Technologické požiadavky február I/2024

Hľadáte nové technológie, procesy alebo know-how? Aktualizovali sme zoznam technologických požiadaviek za prvú polovicu mesiaca február 2024.

TRIE20240202017: Írska platforma Carbon Management and Carbon Exchange SaaS hľadá partnerstvo s univerzitami alebo inštitúciami výskumu a vývoja schopnými vyvinúť technológiu AI a strojového učenia na ochranu pred podvodnými transakciami s kompenzáciou uhlíka.
Írska platforma Carbon Management and Carbon Exchange SaaS hľadá partnerstvo s univerzitami alebo inštitúciami výskumu a vývoja schopnými vyvinúť technológiu AI a strojového učenia na ochranu pred podvodnými transakciami s kompenzáciou uhlíka. Jednoducho, platforma spája podniky s miestnymi vlastníkmi pôdy, aby im pomohla splniť ich čisté nulové ciele. Klientska platforma uľahčuje nákup zaručených, certifikovaných a overených uhlíkových kreditov a kreditov za biodiverzitu v súlade s revidovaným uhlíkovým rámcom EÚ.

TRFR20240202019: Francúzsky dodávateľ trvalo udržateľných riešení a procesov pre mechanické spracovanie prášku hľadá priemyselné odvetvia alebo laboratóriá s doplnkovými riešeniami pre mletie, sušenie, mikronizáciu, klasifikáciu, spracovanie suchého prášku alebo extrakciu bielkovín
Od roku 1933 sa francúzska spoločnosť špecializuje na dizajn a výrobu priemyselných zariadení na mletie, sušenie, mikronizáciu, klasifikáciu a spracovanie suchého prášku, od laboratórneho po priemyselné. Ich riešenia sú použiteľné v rôznych odvetviach vrátane mlynárstva, agropotravinárstva, chémie, minerálov, stavebných materiálov a ďalších priemyselných odvetví. Hľadajú odvetvia alebo laboratóriá ponúkajúce doplnkové technológie.

TRAT20240205020: Výskum a prototypovanie polovodičových tenkovrstvových zariadení so selektívnymi kontaktmi na spojenie tepla a elektrického prúdu
Rakúsky výrobca tepelných čerpadiel chce postaviť ďalšiu generáciu tepelných čerpadiel na báze polovodičových prvkov. Takéto zariadenia by mohli prenášať teplo, aby fungovali ako nákladovo efektívne, škálovateľné a tiché tepelné čerpadlo na akýkoľvek účel. Na základe obchodných dohôd spoločnosť hľadá partnerov v oblasti výskumu a výroby polovodičov, aby (1) zhodnotili realizovateľnosť myšlienky použiť polovodiče ako tepelné čerpadlá, (2) vytvorili konzorcium na výskum a výrobu prototypov.

TRRO20240214003: Rumunská spoločnosť špecializujúca sa na distribúciu potravinárskych výrobkov hľadá dodávateľov výrobnej linky na syr mozzarella s príslušným školením a technickou pomocou
Rumunská spoločnosť s viac ako 20-ročnými skúsenosťami na trhu sa špecializuje na distribúciu potravinárskych výrobkov pre spoločnosti v maloobchode a HoReCa, ako aj súkromné osoby. S cieľom diverzifikovať svoju činnosť spoločnosť hľadá nových medzinárodných obchodných partnerov schopných dodať výrobnú linku na syr mozzarella. Zainteresovaní partneri by mali byť schopní ponúknuť príslušné školenia a technickú pomoc.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  16.2.2024 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 272 krát | Zdieľajte na facebooku