Obchodné požiadavky november I/2023

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Aktualizovali sme zoznam obchodných požiadaviek za prvú polovicu mesiaca november 2023.

BRSE20231101001: Švédsky klient hľadá sprejové fľaše na dávkovanie prášku
Klientom je spoločnosť, ktorá vyrába a predáva vlastný prírodný telový púder. Výrobok sa skladá z fľaštičky s pumpičkovým rozprašovačom (pružinová funkcia) určenej špeciálne na dávkovanie prášku. V súčasnosti je fľaša vyrobená z čierneho PET plastu a má kapacitu približne 20 gramov prášku (čo zodpovedá 30 ml tekutiny). Spoločnosť v súčasnosti hľadá alternatívnu fľašu vyrobenú z recyklovaných materiálov s rovnakou funkčnosťou a účelom, ako je opísané vyššie.

BRDE20231102009: Nemecký malý výrobca lekárskeho nábytku vyrobený v Nemecku hľadá pre svoje produkty alternatívy, ktoré sú ekologickejšie ako tradičná pena.
Nemecká spoločnosť, ktorá vyrába vysokokvalitný zdravotnícky nábytok vyrobený v Nemecku, hľadá ekologické riešenia peny vyrobené v Európe.

BRSE20231102019 Švédska spoločnosť SaaS, ktorá ponúka efektívny nástroj v stavebníctve, hľadá agentov pre expanziu do Holandska
Švédska spoločnosť ponúka inovatívnu digitálnu službu pre manažment stavebnej hmoty, ktorá má modernizovaný prístup k riadeniu vyťažených hmôt na staveniskách, pokrývajúcich rôzne typy projektov, ako sú tunely, výstavba ciest a staveniská. Služba bola vyvinutá vo Švédsku, aby vyhovovala špecifickým potrebám švédskych úradov, a v súčasnosti ju využíva niekoľko významných medzinárodných stavebných spoločností. Teraz sa snažia expandovať na ďalšie trhy, počnúc BeneLuxom.

BRFI20231031005: Fínsky MSP hľadá výrobcu silikónových alebo latexových cumlíkov na fľaše
Fínsky MSP vyvinul zariadenie na kŕmenie šteniatok/mačiatok. Spoločnosť hľadá výrobcu silikónových alebo latexových cumlíkov na fľaše, ktoré sú súčasťou kŕmneho zariadenia. Preferovaným typom partnerstva je dlhodobá dodávateľská zmluva.

BRGR20231103009: Grécka spoločnosť so sídlom na Kréte hľadá výrobcov inovatívnych zavlažovacích produktov, aby ich mohla distribuovať v južnom Grécku.
Grécka spoločnosť sídli na ostrove Kréta a špecializuje sa na obchod s poľnohospodárskymi traktormi, poľnohospodárskymi strojmi a spotrebným materiálom, záhradníckym náradím, zavlažovacími systémami, klimatizačnými zariadeniami a sanitárnou keramikou. Spoločnosť hľadá inteligentné zavlažovacie systémy a inovatívne zavlažovacie technológie pre otvorené priestranstvá a skleníky.
Predpokladá sa spolupráca vo forme zmluvy o obchodnom zastúpení alebo zmluvy o distribučných službách.

BRIE20231107021: Írsky módny start-up, ktorý sa špecializuje na vysokokvalitné a udržateľné produkty „na voľný čas“ pre ženy, s cieľom uzavrieť partnerskú dohodu s európskym výrobcom dámskeho oblečenia
Klientom je írska značka oblečenia, ktorá vznikla v roku 2023. Zameriava sa predovšetkým na ponúkanie vysokokvalitných, udržateľných produktov ženám, ktoré si uvedomujú módu a určujú trendy, a tým, ktoré našli svoju štýlovú identitu. Klient hľadá partnerstvo s európskym výrobcom dámskeho oblečenia na rozšírenie svojho podnikania.

BRFR20231107027: Francúzska spoločnosť špecializujúca sa na e-liquidy do elektronických cigariet (vape) hľadá dodávateľov rastlinného glycerínu, monopropylénglykolu, koncentrovaných dochucovadiel pre vapy a obaly (fľaše).
Francúzska spoločnosť špecializujúca sa na e-liquidy do elektronických cigariet (vape) hľadá dodávateľov rastlinného glycerínu, monopropylénglykolu a koncentrovaných príchutí pre vapy a obaly.
Spoločnosť hľadá dodávateľov surovín v Európe a zahraničí pre:
Rastlinný glycerín / Mono Propylene Glycol / Koncentrované arómy pre vape
Hľadajú tiež dodávateľov nádob: 1 liter/70ml/30ml/10ml fľaša

BRRS20231108002: Srbský distribútor hľadá dodávateľov inovatívnych liečiv a zdravotníckych pomôcok z európskych krajín
Srbský distribútor liečiv a zdravotníckych produktov a pomôcok hľadá dodávateľov, ktorí chcú vstúpiť na srbský trh. Produkty môžu byť registrované aj neregistrované. Spoločnosť pôsobí 26 rokov v obchode a spolupracuje s niekoľkými farmaceutickými spoločnosťami po celom svete. Spoločnosť hľadá partnerov na základe dohody o distribučných službách.

