Technologické požiadavky máj I/2024

Hľadáte nové technológie, procesy alebo know-how? Aktualizovali sme zoznam technologických požiadaviek za prvú polovicu mesiaca máj 2024.

TRPL20240423007: Technológia výroby a nanášania keramických povlakov, ktoré chránia povrch šperku pred vonkajšími faktormi.
Poľská klenotnícka spoločnosť hľadá technológiu výroby a aplikácie keramických povlakov, ktorá umožní vystavenie vonkajším faktorom. Spoločnosť hľadá odolné, efektívne a spoľahlivé ochranné riešenia umožňujúce dlhodobé používanie šperkov.

TRSI20240508016: Slovinská spoločnosť, ktorá sa špecializuje na vývoj a výrobu sedadiel, otočných konzol a bezpečnostných kabín sedadiel pre autobusy a obytné automobily (karavany), hľadá partnera, ktorý by simuloval a certifikoval (havarijnú) bezpečnosť ich bezpečnostných kabín na sedadlá.
Slovinská spoločnosť založená v roku 2002 sa zaoberá výrobou sedadiel, bezpečnostných kabín sedadiel a rôznych dielov pre autobusy, nákladné autá a rekreačné vozidlá (obytné autá). Spoločnosť by chcela nájsť partnera, ktorý by poskytoval služby počítačovej simulácie s možnosťou (virtuálne) testovať, certifikovať (a optimalizovať - s treťou stranou) svoje produkty. Hľadajú obchodnú zmluvu s technickou asistenciou.

TRSI20240508018: Slovinská spoločnosť, špecializujúca sa na vývoj a výrobu elektrobicyklov (e-bikes), hľadá pomoc pri predchádzaní nefunkčnosti batérií (dočasne prestanú fungovať) pre elektrobicykle.
Slovinská spoločnosť založená v roku 2002 sa zaoberá výrobou e-bicyklov pre osobné použitie, prepravu a zdieľanie bicyklov. Spoločnosť by chcela nájsť partnera, ktorý by pomohol vyriešiť problém batérií pre ich e-bicykle. Batérie spôsobujú občasné (dočasné/náhodné) zlyhanie elektrických bicyklov v dôsledku (dočasného) zlyhania batérie. Hľadajú obchodnú zmluvu s technickou asistenciou.

TRSI20240508019: Slovinská spoločnosť, špecializujúca sa na vývoj a výrobu elektrobicyklov (e-bikes), hľadá pomoc pri predchádzaní nefunkčnosti nabíjania batérií na nabíjacích staniciach pre elektrobicykle (pre službu e-bike sharing).
Slovinská spoločnosť založená v roku 2002 sa zaoberá výrobou e-bicyklov pre osobné použitie, prepravu a zdieľanie bicyklov. Spoločnosť by chcela nájsť partnera, ktorý by pomohol vyriešiť problém nenabíjania batérií na nabíjacích staniciach (pre službu zdieľania e-bikov). Hľadajú obchodnú zmluvu s technickou asistenciou

TRBE20240515019: Hľadá sa bezpečné a efektívne vonkajšie riešenia proti komárom
Belgická nadnárodná spoločnosť pôsobiaca v oblasti spotrebného tovaru hľadá bezpečné a efektívne vonkajšie riešenia proti komárom, ktoré by spotrebiteľom pomohli užiť si ich dvor a vonkajšie priestory bez obťažovania a nepríjemností spôsobených uštipnutím komármi. Priemyselní partneri s už dostupným riešením (produkty na trhu) alebo patentované riešenia, ktoré existujú a ešte nie sú na trhu, sa hľadajú na licenčnú zmluvu s veľkým účtom.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  20.5.2024 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 272 krát | Zdieľajte na facebooku