Obchodné požiadavky október II/2023

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Aktualizovali sme zoznam obchodných požiadaviek za druhú mesiaca október 2023.

BRSE20231016004: Švédsky Deeptech spoločnosť hľadá odpadové priemyselné diamanty
Švédsky deeptech MSP vyvíja inovatívne a mnohostranné IC mikročipy na báze diamantov a hľadá európskeho dodávateľa vysokotlakových vysokoteplotných šrotových diamantov. Predpokladá sa obchodná dohoda s dodávateľom alebo výrobcom.

BRCY20231016008: Odpadové biopolyoly získané z biomasy a technológia testovaná na Cypre, hľadá partnerov v dodávateľskom reťazci polyuretánu a/alebo výrobcov bionafty.
Cyperský startup vyrábajúci biopolyoly získané z biomasy hľadá potenciálnych zákazníkov a distribútorov v polyuretánovom dodávateľskom reťazci (vhodné pre tuhé izolačné peny, lepidlá). Tiež hľadá možnosti spoločného vývoja prostredníctvom spoločného podniku s existujúcimi výrobcami bionafty, ktorý ponúka kapacitu zhodnocovania surového glycerínu a zvyškovej biomasy prostredníctvom svojej patentovanej technológie.

BRES20221216013: Distribútor/veľkoobchodník krmív zo severnej časti Španielska hľadá inovatívnych výrobcov v odvetví krmív pre zvieratá na distribúciu v Španielsku.
Španielsky distribútor/veľkoobchodník krmiva pre zvieratá, ktorý má viac ako 40 rokov skúseností v tomto odvetví, hľadá inovatívnych výrobcov na distribúciu v Španielsku. Už sú distribútormi niekoľkých známych značiek krmív pre množstvo produktov, ako sú vitamíny pre úžitkovosť zvierat, prispôsobené premixy, fytosanitárne produkty pre všetky hospodárske zvieratá alebo rastlinné nutraceutiká a bioaktívne zlúčeniny pre mačky a psy.

BRDE20230926016: Nemecký výrobca nábytku hľadá nových dodávateľov: európske šijacie dielne pre ťažké textílie
Nemecký výrobca nábytku hľadá nových európskych dodávateľov. Spoločnosť ponúka spoluprácu na základe dodávateľskej zmluvy šijacím dielňam (ideálne so skúsenosťami v nábytkárskom priemysle) s nasledovným vertikálnym rozsahom výroby: strihanie látok a šitie poťahov (možné laminovanie) textílií. Potenciálny dodávateľ by mal mať skúsenosti so spracovaním „ťažkých“látok (300+ gr/m2).

BRBE20231018004: Belgická spoločnosť hľadá sušené korene ľubovníka
Belgická spoločnosť pôsobiaca v oblasti prírodných extraktov (výroba rastlinných enzýmov, éterických olejov, slimačieho extraktu...) hľadá sušené korene ľubovníka (Francúzsko, Poľsko, Maďarsko, Slovensko, Česká republika, Slovinsko, Chorvátsko, Srbsko, Bulharsko, Rumunsko , Rakúsko, Taliansko, Nemecko, Belgicko, Holandsko, Španielsko)

BRES20231010012: Módna značka a ateliér z Barcelony hľadá dodávateľa certifikovaného úpletu z biobavlny
Spoločnosť je malý ateliér založený v roku 2002 v Barcelone. Jej odbornosťou sú ručne vyšívané haute couture kúsky a hľadá poskytovateľov certifikovanej organickej bavlny ideálne so sídlom v Portugalsku alebo Turecku.

BRES20231010013: Módna značka z Barcelony hľadá výrobcu dojčenského a detského oblečenia z biobavlneného úpletu
Ateliér založený v roku 2002 v Barcelone má skúsenosti s ručne vyšívanými kúskami haute couture a hľadá výrobcu oblečenia pre bábätká a deti vyrobené z biobavlneného úpletu.

BRIE20231019008: Írska spoločnosť zaoberajúca sa zdravotníckymi pomôckami, ktorá hľadá možnosti partnerstva s nadnárodnou organizáciou s cieľom pomôcť pri výrobe a nasadení na trh ich plne patentovaného produktu Medical Aid Vein Detection
Produkt klienta je lekárska pomôcka, ktorá umožňuje lekárom väčšiu šancu nájsť žilu na odber krvi alebo IV kanyláciu. Produkt je navrhnutý tak, aby zvýšil ich úspešnosť a znížil stratu času a náklady na neúspešné pokusy.

BRIT20231019016: Program Erasmus+: Mobilita pre bezplatnú vlakovú dopravu.
Talianska asociácia hľadá spoločnosti, ktoré by hostili bezplatných medzinárodných univerzitných stážistov.
Spoločnosti majú možnosť bezplatne hostiť vysokoškolákov alebo čerstvých absolventov vo svojich kanceláriách na odbornú stáž v trvaní 2 až 5 mesiacov. Kandidáti majú rôzne vzdelanie a pochádzajú zo 46 európskych univerzít. Registrácia pre hostiteľské organizácie je otvorená celoročne, každý rok s dvomi alebo tromi výberovými oknami; ďalší sa začína 2. novembra a potrvá do 1. decembra 2023.

