Obchodné požiadavky január I/2024

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Aktualizovali sme zoznam obchodných požiadaviek za prvú polovicu mesiaca január 2024.

BRDK20240103003: Dánska spoločnosť hľadá dodávateľov kvalitných glampingových stanov.
Dánska spoločnosť hľadá dodávateľov v Európe, aby mali vo svojom dodávateľskom reťazci odolnosť. Pomer ceny a kvality je stále dôležitý, ale dôležitá je aj odolnosť.

BRAT20240104007: Rakúsky vývojár vysoko účinných produktov proti vypadávaniu vlasov hľadá výrobcu a full-service plniča pre svoje produkty na základe jeho zloženia.
Hľadaný outsourcingový partner pre výrobu, plnenie, označovanie a balenie tekutých a polotuhých kozmetických produktov. Rakúska spoločnosť vyvinula vysoko účinné prípravky proti vypadávaniu vlasov. Ide o dokonale zladené inteligentné produkty, ktoré čistia, ošetrujú, opravujú a posilňujú pokožku hlavy. 12 rôznych produktov je založených na prírodných zložkách, ktoré si musí zakúpiť partner, ktoré hľadá podľa vývojárskych receptúr a špecifikácií.

BRDE20230824013: Nemecký hodinár hľadá sklársku dielňu schopnú vyrobiť špeciálne sklenené kryty na rôzne typy hodín na základe dodávateľskej zmluvy
Nemecká tradičná hodinová manufaktúra navrhuje a vyrába jedinečné majstrovské diela hodín. Exkluzívne a vysoko presné hodiny sú individuálne navrhnuté podľa požiadaviek zákazníka a sú ručne vyrábané kus po kuse. Hodinár hľadá sklára na remeselnú výrobu oválnych a okrúhlych sklenených kupol pre mechanické stolové hodiny. Uvažuje sa o spolupráci na základe dodávateľskej zmluvy so sklárskymi dielňami z Českej republiky alebo iných východoeurópskych krajín.

BRGB20240105015: Britský MSP vyvíjajúci platformovú technológiu využívajúcu nové malé molekuly na inhibíciu proliferácie rakoviny hľadá komerčného subdodávateľa na testovanie týchto inovatívnych molekúl v predklinických skúškach na zvieracom modeli rakoviny.
Spoločnosť zaoberajúca sa výskumom a vývojom, ktorá vyvinula novú triedu malých molekúl ponúkajúcich jedinečný mechanizmus účinku špecificky navrhnutý na inhibíciu bunkovej proliferácie pri vysoko agresívnych rakovinách, počnúc trojnásobne negatívnou rakovinou prsníka. Zhromaždil silný dôkaz o koncepčných údajoch, že molekuly ilustrujú priaznivú účinnosť, bezpečnosť a farmakokinetické profily in vitro a hľadá komerčných spolupracovníkov, schopných a certifikovaných na testovanie molekúl v predklinických testoch na zvieratách.

BRRO20240108014: Rumunská spoločnosť pôsobiaca v oblasti distribúcie profesionálnych semien zeleniny, veľkokultúrnych semien, pesticídov a hnojív hľadá dlhodobých dodávateľov
Spoločnosť sídli v juhozápadnom regióne Oltenia v Rumunsku a už viac ako 19 rokov pôsobí v oblasti distribúcie profesionálnych osív, pesticídov a hnojív a dodáva produkty do celej krajiny. Spoločnosť hľadá nových dlhodobých dodávateľov širokého sortimentu: pesticídy a hnojivá, prípravky na ochranu rastlín, osivá veľkých plodín alebo profesionálne osivá zeleniny. Spolupráca bude prebiehať na základe dodávateľskej zmluvy.

BRGB20231211013: Spoločnosť vyrábajúca domáce potreby na báze rastlín, ktorá hľadá ďalšie podobné produkty na rozšírenie sortimentu
Stroodles vyrába slamky na pitie vyrobené z cestovín. Sú udržateľné a rozložiteľné. Vyrábajú tiež misky a taniere na rozšírenie sortimentu. Hľadajú podobné produkty, aby zvýšili hodnotu svojej existujúcej ponuky.

