09.02.2024: Meet the Buyer - Construction, Engineering and Sustainable Energy

Tohtoročné hybridné podujatie ponúka aj vzrušujúce plenárne zasadnutia odborníkov, ktorí sa podelia o svoje postrehy a poznatky o najnovších trendoch vo vznikajúcom priestore „udržateľnosti sektora“ a preskúmajú „spotrebiteľské trendy a nové priestory príležitostí“.

Dátum: 09.02.2023
Miesto: hybrid
Registrácia prebieha do: 08.02.2023

Podujatie je otvorené pre mikropodniky, malé a stredné podniky a veľké podniky, ktoré aktívne hľadajú nové možnosti predaja a exportu s kupujúcimi z Írska az celej Európy.
Poznámka: Delegáti sa musia zúčastniť ranných stretnutí, aby sa mohli zúčastniť na stretnutiach B2B kupujúcich.
Vzrušujúca príležitosť na vytvorenie nových obchodných príležitostí na rast medzi poprednými írskymi stavebnými, energetickými a strojárskymi spoločnosťami a európskou sieťou kupujúcich!

Prečo sa zúčastniť:
OBCHODNÉ PRÍLEŽITOSTI: Podujatie poskytuje skvelú príležitosť stretnúť sa a spojiť sa s inovatívnymi spoločnosťami a poprednými nákupcami, ktorí sú pripravení podnikať v roku 2024.
PRESKÚMAJTE NOVÉ PRODUKTY A SLUŽBY: Podujatie Construction, Energy and Engineering 2024 predstavuje „najlepšie vo svojej triede“ inovatívnych írskych spoločností. Účastníci aktívne hľadajú nových obchodných partnerov na medzinárodných trhoch pre svoje popredné svetové produkty a služby.
BUDOVANIE POVEDOMIA O ZNAČKE: Ak ste vlastníkom firmy alebo podnikateľom, účasť na podujatí môže byť skvelým spôsobom, ako vybudovať povedomie o značke u kupujúcich z trhov EÚ a Spojeného kráľovstva.
ZDIEĽANIE ZNALOSTÍ: Podujatie zahŕňa odborných rečníkov, ktorí zdieľajú svoje postrehy a poznatky o nových trendoch v týchto vznikajúcich sektoroch.
ODBORNÉ A MYŠLIENKOVÉ VEDENIE: Spojte sa so sektorovými odborníkmi a myšlienkovými lídrami, ktorí sú v popredí odvetvia stavebníctva, strojárstva a udržateľnej energie v Európe a Spojenom kráľovstve. Získajte prístup k týmto jednotlivcom a učte sa z ich skúseností a poznatkov.
SPOLUPRÁCA: Podujatie je skvelou príležitosťou na spoluprácu s ostatnými v odvetví stavebníctva, strojárstva a udržateľnej energetiky. Účastníci sa môžu stretnúť s potenciálnymi partnermi, spolupracovníkmi alebo dokonca konkurentmi a zdieľať nápady a postrehy.
 

Prílohy

Agenda [  PDF - 169,6 kB]
  15.12.2023 | Autor: Enterprise Europe Network | Veľtrhy, výstavy ... | zobrazené: 208 krát | Zdieľajte na facebooku