Obchodné požiadavky marec II/2024

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Aktualizovali sme zoznam obchodných požiadaviek za druhú polovicu mesiaca marec 2024.

BRRO20231227010: Rumunská spoločnosť zaoberajúca sa stavebnými a bytovými materiálmi ponúka svoje predajné kanály spoločnostiam, ktoré chcú propagovať/predávať svoje výrobky
Spoločnosť sídli v juhozápadnom regióne Oltenia v Rumunsku a už viac ako 18 rokov pôsobí v oblasti distribúcie stavebných a bytových materiálov. Spoločnosť sa snaží pôsobiť ako distribútor produktov inej spoločnosti a ponúka svoje predajné kanály. Spolupráca bude prebiehať na základe obchodnej zmluvy.

BRES20240311019: Španielska spoločnosť hľadá spoluprácu s koncovými používateľmi alebo zákazníkmi, ktorí nedokážu nájsť vhodné technologické riešenia pre identifikované problémy a nemajú kapacitu na pokrok v inovatívnych technológiách z TRL 4 na TRL 9, ktoré pochádzajú z univerzitného laboratórneho výskumu alebo startupov.
Španielska spoločnosť sa snaží vyvinúť inovatívne prototypy optoelektronických systémov zameraných na minimálne životaschopné produkty, ktoré by uspokojili neuspokojené potreby koncových používateľov so životaschopným obchodným prípadom. Na základe tejto potreby spoločnosť hľadá vhodného technologického partnera na zvýšenie laboratórneho prototypu z minimálne TRL 4 na 9 s cieľom komercializovať produkt prostredníctvom transferu know-how (na báze spoluvlastníctva) s univerzitami alebo výskumnými a vývojovými centrami.

BRSE20240306015: Hľadajú sa európski dodávatelia smaltovaných plechov klasifikovaných na použitie v laboratóriách.
Švédsky výrobca laboratórneho vybavenia a laboratórnych digestorov hľadá európskych dodávateľov smaltovaných plechov určených na použitie v laboratórnom prostredí. Spoločnosť hľadá dlhodobú dodávateľskú zmluvu.

BRRO20240325006: Rumunská spoločnosť špecializujúca sa na výrobu vojenských uniforiem a osobných ochranných prostriedkov hľadá partnerov pre služby CMT a uchádzanie sa o verejné súťaže v EÚ.
Rumunská spoločnosť špecializujúca sa na dizajn a výrobu vojenských odevov a výrobkov a odevov na ochranu práce má záujem nájsť nové distribučné trhy v krajinách EÚ.

BRIT20240326006: Taliansky distribútor hľadá výrobcov z oblasti DIY, bytového zariadenia a záhradníctva, ktorí by boli zapojení do rozsiahlej organizovanej distribúcie.
Spoločnosť so sídlom v južnom Taliansku sa špecializuje na distribúciu všetkého, čo potrebujete pre domácich majstrov, bytové zariadenie, kúpeľňové vybavenie a záhradníctvo. Spoločnosť hľadá výrobné spoločnosti pôsobiace v uvedených oblastiach so záujmom o vstup do sveta veľkoobchodu.

BRPL20240326011: Poľská spoločnosť požaduje vlasové a tvárové vlasové produkty a doplnky na výhradnú distribúciu (obchodná dohoda)
Malý a stredný podnik zo severozápadu Poľska, poskytovateľ vlasových produktov a služieb, požaduje čisto prírodné, vegánske produkty na vlasy a ochlpenie tváre a doplnky na výhradnú distribúciu (obchodná zmluva) v Poľsku. Spoločnosť už spolupracuje s talianskymi partnermi a distribuuje ich produkty, no rada by rozšírila svoj sortiment a pridala do ponuky nové produkty. Zaujíma sa najmä o škandinávskych dodávateľov, ale je pripravená spolupracovať aj s výrobcami z iných krajín.

BRDK20240327002: Dánska spoločnosť hľadá dodávateľov fitness a lifestylových produktov.
Dánska spoločnosť sa špecializuje na predaj fitness a lifestylových produktov a hľadá dodávateľov fitness a lifestylových produktov všeobecne. Uprednostňujú sa európski dodávatelia.

BRDK20240327004: Dánska spoločnosť hľadá európskych dodávateľov plastovej suroviny pre 3D tlač.
Dánska spoločnosť sa špecializuje na 3D tlač a hľadá európskych dodávateľov plastovej suroviny pre 3D tlač, aby mala odolnejší dodávateľský reťazec.

