efektívnosti nákladov
Kórejský MSP vyvinul inteligentný elektrický rozvádzač, ktorý sa poskytuje verejnému a súkromnému energetickému priemyslu v Kórei. Na zvýšenie bezpečnosti a výrobných nákladov elektrického rozvádzača táto spoločnosť hľadá partnerov s inovatívnymi technológiami v oblasti senzorov, riadiacich systémov, kamier a hasiacich zariadení na základe obchodnej dohody s technickou asistenciou.

TRIT20230904001: Talianska neurologická rehabilitačná nemocnica hľadá partnerstvá v oblasti výskumu pre spoločný návrh a/alebo klinické testovanie inovatívnych zdravotníckych technológií (napríklad zdravotníckych pomôcok, liekov a ATMP)
Talianska neurologická rehabilitačná nemocnica s najväčšou národnou jednotkou pre poranenia miechy integruje klinické a sociálne aspekty zdravotného postihnutia so zameraním na autonómiu pacientov. Inštitút sa snaží spolupracovať v partnerstvách na spoločnom navrhovaní a/alebo testovaní inovatívnych zdravotníckych technológií vo svojom klinickom prostredí (napr. zdravotníckych pomôcok, liekov a liekov určených na použitie pri pokrokových liečebných postupoch – ATMP) na základe dohody o spolupráci v oblasti výskumu a vývoja (vrátane projektov EÚ).

TRNL20231013002: Popredná holandská spoločnosť zaoberajúca sa prieskumom trhu hľadá nové digitálne technológie, ktoré ponúkajú pridanú hodnotu v oblasti osobného prieskumu trhu a dajú sa integrovať do ich platformy pre výskum, ktorá bude overená v budúcnosti.
Popredná holandská spoločnosť zaoberajúca sa prieskumom trhu zbiera vysokokvalitné údaje so svojou sieťou profesionálnych anketárov v Holandsku, Belgicku a Francúzsku prostredníctvom osobných rozhovorov. Aby boli pripravení na budúcnosť, hľadajú partnerov s novými digitálnymi technológiami, ktorí by spoločne vytvorili a vyvinuli výskumnú platformu odolnú voči budúcnosti. Táto technologická požiadavka sa týka výzvy zverejnenej na otvorenej inovačnej platforme.

TRKR20231020004: Kórejský MSP špecializujúci sa na roboty pre vzdelávanie v oblasti kódovania hľadá partnerov, ktorí dokážu vyvinúť mediálny, textový a grafický obsah vzdelávacích osnov
Kórejský malý a stredný podnik poskytuje školám a inštitútom vzdelávacie osnovy robotiky tým, že dodáva roboty na montáž a vzdelávací obsah pre učiteľov. Spoločnosť hľadá partnerov, ktorí môžu obnoviť obsah učebných osnov v angličtine, ktoré dopĺňajú jej roboty na základe obchodnej zmluvy s technickou pomocou.

TRMT20231023009: Maltská rozvojová agentúra hľadá inovatívne a udržateľné riešenia na riešenie globálnych problémov oceánov
Maltská rozvojová agentúra je organizácia na podporu podnikania, ktorá podporuje startupy a spoločnosti, ktoré sa zameriavajú na ciele trvalo udržateľného rozvoja. V súčasnosti vedie medzinárodnú iniciatívu zameranú na globálne výzvy týkajúce sa oceánov [SDG14 „Život pod vodou“], a preto sa snaží identifikovať a finančne pomáhať technologickým riešeniam pre realizovateľné obchodné projekty, ktoré aktívne prispievajú k jednému alebo viacerým cieľom SDG14.

TRNL20231017009: Holandský scale-up v oblasti klimatických technológií aktívny v dlhodobom skladovaní elektriny hľadá spolu vývojára a/alebo dodávateľa technológie bipolárnej membrány pre svoju technológiu prietokových batérií
Holandský startup v oblasti klimatických technológií vyvinul riešenie skladovania elektriny pomocou slanej vody. S cieľom umožniť ďalší rast v Európe chce posilniť svoj dodávateľský reťazec. Pre jeden z kľúčových komponentov ich prietokovej batérie hľadajú spoľahlivého dodávateľa, ktorý ponúka bipolárne membrány alebo má skúsenosti s ich vývojom.

TRFR20231024009: Hľadá sa technické riešenie na extrakciu oxidu uhličitého CO2 z morskej vody
Francúzsky start-up plánuje vyrábať izolačné plasty, ktorých zdroj uhlíka nebude pochádzať z uhľovodíkov, ale pochádza z CO2 zachyteného z oceánu. V dôsledku toho MSP hľadajú technické riešenia na extrakciu CO2 (okrem biologických procesov). Proces by mal zahŕňať filtráciu prichádzajúcej morskej vody s cieľom chrániť faunu a flóru. MSP hľadá európskych partnerov s procesom a know-how na spoluprácu v rámci dohody o spolupráci vo výskume a vývoji.

TRNL20231024018: Holandská spoločnosť hľadá technológie a riešenia pre efektívnejšiu správu faktúr a zmlúv
Holandský poskytovateľ spravovaných bezpečnostných služieb (MSSP), ktorý je kľúčovým hráčom pri navrhovaní a implementácii bezpečnej a zabezpečenej digitálnej infraštruktúry pre (stredne až veľké) zložité organizácie, hľadá technológie a riešenia pre efektívnejšiu správu faktúr a zmlúv. Partneri sa hľadajú v rámci dohody o spolupráci v oblasti výskumu a vývoja. Táto požiadavka je súčasťou inovačnej výzvy.

TRIT20231030007: Taliansky startup hľadá organizácie verejného a súkromného sektora pre svoj plánovač zdrojov podporovaný AI, ktorý by bol ochotný uzavrieť obchodné dohody s technickou pomocou
AI-aided Resource Planner (AIRP) poskytuje podnikom vlastné stratégie s podporou AI na riešenie zložitých problémov plánovania zdrojov pomocou prediktívneho modelovania scenárov. Aplikácia už pomáha tímom s viac ako 800 zdrojmi v rámci veľkých organizácií verejného a súkromného sektora dokončiť plánovanie zdrojov v priebehu niekoľkých sekúnd. Spoločnosť hľadá ďalšie prípady použitia (organizácie a spoločnosti) na uzavretie obchodnej zmluvy s technickou asistenciou.

TRAT20231024003: Múdrosť davu pri oceňovaní nehnuteľností
Rakúska univerzita aplikovaných vied hľadá partnerov na hĺbkový prieskum, či Wisdom of Crowd vedie k objektívnejšiemu odhadu ceny nehnuteľnosti ako individuálny znalecký posudok. Hľadá sa spolupráca na základe dohody o spolupráci vo výskume a vývoji.

TRIT20231030014: Taliansky start-up hľadá dodávateľov AI na vývoj svojho špičkového softvéru pre športový výkon
Taliansky start-up vyvíja užívateľsky príjemný a výkonný softvér na odomknutie športového potenciálu a prevenciu zranení pomocou analýzy pohybu riadenej AI. Hľadá špecialistov na AI so skúsenosťami v rozpoznávaní obrázkov.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  2.11.2023 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 295 krát | Zdieľajte na facebooku