BRFR20231023008: Francúzska spoločnosť hľadá výrobcu hračiek so sídlom v Európe
Francúzska spoločnosť hľadá európskeho výrobcu, ktorý by vyrobil plyšové zvieratko, ktoré by sa dalo použiť ako maskot.

BRPL20231023012: Poľský výrobca a dovozca hľadá dodávateľov mrazených broskýň, marhúľ, čerešní a mrazených grilovaných baklažánov, cukiet a papriky
Poľský výrobca a dovozca potravinárskeho personálu hľadá výber mrazeného ovocia a zeleniny. Spoločnosť pôsobí nepretržite od roku 1992 a už si vydobyla pozíciu lídra nielen na domácom, ale aj európskom trhu. V súčasnosti hľadajú nových dodávateľov:
-mrazené broskyne a marhule na budúci rok v kontajnerových množstvách,
- mrazené čerešne Tragana,
- mrazená grilovaná zelenina (baklažán, cuketa a paprika) v paletových množstvách.

BRDE20231023018: Nemecký špecialista na kancelársky nábytok hľadá výrobcov kovania pre konštrukciu nábytku a rámových a regálových komponentov na základe dodávateľskej zmluvy
Etablovaná nemecká spoločnosť je inovatívnym a popredným výrobcom kancelárskeho nábytku. Vyrábajú kvalitné a moderné písacie stoly, stoly, kontajnery a kancelársky systémový nábytok. Hľadajú výrobcov kovaní pre konštrukciu nábytku a rámových a regálových komponentov na základe dodávateľských zmlúv.

BRIE20231023023: Írsky distribútor cukroviniek hľadá výrobcu čokoládových gombíkov so sídlom v Európe na účely partnerskej zmluvy
Írsky distribútor cukroviniek hľadá európskeho výrobcu čokoládových gombíkov. Hľadajú partnera na výrobu a potenciálne balenie spomínaných čokoládových gombíkov pod značkou.

BRDK20231023024: Dánsky distribútor požiarnej techniky hľadá dodávateľov hasiacich prístrojov
Mladá dánska spoločnosť sa špecializuje na predaj hasičskej techniky a náradia pre súkromných užívateľov, podnikateľov a pre profesionálnych hasičov. Pre rozšírenie predaja hľadajú dodávateľa hasiacich prístrojov v klasickej plechovkovej forme, prípadne aj 2 a 6 litrové modely.

BRDK20231024002: Dánska začínajúca spoločnosť hľadá výrobcov produktov starostlivosti o pleť súkromných značiek.
Dánska začínajúca spoločnosť s vlastnou značkou je na ceste k založeniu internetového obchodu s výrobkami starostlivosti o pleť. Dánska spoločnosť preto hľadá výrobcov produktov starostlivosti o pleť a pokiaľ možno aj fliaš/pohárov/túb/obalov. Z logistických dôvodov sú preferovaní európski výrobcovia.

BRES20230928006: Hľadajú sa výrobcovia strojov na balenie škatúľ z vlnitej a šedej lepenky a zariadení na digitálne viazanie.
Španielsky distribútor hľadá výrobcov strojov na balenie škatúľ z vlnitej a šedej lepenky a digitálneho viazacieho zariadenia. Požadovaným druhom partnerstva je distribučná dohoda

BRFI20231026001: Fínsky startup hľadá výrobcu plastových bazénov s chladením z regiónu EÚ, ktorý by nahradil čínskeho dodávateľa.
Začínajúca spoločnosť, ktorá predáva studené bazény spotrebiteľom, hľadá dodávateľa bazénov z EÚ. Bazény sú odolné sudové a vaňové bazény pre dospelých, ktoré musia odolávať UV žiareniu a vonkajším teplotám, pretože sa dajú používať vonku aj vnútri. Objem základného bazéna je 350 litrov; prémiové verzie bazéna sú väčšie. Prémiové bazény sú nafukovacie a vyrobené z materiálu podobného stojacemu paddleboardu (SUP-board). Základný bazén má nafukovacie a pevné PVC časti.

BRGB20231026005: Britská spoločnosť, ktorá vlastní IP na výrobu ergonomického a udržateľného odevu pre pacientov, hľadá dodávateľov textilu v EÚ, ktorí sú schopní dodávať do Spojeného kráľovstva podľa poskytnutých špecifikácií.
Miera malých a stredných podnikov v Spojenom kráľovstve na trhu s oblečením pre pacientov. Ponuka inovatívnych nemocničných odevov na zlepšenie blahobytu pacientov a efektívnosti zdravotníckych organizácií. MSP hľadá výrobcu v EÚ so špecifickými schopnosťami na výrobu inovatívnych odevov vo veľkom (20 000 – 100 000) a odoslaných do Spojeného kráľovstva.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  2.11.2023 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 299 krát | Zdieľajte na facebooku