Obchodné požiadavky december II/2023

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Aktualizovali sme zoznam obchodných požiadaviek za druhú polovicu mesiaca december 2023.

BRES20231218017: Španielska spoločnosť hľadá dodávateľov vlasov, ktoré sa majú implantovať do bábik, ktoré vyrábajú
Španielska spoločnosť špecializujúca sa na výrobu vysokokvalitných a ručne vyrábaných bábik, je známe tým, že vyrába bábiky s dôrazom na všetky detaily a používa bezpečné a ekologické materiály. Ponúkajú širokú škálu zbierok bábik vrátane rôznych etník a štýlov s rôznymi účelmi, zábavnými ale aj vzdelávacími. Hľadajú poskytovateľov vlasov vyrobených z nylonu pre bábiky, ktoré vyrábajú, aby uzavreli obchodné dohody.

BRRO20231220005: Rumunská spoločnosť špecializovaná na občianske stavby má záujem o spoluprácu s dodávateľmi debniacich systémov na základe dodávateľských zmlúv.
Rumunská stavebná spoločnosť hľadá debniace systémy a komponenty pre svoje stavebné projekty. Chceli by medzinárodne spolupracovať s európskymi partnermi v rámci dodávateľských dohôd.

BRFR20231215008: Francúzska značka prírodnej kozmetiky hľadá predajcov alebo distribútorov na trhoch EÚ a iných krajinách.
Francúzsky výrobca produktov udržateľnej prírodnej kozmetiky, ako sú tekuté mydlá a sprchové gély, 100% vyrobený vo Francúzsku, výhradne z prírodných, vysokokvalitných ingrediencií, hľadá kupujúcich, predajcov alebo distribútorov na trhoch EÚ a iných krajinách prostredníctvom obchodnej alebo distribučnej zmluvy o poskytovaní služieb.

BRGR20231220009: Grécky výrobca obrazov a lakov hľadá partnerov
Spoločnosť už viac ako 35 rokov vyrába farby a laky a vyrába produkty, ktoré sú užívateľsky prívetivé a šetrné k životnému prostrediu. Na dosiahnutie najlepších výsledkov z našich produktov používame prvotriedne a vynikajúce suroviny z najspoľahlivejších chemických odvetví Grécka a Európy a postupy kontrolované kvalitou pred výrobou. Spoločnosť hľadá partnerov a distribútorov na predaj

BRDE20231220011: Nemecká spoločnosť hľadá dodávateľov poťahových materiálov, ako sú látky alebo vlna, z východnej Európy
Nemecká spoločnosť vyrába čalúnený nábytok podľa tradičného remeselného spracovania už mnoho rokov. Špecializuje sa na výrobu čalúneného nábytku na mieru. Hľadajú dodávateľov z východnej Európy, ktorí môžu v rámci obchodnej dohody ponúknuť spoločnosti poťahové materiály ako látky, rúno a pod.

BRGB20231220014: Spoločnosť zaoberajúca sa zdravou výživou čriev so sídlom v Spojenom kráľovstve, ktorá sa špecializuje na pochutiny z fermentovaného ovocia, sa snaží outsourcovať výrobu svojich lyofilizovaných produktov v EÚ.
Spoločnosť je ocenená firma s probiotickými pochutinami so sídlom v Spojenom kráľovstve, ktorá chce outsourcovať výrobu svojich mrazom sušených fermentovaných ovocných pochutín.
Hľadajú výrobcov v EÚ, ktorí dokážu postupovať podľa ich unikátnej receptúry pri výrobe, pracovať s už existujúcimi silikónovými formami, vykonávať lyofilizáciu produktu a dodávať tokové balenie finálneho produktu.
Spoločnosť sa snaží uzavrieť zmluvu o obchodnej spolupráci s vhodným dodávateľom.

BRRO20231206003: Rumunský výrobca ručne vyrábaných dámskych tašiek hľadá dodávateľa kožených doplnkov na základe dodávateľských dohôd
Rumunská spoločnosť špecializujúca sa na ručnú výrobu kožených tašiek pre dámy. Produkty spoločnosti kombinujú kožu s inými nekonvenčnými materiálmi (ako plast, drevo a iné) a sú dostupné v rôznych tvaroch a veľkostiach. Spoločnosť sa snaží diverzifikovať svoju sieť obchodných partnerov identifikáciou medzinárodných dodávateľov rôznych doplnkov pre kožený tovar. Spolupráca so zainteresovanými partnermi bude založená na dodávateľských dohodách.

BRAT20231222008: Rakúsky veľkoobchod pre pekárne hľadá výrobcu masla a masla pre lístkového cesto.
Tento rakúsky veľkoobchodník, ktorý obsluhuje pekárne aj pekárske veľkoobchody, v súčasnosti predáva niekoľko 100 ton masla vrátane troch kľúčových ponúk:
- 10 kg maslové bloky
- 25 kg maslové bloky
- maslo na lístkového cesta
Hľadajú medzinárodnú spoločnosť schopnú poskytnúť tieto varianty masla.

BRRO20231227013 Rumunská spoločnosť - výrobca sušienok, perníkov, koláčov, krokiet, sušienok - hľadá dodávateľov cukru, flexibilných obalov, etikiet
Spoločnosť má záujem nájsť partnerov, ktorí dokážu dodať suroviny ako cukor, flexibilné obaly, etikety a pod.

BRRO20231227014: Rumunská spoločnosť - výrobca kozmetických a farmaceutických produktov (vrátane tekutého mydla, sprchového gélu) - hľadá dodávateľov ingrediencií a surovín
Spoločnosť má záujem nájsť partnerov, ktorí môžu dodávať suroviny ako povrchovo aktívne látky, parfumy, flexibilné obaly, etikety atď.

BRSI20231227017: Slovinská spoločnosť hľadá partnerov v organickom certifikovanom veľkoobchode a výrobe
Tento certifikovaný organický veľkoobchodník a výrobca so sídlom v Celje v Slovinsku vytvára finálne produkty pre hlavné trhové reťazce a ich vlastné značky. Neustále hľadajú nové partnerstvá pre organické materiály a produkty a ponúkajú flexibilný vývoj produktov s interným dizajnérskym štúdiom.

BRSI20231227019: Slovinská spoločnosť hľadá partnerov v cukrárskom a potravinárskom priemysle pre kvalitné, certifikované suroviny
Táto slovinská spoločnosť založená v roku 1992 je hlavným dodávateľom v Európe a SIS pre kakaový prášok, maslo a bôby z Ázie a Afriky.

BRSI20231228005: Slovinská spoločnosť hľadá partnerov pre vstrekovanie jednozložkových a dvojzložkových plastov pre použitie v automobilovom priemysle.
Slovinský výrobca špecializujúci sa na výrobu bovdenov pre automobilový priemysel a technicky zložitých vstrekovaných plastových komponentov hľadá partnera so skúsenosťami s pokročilými technológiami vstrekovania. To zahŕňa odborné znalosti v oblasti jednozložkového (1K) a dvojzložkového (2K) lisovania, ktoré je nevyhnutné na výrobu zložitých zostáv z viacerých materiálov, ktoré vyžadujú rôzne vlastnosti, ako je tvrdosť a flexibilita.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  2.1.2024 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 345 krát | Zdieľajte na facebooku