BRPL20231110010: Poľský certifikovaný výrobca a exportér ponúka široký sortiment prepravných paliet a špecializovaných kontajnerov.
Certifikovaný výrobca a vývozca priemyselných výrobkov z vysoko kvalitnej ocele, vrátane paliet odolných voči poveternostným vplyvom, kovových konštrukcií a častí konštrukcií hľadá distribútorov.

BRGR20231110012: Grécka spoločnosť so sídlom v Komotini, ktorá pestuje čerstvé bylinky a vyrába balené bylinkové čaje, nápoje, pochutiny, hľadá európskeho dodávateľa bio sušeného ovocia a konkrétne kúskov bio jahôd na pridávanie do bylinných zmesí.
Spoločnosť, ktorá sa zaviazala poskytovať vysokokvalitné a organické ponuky, teraz aktívne hľadá spoľahlivého európskeho dodávateľa organického sušeného ovocia, aby zlepšila svoj produktový rad.
Spoločnosť hľadá najmä dodávateľa, ktorý by mohol poskytnúť kúsky bio jahôd, kľúčovú zložku, ktorá bude bez problémov integrovaná do ich bylinných zmesí.

BRDE20231110023: Nemecký internetový predajca hľadá na dodávateľskú zmluvu výrobcu potravín a doplnkových krmív pre zvieratá
Nemecká e-commerce platforma, ktorá sa zaoberá rôznymi spotrebiteľskými produktmi, by chcela ďalej rozširovať svoje portfólio. Hľadajú teda výrobcu krmív a doplnkových krmív pre zvieratá, najmä prášku zo slávok zelených. Predpokladá sa spolupráca na základe dodávateľskej zmluvy.

BRDE20231110029: Nemecký internetový predajca hľadá výrobcu podpaľovacej vlny na základe dodávateľskej zmluvy
Nemecká e-commerce platforma, ktorá sa zaoberá rôznymi spotrebiteľskými produktmi, by chcela ďalej rozširovať svoje portfólio. Preto hľadajú výrobcu podpaľovacej vlny. Predpokladá sa spolupráca na základe dodávateľskej zmluvy.

BRDK20231113005: Malý dánsky start-up hľadá európskych výrobcov spodnej bielizne s nízkou veľkosťou objednávok.
Spotrebiteľská značka so sídlom v Kodani hľadá výrobcu spodnej bielizne, ktorý by mu pomohol vyvinúť nohavičky vyzerajúce ako oblečenie so zabudovanými vyhrievacími vankúšikmi na zmiernenie menštruačných bolestí. Hľadajú výrobcu, ktorý môže začať s malými objemami objednávok a zlepšiť dizajn a kvalitu svojho prototypu.

BRRO20231113013 Rumunský výrobca modulových drevodomov hľadá dodávateľov preglejky v Európe, najmä z Poľska, Českej republiky, Slovenska, Maďarska alebo Bulharska
Rumunská spoločnosť SKANDE PREFAB SRL vyrába prefabrikované modulárne domy navrhnuté tak, aby eliminovali zložitosť a stres spojený s výstavbou tradičného domu. Vyvinuli riešenie bývania, ktoré rešpektuje kvalitu aj pohodlie, pričom každý dom postavený odráža pozornosť k detailu a rešpekt k životnému prostrediu. Spoločnosť hľadá dlhodobú spoluprácu s partnermi z Európy, najmä s výrobcami a distribútormi preglejky.

BRRO20231113014 Rumunský výrobca modulových drevených domov a malých domčekov hľadá výrobcov a distribútorov prívesov na prepravu domov
Rumunská spoločnosť SKANDE PREFAB SRL vyrába prefabrikované modulárne domy a malé domčeky navrhnuté tak, aby eliminovali zložitosť a stres spojený s výstavbou tradičného domu. Vyvinuli riešenie bývania, ktoré rešpektuje kvalitu aj pohodlie, pričom každý dom postavený odráža pozornosť k detailu a rešpekt k životnému prostrediu. Spoločnosť hľadá dlhodobú spoluprácu s výrobcami a distribútormi prívesov na prepravu domov.

BRFR20231115004 Francúzska spoločnosť hľadá partnera na spracovanie strukovín alebo strukovinových múk na proteínové koncentráty pre ľudskú spotrebu.
Francúzske výskumné a vývojové laboratórium, dcérska spoločnosť kooperatívnej skupiny, by chcelo zvýšiť hodnotu niektorých semien strukovín a strukovín získaním proteínového koncentrátu (obsah bielkovín: približne 50 %). Hľadajú továreň, ktorá mechanicky premieňa strukovinovú múku na bielkovinový koncentrát. Implementovaná musí byť technológia suchej frakcionácie – turboseparácia
 
  16.11.2023 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 410 krát | Zdieľajte na facebooku