Obchodné požiadavky november II/2023

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Aktualizovali sme zoznam obchodných požiadaviek za druhú polovicu mesiaca november 2023.

BRDE20231116006: Nemecká spoločnosť vyrábajúca jedlé oleje hľadá dodávateľa organického lecitínu
Spoločnosť je olejáreň, ktorá dlhé roky vyrába jedlé oleje a olejové koláče v bio kvalite, hľadá dodávateľa bio lecitínu.

BRIT20231120009: Talianska spoločnosť pôsobiaca v oblasti likvidácie fotovoltaických (FV) modulov hľadá partnerov ochotných získať získané materiály (zadná fólia + sklo)
Taliansky MSP pôsobiaci v oblasti likvidácie fotovoltaických modulov po dobe životnosti hľadá efektívnejšie možnosti zhodnotenia surovín a cenných materiálov získaných z procesov likvidácie. Spoločnosť hľadá partnerov z EÚ so záujmom o spracovanie FV modulov po oddelení hliníkového rámu a rozvodnej skrinky.

BRDK20231114006: Popredný dánsky internetový predajca hľadá dodávateľov (značky) potrieb pre bábätká a deti
Dánska spoločnosť, ktorá online predáva vysokokvalitné detské produkty, ako je oblečenie, doplnky, hračky a vybavenie, hľadá nových partnerov, ktorí môžu ponúknuť inovatívne a praktické produkty pre deti, bábätká a batoľatá, najmä tie, ktoré sú vhodné na outdoorové aktivity a cestovanie. Predpokladaná spolupráca je vo forme obchodnej dohody.

BRDK20231122012: Dánska značka tašiek, ktorá sa zaviazala k udržateľnosti, hľadá výrobného partnera
Organizácia je v procese identifikácie výrobného partnera na uľahčenie výroby ich udržateľného produktového radu. Potenciálny partner by mal mať osvedčené výsledky vo výrobe vysokokvalitných produktov a byť schopný poskytnúť potrebnú podporu a služby na urýchlenie vstupu produktu na trh. Predpokladané partnerstvo bude formalizované dohodou o výrobe.

BRES20231124009: Španielska spoločnosť zaoberajúca sa bábikami hľadá obchodné zmluvy na distribúciu svojich produktov na trhoch, čím si vytvára solídny obraz svojej značky v súlade s hodnotami spoločnosti.
Španielska spoločnosť špecializujúca sa na výrobu vysokokvalitných a ručne vyrábaných bábik je známa tým, že vyrába bábiky s dôrazom na všetky detaily a používa bezpečné a ekologické materiály. Ponúkajú širokú škálu zbierok bábik, vrátane rôznych etník a štýlov, s rôznymi účelmi, zábavnými, ale aj vzdelávacími. Hľadajú komerčných distribútorov, aby sa dostali na nové trhy v Európe a mimo nej, najmä z Južnej Ameriky

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  1.12.2023 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 293 krát | Zdieľajte na facebooku