Technologické požiadavky december I/2023

Hľadáte nové technológie, procesy alebo know-how? Aktualizovali sme zoznam technologických požiadaviek za prvú polovicu mesiaca december 2023.

TRFR20231201014: Profesionálny výrobca neoprénových produktov z Francúzska hľadá novú vodotesnú a strečovú montážnu technológiu.
Dnes spoločnosť vyrábajúca neoprénové produkty navrhuje produkty v GBS (Glue Blind Stitch). Na zajtrajšok má ambíciu nájsť vodotesnú a strečovú zostavu, ktorá by mohla nahradiť GBS. Spoločnosť by chcela nájsť spoločnosti, ktoré majú záujem o výskum a vývoj, aby inovovali montáž neoprénových neoprénových oblekov.

TRDE20231201018: Nemecký vesmírny Startup hľadá dodávateľa silicidového náteru R512E na dlhodobú výrobnú dohodu
Nemecký startup New Space, ktorý sa špecializuje na dizajn, vývoj a výrobu vysokovýkonných komponentov pre satelitné pohonné systémy využívajúce aditívnu výrobu, hľadá poskytovateľa služieb pre silicidový náter R512E. Predpokladaným typom spolupráce je dohoda o výrobe.

TRIE20231206013: Írska spoločnosť zaoberajúca sa dizajnom luxusných úpletov hľadá partnerskú zmluvu s dodávateľom kašmírovej priadze všetkých druhov.
Klient ponúka luxusné úplety navrhnuté a vyrobené v Írsku, konkrétne kašmír a ručne pletený Aran. Klient podniká od roku 2016 a svoje luxusné úpletové výrobky ponúka po celom Írsku. Klient sa snaží rozšíriť svoje podnikanie na medzinárodnej úrovni a hľadá nového dodávateľa vysokokvalitnej kašmírovej priadze všetkých rozmerov.

TRIE20231208005: Írska spoločnosť hľadá vedúceho vedca polymérov na zlepšenie výsledkov pacientov pri náhrade srdcovej chlopne.
Írska spoločnosť so sídlom v západnom Írsku hľadá vedúceho vedca polymérov na zlepšenie výsledkov pacientov pri náhrade srdcovej chlopne. Cieľom spoločnosti je zmeniť spôsob výroby srdcových chlopní s víziou udržateľnosti pre pacienta a planétu.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  15.12.2023 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 349 krát | Zdieľajte na facebooku