BRRO20231221003: Rumunský výrobca výrobkov z fúkaného a upcyklovaného skla hľadá európskych dodávateľov sklenených peliet na základe dodávateľských zmlúv
Rumunská spoločnosť vyrába kvalitné sklenené výrobky tradičnými metódami (fúkanie skla), ako aj metódami upcycling. Portfólio produktov spoločnosti zahŕňa poháre, vázy a produkty domácej dekorácie. S cieľom rozšíriť súčasný zoznam dodávateľov spoločnosť hľadá nových obchodných partnerov schopných dodávať sklenené pelety za konkurenčné ceny.

BRTR20240325024: Turecká spoločnosť zaoberajúca sa ľudskými zdrojmi hľadá medzinárodných partnerov na základe zmlúv o outsourcingu alebo obchodnom zastúpení, ktorí by mohli poskytovať svoje služby spoločnostiam investujúcim v Turecku
Spoločnosť so sídlom v Turecku je spoločnosťou vedenou ženami, ktorá poskytuje služby v oblasti ľudských zdrojov, ako je obchodné partnerstvo, nábor, medzinárodné vyhľadávanie a výber, školenia, projektové poradenstvo, poskytovanie kľúčových/nekľúčových expertov pre financovaných projekty a technológie ľudských zdrojov.

BRSE20240326009: Švédsky výrobca obuvi hľadá dodávateľa podrážok topánok
Švédsky výrobca obuvi, špecializujúci sa na bezpečnostnú obuv a pracovnú obuv, hľadá dodávateľa podrážok topánok vyrobených z PU (polyuretánu). Dodávateľ by mal byť schopný dodať podošvy s požadovanými logami spoločnosti pod nimi a odhadované ročné množstvo 30 000+ podrážok s jedným z log a viac ako 15 000 podrážok s druhým logom. Dodávateľ by mal podľa možnosti sídliť v EÚ.

BRBE20240319012: Belgický predajca hľadá európskeho výrobcu trvalo udržateľnej detskej postele Montessori vyrobenej z miestneho dreva.
Maloobchodný predajca je popredným trvalo udržateľným koncepčným obchodom pre rodičov, bábätká a deti, ktorý ponúka produkty a služby, ktoré rodičom pomôžu pri ich výchove. Ponúkajú najlepšie produkty na trhu a poskytujú rady rodičom, aby urobili informovanú voľbu, ktorá je uskutočniteľná a pôsobí prirodzene. Stanovujú vysoké štandardy produktov pre materiály, prísady, kompozície a ponúkajú len to, čo spĺňa ich štandardy pre zdravie, udržateľnosť a použiteľnosť.

BRIE20240328015: Írsky MSP sa snaží o uzatvorenie partnerskej dohody s medzinárodným výrobcom cestovných hrnčekov s možnosťou tlače vlastných obrázkov na cestovné hrnčeky
Írsky MSP sa snaží o uzatvorenie partnerskej dohody s medzinárodným výrobcom cestovných hrnčekov s kapacitou na tlač vlastných obrázkov na cestovné hrnčeky.

BRIE20240328018: Írsky MSP sa snaží o uzatvorenie partnerskej dohody s medzinárodným výrobcom suvenírových predmetov na mieru (hrnčeky, zástery, behúne, prestierania, tašky atď.)
Írsky MSP sa snaží o uzatvorenie partnerskej dohody s medzinárodným výrobcom suvenírových predmetov na mieru (hrnčeky, zástery, behúne, prestierania, tašky atď.) Klient, malý a stredný podnik, ktorý sa špecializuje na vysokokvalitné výtlačky umeleckých diel, sa pripravuje na nadchádzajúcu turistickú sezónu v južnom Írsku a dúfa, že nájde vhodného výrobcu, ktorý bude schopný dodať včas. Klient kladie osobitný dôraz na poskytovanie vysoko kvalitných a udržateľných produktov

BRRO20240329001: Rumunská full-service cestovná kancelária hľadá nových medzinárodných obchodných partnerov (t.j. hotely, cestovné kancelárie, touroperátori) pre rumunských odchádzajúcich turistov na základe dodávateľských zmlúv
Rumunská cestovná kancelária ponúka služby firemného a rekreačného cestovného ruchu, ako aj organizovanie motivačných programov a podujatí pre zamestnancov. Spoločnosť sa snaží uzatvárať dodávateľské zmluvy s hotelmi a agentúrami cestovného ruchu v zahraničí, ktoré by na ich území ponúkali ubytovacie a turistické služby. Spolupráca s potenciálnymi partnermi bude založená na dodávateľských dohodách.

BRFR20240329003: Francúzska spoločnosť špecializujúca sa na kvalitné kašmírové oblečenie pre bábätká a deti hľadá výrobného partnera a dodávateľov
Tento francúzsky MSP, ktorý sa špecializuje na vysokokvalitné kašmírové odevy pre bábätká, deti a ženy, sa zameriava na preorientovanie svojej výroby v Európe.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  2.5.2024 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 352 krát | Zdieľajte na facebooku