BRRO20240109006: Spoločnosť z Rumunska chce nakupovať suroviny na výrobu PVC dosiek na základe obchodnej zmluvy.
Rumunská spoločnosť chce nakupovať suroviny od medzinárodného dodávateľa, aby znížila náklady. Spoločnosť má záujem o kvalitné suroviny na zabezpečenie výroby kvalitných PVC dosiek na základe obchodnej dohody.

BRDE20240109010: Nemecká obchodná spoločnosť hľadá výrobcu odpadkových košov na základe obchodnej alebo dodávateľskej zmluvy
Nemecká online obchodná spoločnosť, ktorá sa špecializuje na spotrebný tovar, neustále hľadá nové produkty, ktoré by pridala do svojho portfólia značky D2C. Hľadajú výrobcu moderných odpadkových košov do kuchýň alebo kúpeľní na základe obchodnej alebo dodávateľskej zmluvy.

BRDE20240110004: Nemecká obchodná spoločnosť hľadá výrobcu tlakových postrekovačov na základe obchodnej alebo dodávateľskej zmluvy
Nemecká online obchodná spoločnosť, ktorá sa špecializuje na spotrebný tovar, neustále hľadá nové produkty, ktoré by pridala do svojho portfólia značky D2C. Hľadajú výrobcu plastových tlakových postrekovačov používaných v záhradách alebo na čistenie áut na základe obchodnej alebo dodávateľskej zmluvy.

BRUA20240111009: Ukrajinská spoločnosť hľadá investorov na vytvorenie agropriemyselného parku "AQUAPONICS"
Pozemok sa nachádza v okrese Khmelnytskyi v obci Pasichna, 35 km od mesta Chmelnytskyi. V blízkosti tejto lokality prechádza spevnená cesta, elektrické vedenie s výkonom 35 kW a les o rozlohe cca 250 hektárov. Výroba biopotravín. Technológia umožňuje produkovať cenné druhy jeseterov v UZV na získavanie ikry a mäsových výrobkov v symbióze so skleníkovými rastlinami, ktoré sa navzájom ovplyvňujú.

BRSE20240111007: Švédsky e-shop hľadá dodávateľa obalových materiálov vhodných na prepravu produktov v kartónových krabiciach
Švédsky e-shop, ktorý predáva dekoratívne bytové interiérové lišty, rímsy a lišty, hľadá dodávateľa obalových materiálov vhodných na prepravu produktov v kartónových krabiciach. Spoločnosť dodáva svoje produkty do tuzemska aj do zahraničia. Spoločnosť sa snaží nájsť nových dodávateľov pre obalové materiály, pokiaľ ide o baliacu pásku, zákazkovú potlačenú pásku, kraftový papier, samouzamykacie kartónové škatule, bublinkové fólie, rolky stretch fólie a termoetikety.

BRPT20240112012: Portugalská značka Sustainable Fashion hľadá dodávateľov vegánskej alebo syntetickej kože
Sme spoločnosť so sídlom v Lisabone, ktorá prevádzkuje módnu značku. Naša značka dodáva udržateľné, kvalitné a lokálne vyrábané odevy a doplnky. Momentálne hľadáme dodávateľa vegánskej kože na výrobu doplnkov ako sú malé peňaženky / vrecúška. Vyžaduje sa trvanlivosť a transparentná výroba. Použitie recyklovaných materiálov je vysoko cenené.

BRDE20240112010: Nemecká technologická spoločnosť z vodíkového priemyslu hľadá dodávateľov pre priemyselné využitie vodíkových projektov
Nemecká spoločnosť ponúka proces skladovania energie na báze vodíka a oxidu železa. Spoločnosť hľadá dlhodobé partnerstvo s dodávateľmi pre svoju hlavnú technológiu v oblasti meracej techniky a strojárstva a/alebo kontakt s dodávateľmi SOFC a SOEC, výrobcami vodíkových ICE (spaľovacích motorov) a systémovými integrátormi.

BRLT20240115003: Litovský výrobca kovových výrobkov hľadá výrobcov alebo dodávateľov plechov z nehrdzavejúcej ocele
Spoločnosť z Litvy vyrába prispôsobené nerezové vybavenie pre profesionálne kuchyne. Spoločnosť hľadá výrobcov alebo dodávateľov nerezových leštených plechov. Ponúka sa spolupráca na základe výrobnej alebo dodávateľskej zmluvy.

V prípade  otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  16.1.2024 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 276 krát | Zdieľajte na facebooku